A CSI a szívügyem, mint már azt hiszem említettem párszor. Így igyekeztem a témát körüljárni.
A németeknél kicsit zavaros a helyzet. Az első évadnál mindenhol 2.0-ás az angol s adott szinkron s 4:3-as a kép.
Második évad:
Az amazon.de szerint a kép 4:3-as s stereo a hang, a második évad első s második felénél már 16:9-es a kép s Dolby (gondolom akkor 5.1-es) a hang. A második felénél egy másik oldal is ezt a speckót írja (az első fele nincs fenn). De hogy tovább bonyolítsam a dolgot: egy harmadik német oldalon 16:9-es képet s stereo hangokat ír a második félnél.
Hogy mit akartam kihozni? Lehet 5.1-es, 2.1-es vagy 2.0-ás a második évadnál az angol és magyar s lehet 4:3-as vagy 16:9-es a kép, egy dolog állandó: a kép minősége. Igaz amíg nincs egy külföldi dvd-vel való összehasonlítási alapunk, nem zárhatunk ki semmit, de nem tartom valószínűnek, hogy a BuFi lebutította volna a minőséget. Így is eléggé drága a kiadás, de van rajta legalább extra, s a forgatásról készült B-rollon kívül minden feliratos. Kérem szépen, hol van a Lost-on vagy a Született feleségeken az extra a magyar kiadásokról? Elvitte a InterCicc-cicc az InterCom-tól? S lehet zavaró a Viasat reklám, de át lehet ugorni, nem úgy mint a hőn utált Ne lopj reklámot sok kiadványon (ami ezen nincs is rajta). Szóval szerintem a BuFi úgy hozta be a CSI ahogy tudta s nem potyogott ki útközben semmi (extrák). Én nagyon örülök, hogy megjelent s meg fogom venni az összeset, tanuló vagyok, nyárt leszámítva nem vagyok eleresztve lével ,de ezt ki fogom spórolni. Ja, és sokan szeretik szidni a BuFi-t mert ketté szedte az évadot, de kérem szépen, Angliában, Németországban, Franciaországban stb. is így jelent meg, kivéve az USA-ban. A Jóbarátokat láttátok már? Az első egy néhány évad képe is hagy kivánni valót maga után (már amennyit láttam ezekből).