Keresés

AKI DVD-t KERES

2012. április 15., vasárnap 21:57
Más megközelítésből: kb. az egy hónappal ezelőtti akcióban volt 4 ezerért.
0
2012. április 15., vasárnap 21:56
Te tényleg ennyire kényszeres vagy? Ha valaki elenged egy poént, elkezdesz egyből mártírt csinálni magadból! Szerintem lazíts egy kicsit, hidd el, jót tenne neked!
0
2012. április 15., vasárnap 21:52
Kijött BD-n? :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. április 15., vasárnap 21:49
pedig a Közellenség is elég jó film. :))
0
2012. április 15., vasárnap 21:22
8 ezerért kicsit húzós, gondoltam valaki olcsóbban adná, de ha minden kötél szakad, marad Xpress. Nem kell most megint közellenséget faragni belőlem, keresni lehet, nem?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. április 15., vasárnap 21:20
XPress-nek van belőle! Szerintem el is adná! ;)
0
2012. április 15., vasárnap 21:12
Nem DVD-t, BD-t keresek.

THE SOCIAL NETWORK (2 BD + SLIPCASE)

orgadam@gmail.com
0
2012. április 14., szombat 18:24
Keresem a Remény Rabjai digipackos kiadást.

creed8.fekete@gmail.com
0
2012. április 14., szombat 12:58
kiccsy, mit jelent az "elérhető áron"? Ráférjen még minimum 40% online aukciós értékesítési haszon?! ;-)
0
2012. április 14., szombat 0:59
Keresek egy Bármi áron (Clint Eastwood) - Any which way you can - magyar kiadást elérhető áron.
0
2012. április 13., péntek 20:47
Egyébként általában igazad lenne, mert az újra kiadott Walt Disney mesék duplák, de a Kis hableány 1 lemezes maradt. Nekem az új kiadás van meg, de jó is az. Mondjuk 15 ezret nem adnék érte...
0
2012. április 13., péntek 19:01
Tényleg, nem is kétlemezes. Na hát akkor meg még inkább nem ér annyit, mint az elődje.
most posts by TM
0
2012. április 13., péntek 18:51
A kis hableány-ból mikor volt 2 lemezes kiadás?
0
2012. április 13., péntek 18:41
Pedig az a kétlemezes már egy újabb kiadás. Az igazán sokat érő az a legelső, szimpla kiadás, ami 2000-ben jelent meg. Azt én tízezerért vettem meg a múltban munkahelyemként funkcionáló videotékából. Na nem most, hanem 7-8 évvel ezelőtt, amikor még egyáltalán működött a bolt és még élt az üzletet vezető nő.Annyiban tutira mentem, hogy az ottani kölcsönzős lemezek minőségben verték a SeIect gyári korongjait, mivel a vezér ostorral és tízezer forintos letéti díjakkal nevelte a vevőkört, így mindenki hímes tojásként kezelte a lemezeket, különben ugrott volna a pénzük, de ami még ennél is rosszabb, be kellett volna vallaniuk a főnök színe előtt, aki ilyen szituációkban ijesztőbben tudott viselkedni, mint a kezéből villámokat szóró Palpatine. :)
most posts by TM
0
2012. április 13., péntek 18:26
Keresem az Oroszlánkirály első, két lemezes kiadásának belső FÜZETECSKÉJÉT!!! Nagyon kellene, sokat adnék érte.

orgadam@gmail.com
0
2012. április 12., csütörtök 0:08
Ha még ez lenne a reális ára, akkor sem tudom megengedni magamnak... messze nem... sajna. :(
0
2012. április 12., csütörtök 0:07
Emil ment. :)
0
2012. április 12., csütörtök 0:04
Jézusmária, megnéztem vaterán az árát........ le se merem írni... 8-15e között....... Mi van itt.... :)
0
2012. április 12., csütörtök 0:02
Szia Laca11!

Mi az ésszerű ár nálad? :) Van egy példányom, de nem válok meg tőle mindenáron, elfér, csak ha olyat mondasz... :)
0
2012. április 11., szerda 23:59
Észszerű áron megvásárolnám:

A kis hableány – Extra változat
0
2012. április 8., vasárnap 21:26
Keresem:

- Bűnvadászok (kék tokos, két oldalú borító) - emberi, megfizethető áron
- A szuperzsaru (kék tokos, két oldalú borító) - emberi, megfizethető áron
- Értelem és érzelem (Kerülj szinkronba! kiadás)
- Ember a holdon (Kinowelt)
- Magnólia (2 DVD)
- A millió dolláros hotel (Kinowelt)
- Szeretném ha szeretnél (Kinowelt)
- A Sólyom végveszélyben (Szinkronos Blu-Ray)

orgadam@gmail.com
0
2012. április 5., csütörtök 15:00
Köszi, de én egy KSZ! példányra vadászom! :)
0
2012. április 5., csütörtök 13:47
Nekem van egy Bombano, de az ProVideo kiadas.
0
2012. április 5., csütörtök 10:04
Sziasztok!

Keresem a Bombanő Kerülj szinkronba!, illetve a Péntek esti gáz Kinowelt DVD kiadását!

Előre is köszönöm:

dvdkereso@gmail.com
0
2012. március 30., péntek 22:14
Mennyit érne meg neked kedves furcsa nevű fórumtárs? :) Nem szándékozom eladni, csak ha... :)
0