Keresés

Superman - Christopher Reeve gyűjtemény (8 DVD)

2008. január 10., csütörtök 12:42
Ha szépen megkérek vkit aki birtokolja a kiadást, tenne fel nekem kép(ek)et róla
Kivéve a díszdobozból a tokokat és egyet képet amin benne vannak

Nagyon köszönöm előre is!!
0
2007. február 6., kedd 23:45
Xpress ez a termék jelenleg szállítható vagy nincs raktáron?Ergo tényleg megjöhet 1-5 nap alatt vagy bizonytalan?
0
2006. december 29., péntek 13:13
Nevezzük csak egyszerűen gyűjtődoboznak.
0
2006. december 29., péntek 13:03
Így igaz... :-(
0
2006. december 29., péntek 12:17
:D akkor nekem itthon van pár Lipton Tee Box-om.
0
2006. december 29., péntek 12:16
értem, köszi az infókat :-))
0
2006. december 29., péntek 10:54
ezeket már nem is szívesen nevezem díszdoboznak. ennyi erővel a citromos lipton tea is díszdobozban van.
0
2006. december 29., péntek 10:45
Mint a Batmané.

Nekem kétféléhez is volt szerencsém: az egyik fényes, lakkhatású, a másik matt, könnyen "karcolódó", már ha érted, mire gondolok. (Sok könyv is hasonló borítóval jelenik meg manapság.) Olyan kényes, mint a Batman Antié. :-(
0
2006. december 29., péntek 10:41
A doboz kialakítása olyan mint a Batman antológiáé vagy olyan mint az SW Trilogy?
Mennyire vastag/jó minőségű a karton doboz?
0
2006. december 16., szombat 22:54
már hogy ne tudnád meg előtte? nem értelek.
0
2006. december 16., szombat 21:29
nem tartom etikusnak,hogy a megrendelés után./nem pedig előtte/ tudtam meg ,hogy mennyi a kiszállítási díj.Miért nem küldik el postán?
0
2006. december 16., szombat 21:01
De, sajnos. Úgyhogy elnézést kérek Mindenkitől a hőbörgésem miatt. Ettől függetlenül akkor is szebb így, mint a két csupasz slim.
0
2006. december 16., szombat 20:38
Nem az önálló első részt nézted be? Az ugyanis a két slim tok miatt papírfeknit is kapott.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. december 16., szombat 15:23
Ha egy filmből lesz egy újabb, javítottabb, jobb kiadás, akkor a régit nem kéne visszavonni? Hiszen aki megakarja venni valószínűleg ezt fogja.
0
2006. december 8., péntek 23:01
Nem kötekedni akarok, de biztos, hogy jól láttad? Tényelg digipack az első rész?
0
2006. december 7., csütörtök 21:45
Ma láttam egy bontatlan dobozt az egyik MM-ben, érdekes módon az első rész lemezei nem két slimtokban, hanem digipakos kiszerelésben helyezkedtek el... Hmm, érdekes, uazért a pénzért lehet minőségibb kivitelben is venni? Vagy csak elfogyott a slimtok?? Vagy mittomén??? Vagyhogyanvanez??? :-(
0
2006. november 28., kedd 12:40
Tegnap megjött a doboz! :-))) Épphogy belenézetm... Hú nagyon jól szól az első rész, és a doboz sem olyan csúnya, bár nem digipack...

Basszus... Összeszámoltam: A teljes kollekción 569 percnyi extra van az audiokommentárokat nem számolva!!!!! Mindhez van angol felirat, magyar nincs! Amire én ezt végignézem... :-)
0
2006. november 21., kedd 23:00
Légyszíves csak az első rész két dobozát küldd vissza, a dobozt - mivel hiánycikk - együtt nem tudjuk jelenleg cserélni, a külön kapható rész pedig úgyis megegyezik a dobozban található változattal.
0
2006. november 21., kedd 16:26
Tisztelt Xpress!

Nekem pénteken hozták ki a csomagot, és az vele a problémám, hogy az első résznél hiányzik a 3. lemez, helyette 2 db van a 4. lemezből.
Szeretném tudni, hogy a teljes csomagot vissza kell küldjem, vagy elég csak az első részt?

A választ előre is köszönöm!
0
2006. november 18., szombat 21:21
Jó neked... De legalább tudom, hogy nem mind van elcseszve, így majd addig zaklatom a boltot, ahol vettem (vagy a kiadót), amíg egy jó állapotút nem kapok.
Ha a gagyi kivitel is megfelelne, íratnám a filmeket, nem eredetiben venném meg.
0
2006. november 18., szombat 18:24
Na én is megvettem, nekem se volt lefóliázva az első slim tok.
Szerencsére a lemezeket nem cserélték el, sőt még szamárfület se kaptam a borítókra.
Holnap nekiülök a filmeknek, de külsőre minden rendben van.
(csak fellelni volt nehéz a dobozt)
0
2006. november 17., péntek 22:25
Mondom én, hogy sz@r van a palacsintában... :-(
Vmit nagyon eltolhattak a Fórumnál a csomagolás körül.
0
2006. november 17., péntek 19:40
Sziasztok! Legyen szives feltenni képeket, akinek már megvan a kiadvány.A belső borítók legalább két oldalasak?
0
2006. november 17., péntek 18:55
Tisztelt Xpress!

Nekem ma hozták ki a csomagot, és az vele a problémám, hogy az első résznél hiányzik a 3. lemez, helyette 2 db van a 4. lemezből.
Szeretném tudni, hogy a teljes csomagot vissza kell küldjem, vagy elég csak az első részt?

A választ előre is köszönöm!
0
2006. november 16., csütörtök 14:03
Képem ugyan nincs a dobozról, de vizuálisan éppen úgy néz ki, mint ahogyan az adatlapon is láthatod. A minőségéről úgyis csak akkor kapsz képet, ha kézbe veszed.

Egyébként szubjektív véleményem szerint egyáltalán nem rossz a doboz kivitele. A Rocky gyűjteménynél pl. sokkal mervebb kartonból készült, tehát jó a tartása. Én egyedül a slim-tokoknak nem örülök, mert azokat nagyon nem szeretem. A díszdobozban lévő két slim tok még a jobb fajta lehet: elég jól zár, és a fóliája is kellőképpen feszes, ill. a lemez is könnyen kivehető, miközben azért stabilan meg is marad a helyén. Célszerű azonban nem a levegőben nyomogatni helyükre a korongokat, hanem lefektetni egy asztalra a tokot, mert valóban hajlamos lehet átnyomni a borítót.
A nyomdai minőség mind a doboz, mind a borítók és korongok esetében hibátlan.

Nekem tetszik, örülök neki, hogy megvettem.

A legfájóbb negatívuma a kiadványnak, hogy az extrák többségén nincs magyar felirat, így akár ki is hagyhatták volna az első részhez adott két extra lemezt, és akkor egy mezei két lemezes normál méretű tokba kerülhetett volna a film két korongja. Vagy még jobb lett volna, ha szélesebbre tervezik a dobozt, és mindkét slim tokot normál méretűre cserélik.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0