Keresés

AKI DVD-t KERES

2009. május 23., szombat 16:47
Sziasztok! Keresem a Nagyi szeme fénye című vígjátékot. BUFI adta ki nem is olyan rég, csak joglejárt lett.

horytomi@gmail.com
0
2009. május 23., szombat 15:30
Téglagyári, te beteg vagy. De nagyon. Azért részvétem.
0
2009. május 23., szombat 15:14
Nem itt kezdődött a bájcsevely, hanem még a Caesar-topikban (ha jól emlékszem), ahol a szemem fénye a Kultúrbarlangot gyalázta úgy, mint most itt az Xpresst. A másik gondolatodra pedig azt tudom mondani, hogy nem kell engem sem szeretned, megértem a dolgot, viszont a véleményemhez való jogomat ennek ellenére továbbra is fenntartom, s ha valami, valaki nem tetszik, akkor kinyilvánítom. Hogy ez megmondás, vagy sem, azt döntsék el mások. Adott esetben bizony szükségesnek tartom, hogy kedves, atyai formában magábanézésre késztessem a magából kivetkőzött figurákat. S az sem izgat, ha ez mást nem tölt el jókedvvel. Magam sem abban a hangulatban teszem. Lehet, hogy ilyenkor a stílusom nem közelíti meg az egyetemes kultúra magaslait, ennek az is az oka, hogy tudom, kivel beszélek, és ha azt akarom, hogy vegye az adást, akkor az ő szintjén kell kommunikálnom. Mindenesetre ha jól emlékszem, én lettem elküldve a 16 éve elhunyt kurva anyámba, úgyhogy engedelmeddel a lelkiismeretfurdalás terhét nem veszem magamra.
A témát ezennel - nemcsak veled - lezártnak tekintem.

Egyébként remek idő van a Balatonon, s csak egy sporteredmény miatt ugrottam be egy netcaféba. Kívánok neked  is, és a többieknek is remek hétvégét!

Üdv: TM
most posts by TM
0
2009. május 23., szombat 9:50
Van is igazság abban amit írsz meg nem is. Gyakorlatilag akkor senki ne szóljon a másiknak semmi rosszat, negatívat, mert az sértődöttségből sarkonfordul és máshol vásárol? Ha a Tescoban vásárolok, akkor például a zöldségosztályon véletlen se tegyek vagy utaljak semmilyen módon negatívan egy másik vásárló felé, mert véletlen megsértődni támad kedve és holnaptól a Sparban vásárol?
Ezért mondom hogy értem is meg nem is amit írsz....  Ha a bolttal vitatkozik valaki össze akkor értem az ok-okozat összefüggést, hogy másnaptól lehet másik boltba megy inkább vásárolni a megsértett vásárló, függetlenül attól hogy igaza van vagy sem. De az hogy másik vásárlóval összevitatkozik és emiatt nem ott vásárol....  érted, tescos példa...  de majd legközelebb tescozok akkor vigyázok nehogy rosszul nézzek a nyugdíjas nénikére nehogy megsértődjön és holnap máshova menjen ;)

0
2009. május 23., szombat 0:48
Off

Mielőtt bármit gondolnátok, az Xpress-t szeretem és többségében innen vásárolok. Ha problémám volt, mindig megoldották, egyszer Robi fel is hívott és nagyon rendesen segített.
De ezzel a stílussal - mert bizony a Tied is alpári volt TM - eggyel kevesebb vevője lett az Xpress-nek (őrület). Ez így válságban biztosan jól jön nekik. Azt gondolom, ha csak 1 dvd-t vesz, akkor sem jó elzavarni (főleg hogy nem tudod, hány ismerőse, szimpatizánsa vásárol itt - ez nem én vagyok).
Ennek eldöntése egyébként is Robi dolga, én sem különösebben szerettem a fórumon lévő "támogató háttér embereket". Sajnos van egy pár.
Ha pedig xpress embere vagy, akkor ez nem megengedhető a kereskedelemben, engem ilyenért kirúgnának.
Részemről téma lezárva, nekem azt írhatsz amit akarsz...

És hogy miért írtam ezt? Mert unom a fikázó, meg a megmondó embereket is. És biztos én is rossz passzban vagyok. :)
További jó filmnézést mindenkinek!

Off vége
0
2009. május 22., péntek 23:11
Kontroll digipakkot keresnék, ha lehet bontatlanul.
0
2009. május 22., péntek 21:16
Na, most hogy talán véget ért az őrület, én is felhoznám ismét a kisembert :)

Szóval, még mindig keresem a Simon Birch - A kisember című filmet. Feltétlenül szinkronnal, akár dvd, akár VHS, de egye fene, miatta még BluRay lejátszót is vennék, ha azon van meg valakinek :D
0
2009. május 22., péntek 20:42
Egyikünk sem ismer, ezt az bizonyítja a legjobban, hogy csak olyan oldaladról hagytad magad mindenki számára megismerni, amit más szívesebben rejtett volna el.
0
2009. május 22., péntek 20:40
Igazad van. Én elmentem. Bár nem tudom, hogyan törölhetném azonnal a profilomat. xpress kereskedjen mással. Én ilyen helyen nem fogok pénzt hagyni. csá mindenkinek.!!
0
2009. május 22., péntek 20:39
Rainbow, te nem ismersz engem. Nem veszem magamra.
0
2009. május 22., péntek 20:35
Azért nem lenne rossz, ha máshol folytatnátok ezt a dedós szájtépést, mert nagyon off. És ez mindenkire vonatkozik...

Ja, és még mindig keresem a Star Trek III. részének a duplalemezes kiadását.

0
2009. május 22., péntek 20:30
Van valami érdekes és különös egy ilyen fórumos közösségben. Mégpedig az, hogy ha olyan taggal találja szemben magát, akit nem tart érdemesnek arra, hogy a társalgások része legyen, akkor azt előbb vagy utóbb "kidarálja" maga közül. Azért, hogy végre ismét jó hangulatban, értelmes mederben beszélgethessenek egymással az ittlévők. Akinek inge, vegye ezt magára.
0
2009. május 22., péntek 20:19
Az Xpress számtalanszor tett szívességet magának. Nekem áll feljebb. Én vagyok a vásárló és a kapitalizmusban a vásárló seggét kinyalják. Ha tetszik, ha nem! Teljesen tisztában vagyok magammal kicsihuszár. ellenben egy pár emberrel, akik téglának képzelik magukat. Na húzzátok le magatokat a budin!
0
2009. május 22., péntek 20:08
Remélem azt letisztáztuk. Részemről nincs harag. Rossz szókörnyezetben írtál, és nem is voltam jó hangulatomban.

Bocsesz, de tényleg remélem, hogy nincs harag...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. május 22., péntek 20:07
Komolyan, Te eszednél vagy? Miért nem lépsz már le innen, ahelyett, hogy folyton TE kötözködsz mindenkivel. Xpress számtalanszor tett neked segítséget azzal, hogy tároltad a szaros filmjeidet, megpróbálta beszerezni amit Te nyolcvanszor töröltél, és neked áll feljebb? Hogy merészelsz másokat így becsmérelni, akkor még saját magaddal sem vagy tisztában. Alpári stílusod van, és borzasztóan szánalmas ember vagy.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. május 22., péntek 19:40
Mennyi az idő? Megvolt már a 15 perc hírnév?
0
2009. május 22., péntek 19:29
Kösz az infót. most már tudom, hogy Xpress igazi neve Robi. Persze ennyi barom között igazán nehéz észrevenni. Nos kisfiam, ha te Xpress társtulajdonos vagy, és azt hiszed, hogy mindent megengedhetsz magadnak, akkor kurvára tévedtek. Az eszem megáll, néha mit meg nem enged egy-két kiskereskedő magának ebben az országban. Ha külföldön egy fejlett kapitalizmusban így beszélgetsz az ügyfeleiddel, úgy szembeköpnek, hogy holnap csődöt kell mondanod. Én most vásároltam itt utoljára.

Szerencsétlen szarevő banda. Minden hozzátok hasonló kiskereskedőnek javaslom, hogy AZ ÜGYFELEK BASZOGATÁSA ÉS LEHÚZÁSA HELYETT INKÁBB MENJETEK EL DOLGOZNI, MINT MINDEN MÁS EMBER. Akkor nem lesz ennyi időtök baszni az eget. Az hiszed mindent megendeghetsz magadnak, igaz kisköcsög. A semmiből jöttetek és feltörtetek a középmezőnybe, van egy új BMW, egy 300 négyzetméteres ház, amit, amit 40 éves hitelre vettél fel, vagy összeraboltad  és most úgy szarakodsz az ügyfelekkel, ahogy neked tetszik. ettől érzed magad kiskirálynak.

Nem vagytok ti senkik. Még egy pár multi és elsüllyedtek, mint béka a pöcegödörben. Majd azok megtanítanak munkát keresni.
0
2009. május 22., péntek 19:16
Mi az a kisebbségi komplexus? :-)
0
2009. május 22., péntek 19:14
otthon még hülyébb vagyok:-) az idióta emberek sajnos kegyetlen dühöt váltanak ki belőlem. szerintem jot tenne neked, ha most elmennél és meghámoznál 2 tonna krumplit. persze semmiképp sem netközelben. :-)
0
2009. május 22., péntek 15:31
Azért gyerekes, mert még az is, ez nyilvánvaló. Ráadásul szenilis, mert a kettővel korábbi kommentjeire sem emlékszik, ha szembesíted vele.
Itt egy kritikarészlete: "egyre jobban csalódom a Fantasy Film kiadásaiban"
négy sorral lejjebb: "egész jó kiadás"
Na meg pár napja az a cirkusz, amit Robinak levert a dvdrendelés miatt, közben meg ott is ő volt a hülye. A csőrét hamarabb tanulta meg járatni, mint az eszét. Az illemtudást meg nem is említem, az teljesen hiányzik belőle.
Egyedül a nicknevét sikerült frappánsan kiválasztani, bár lehet, hogy mások aggatták rá. :)
most posts by TM
0
2009. május 22., péntek 15:20
de ez annyira gyerekes, meg primitív...  jómúltkor amikor tadam-ot ugrattad dvdextrán, én meg reagáltam rá, szegény pára aztán úgy nekem ugrott meg fenyegetőzött jobbra-balra....  biztos  előtör a kisebbségi komplexusuk vagy nem tom...
0
2009. május 22., péntek 15:18
az, hogy fetrengjünk a röhögéstől. :)
most posts by TM
0
2009. május 22., péntek 15:13
Na mi van picirigó, Bud Spencer film volt a napköziben és most már olyan erős lettél, hogy nekifutásból töröd az omlós kekszet? Sajnálom, hogy betörték az arcod, így nekem már oda ez a móka. Ha otthon is ilyen hülye vagy mint itt, akkor érthető. :)
most posts by TM
0
2009. május 22., péntek 15:11
csak tudnám netes fenyegetésnek mi értelme... most őszintén...
0
2009. május 22., péntek 14:55
Sosem irigyeltem az ilyen ujgazdag kis geciket, akiknek egesz nap semmi mas dolguk nincsen, csak a faszukat logatni es kotozkodni, mint a boztonsagi oroknek a zoldpardonban. Ti kezdtetek a basztatast. Hugyagyu kis buzik vagytok mind a ketten. Ahonnan en jovok, ott az ilyeneknek betorik az arcat. Na huzz a jo kurva anyadba te alantos kis szarjanko.
0