Nem itt kezdődött a bájcsevely, hanem még a Caesar-topikban (ha jól emlékszem), ahol a szemem fénye a Kultúrbarlangot gyalázta úgy, mint most itt az Xpresst. A másik gondolatodra pedig azt tudom mondani, hogy nem kell engem sem szeretned, megértem a dolgot, viszont a véleményemhez való jogomat ennek ellenére továbbra is fenntartom, s ha valami, valaki nem tetszik, akkor kinyilvánítom. Hogy ez megmondás, vagy sem, azt döntsék el mások. Adott esetben bizony szükségesnek tartom, hogy kedves, atyai formában magábanézésre késztessem a magából kivetkőzött figurákat. S az sem izgat, ha ez mást nem tölt el jókedvvel. Magam sem abban a hangulatban teszem. Lehet, hogy ilyenkor a stílusom nem közelíti meg az egyetemes kultúra magaslait, ennek az is az oka, hogy tudom, kivel beszélek, és ha azt akarom, hogy vegye az adást, akkor az ő szintjén kell kommunikálnom. Mindenesetre ha jól emlékszem, én lettem elküldve a 16 éve elhunyt kurva anyámba, úgyhogy engedelmeddel a lelkiismeretfurdalás terhét nem veszem magamra.
A témát ezennel - nemcsak veled - lezártnak tekintem.
Egyébként remek idő van a Balatonon, s csak egy sporteredmény miatt ugrottam be egy netcaféba. Kívánok neked is, és a többieknek is remek hétvégét!
Üdv: TM