Én is a 2000-es évek elején láttam először a Rocky-filmeket, amikor talán 10eFt-ért megvettem az akkori teljes sorozatot, az első 5 filmet a feliratos díszdobozban DVD-n. Azóta rajongok értük, és így óriási élmény volt moziban a Balboa is. A Creed már nem ugyanaz. Nem rosszak ezek se, de a Rocky jobb. A Balboa tökéletes lezárás, és ilyen szempontból örülök is, hogy az új filmek már Creed-filmek, és nem Rocky-filmek.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2019. január 18., péntek 20:57
6264
Erős a felhozatal. Ezek ebből meg is élnek? Valamit nagyon jól csinálhatnak. :)
0
2019. január 18., péntek 20:11
315
Öhm... Nem az volt hogy a ProVideohoz átkerült? Vagy csak került volna de inkább forgalmazó nélkül maradt?
0
2019. január 18., péntek 19:18
49
Nem tudok választani. Üsse kő legyen a Csillag születik. :-)
0
2019. január 18., péntek 19:17
49
Nem tudok választani. Üsse kő legyen a Csillag születik. :-)
0
2019. január 18., péntek 19:09
111
Ez aztán a lista. Mi lesz ha ezekhez kerül a Universal is.
Na megint jönek a Paramountos idők csak most a Universal-al.
0
2019. január 18., péntek 18:14
7074
A Universalnak január elsejétől nincs itthon forgalmazója. :(
0
2019. január 18., péntek 17:43
3103
Na és Az első ember? Universal film, nálunk októberben mutatták be a mozik.
Mondjuk lassan a Bohém rapszódia (Fox) megjelenése is esedékes lesz...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. január 18., péntek 17:09
2693
Én is annak örülök a legjobban. Megvan a Virtuális valóság díszdobozban, de a film megérdemel egy HD kiadást, plusz a kékre került egy HD szinkron is. Virtuális Valóság díszdoboz, jöhetne kéken az eXistenZ is.
0
2019. január 18., péntek 16:19
7074
Vagy kihagyod a Creed II-t moziban, és a BD-megjelenésig bepótolod HD-ben a sorozatot. Én inkább azt tenném, amit te írtál.
0
2019. január 18., péntek 16:12
52685
Szivi! :)
Már csak az a bánatom, hogy mire kijön a Rocky-gyűjtemény, addigra már pont nem fogják moziban játszani a Creed II-t. Rocky-szűzként jó lenne végigmenni a hat filmen, plusz a mozielőzményen. Utóbbiból van BD-m, előbbiből digipack DVD-m, de ha most megnézem a sorozatot esdéileg, akkor jövő hónapban a BD-verziót csak felrakom a polcra, aztán isten tudja, mikor veszem kézbe legközelebb. :) Jobb lett volna február elején a Rocky, a Venom meg felőlem márciusban is ráért volna. :D
most posts by TM
0
2019. január 18., péntek 16:11
7074
Meg egy Baljós árnyak.
0
2019. január 18., péntek 16:09
1847
A 13. Emelet BD odabasz! Sosem hittem volna, hogy meg fog jelenni még valaha itthon. Méltatlanul elfeledett film 1999-ből. Csak hát volt abban az évben egy Mátrix is...
0
2019. január 18., péntek 15:55
7074
Kösz a listát!
Én két BD-t fogok megvenni: a Húzós éjszakát és az első Rockyt.
0
2019. január 18., péntek 15:42
52685
BONTONFILM 2019. februári megjelenésTERVEZET:
Február 1.
DVD: 2012 A Sólyom végveszélyben (Black Hawk Down) Idétlen időkig (Groundhog Day) Torta (Layer Cake) Salt ügynök (Salt) A fehér grófnő (The White Countess)
BD: A Szellemlovas - bővített változat (Ghost Rider - extended vers.ion) Nagyfiúk (Grown Ups) Nagyfiúk 2. (Grown Ups 2) A nő (Her) A Kaptár - Túlvilág (Resident Evil: Afterlife) szex, hazugság, videó (Sex, Lies, and Videotape) Árral szemben (Striking Distance) A 13. emelet (The Thirteenth Floor)
Február 8.
DVD: Húzós éjszaka az El Royale-ban (Bad Times at the El Royale) Venom Egy lélegzetnyire (Dans la brume) Hangosan dobogó szívek (Hearts Beat Loud) Horror Park (Hell Fest)
BD: Húzós éjszaka az El Royale-ban (Bad Times at the El Royale) Venom Venom - limitált, fémdobozos változat (Venom "black" steelbook, BD+BONUS BD) Venom (BD3D+BD) Venom - limitált, fémdobozos változat (Venom "red" steelbook, BD3D+BD+BONUS BD)
DVD: Az a hülye szív (Dieses bescheuerte Herz) Látlak (I Still See You)
BD: Rocky Rocky II Rocky III Rocky IV Rocky V Rocky Balboa Rocky - A teljes történet - 6 filmes, nehézsúlyú gyűjtemény (Rocky Heavyweight Collection)
most posts by TM
0
2019. január 3., csütörtök 19:54
2693
Én is azt remélem az Universal kiadványokat nem fogja érinteni nagyon a forgalmazó csere. Max csúszni fog pár kiadvány, és talán jönnek újak. A Fox azért elég nagy és régi stúdió, nem úgy mint a Marvel Studios volt. Szóval én remélem a Disney nem okoz akkora változásokat a Home Video terén vagy a Foxnak lesz beleszólása. Sok változás lesz idén...
0
2019. január 3., csütörtök 17:55
14599
Venom biztosan jön februárban, pár napja rákérdeztem.
Egyébként attól, hogy forgalmazót vált a Universal, nem fogunk lekerülni róluk (remélhetőleg). A Disney teljesen más dolog, nekik nem volt elég az a darabszám, amit itthon eladás címen produkált a piac, így beintettek. Ahogy szerintem a Fox sem fog lehagyni minket, valamennyi önállóságuk csak lesz. Ha annyira húznák a fogukat a stúdiók, hogy nem fogy a BD nálunk, már rég lehagyná mindenki a magyar nyelvet (bár ha Egérék teljhatalmat kapnak a Fox felett, akkor lehetnek problémáink).
0
2019. január 3., csütörtök 17:41
3535
A Venom Sony cím. Februárban adja ki a Bontonfilm.
0
2019. január 3., csütörtök 17:26
3103
Na és ha hozzájuk kerül a Fox, akkor azokról is... Hogy lehet az, hogy látszólag egyre több stúdió kerül egy ilyen döglődő bagázshoz?
Amúgy meg nem is két címük lesz a hónapban, hanem elvileg duplaannyi, mivel még a GYU bővítettekkel is adósak:-P
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. január 3., csütörtök 17:09
111
Na ha provideóhóz kerül a Universal akkor azokról is lemondhatunk. A Venommal mi a helyzet remélem az nem provideo ?
0
2019. január 3., csütörtök 16:58
111
Volt moziban a 12 katona én is ott láttam ráadásul szinkronnal. Már ideje lenne ha végre megjelenne.
0
2019. január 3., csütörtök 16:56
3535
Egy hete felkerült az a két cím a konkurencia kínálatába, úgyhogy képben vagyok vele :)
No de ez gyakorlatilag csak egy megszokott Pro Video megjelenési lista. Ritkán adnak ki 2 címnél többet. Karácsony meg már elmúlt :)