Külön Gyulus kedvéért átmásolom ide a "kritikámat" a film adatlapjáról, dehogy tovább IDEGESÍTSEM BORZASZTÓAN. Ami az értelmetlenségét ill., aki figyelemmel kísérte a mondandómat, annak talán nem volt az. Mindenesetre elnézését kérem mindazoknak, akiknek kellemetlen perceket okozott a panaszáradatom, és megzavartam a lelki nyugalmukat azzal, hogy nem rendeltetésszerűen alkalmaztam az adatlapot. Értem ezalatt, hogy valódi kritizálás helyett chatelésre használtam...
Feared: nagyon köszi előre is. Egyébként én sem vettem volna át, ha a fólia letépése nélkül kiszúrom a gebaszokat. :-(
Feared: az én díszdobimban két különálló slim tok volt az első rész. Másik példányt még nem láttam belőle, de szívesen megtekinték még egyet, mert akkor legalább tudnám, hogy csak az én példányaim vannak-e megrágva.
Lécci, ha megkaptad a rendelésed, írj már egy pár sort az állapotáról. Köszi.
Jajj istenem, elnézést kérek, persze, hogy nem nálatok vettem. (Hogyan is tehettem volna, hisz Nálatok még csak előrendelhető.) Tényleg bocsánat. Amúgy meg nem a kereskedőt akartam gyanúsítani (pedig így visszaolvasva az írásomat, erre lehetne következtetni, rosszul fogalmaztam) mivel nagyon régóta Náluk vásárolok, és eddig ez volt az első ilyen eset. Én a csomagolás körülményeit szerettem volna kritizálni, talán a Fórum úgy csapattal dolgoztatott ennél a filmnél. Nem tudom, nem ismerem a körülményeket. Még egyszer 1000 bocsánat Xpress, nem akartalak Benneteket okolni. Isten őrözzön.
Csak a díszdoboz fóliáját fejtettem le, az egyes tokokét érintetlenül hagytam, de így is látszik, hogy a kiadvány minősége iszonyú igénytelen. Össze sem lehet hasonlítani a Batman Antológiájéval. Mondjuk, az is fura volt, hogy az öt tokból (az első rész 4 lemeze két különálló slim tokban van, a többiek a hagyományos szélesebben) az egyik slim ki volt bontva, magán a lemez szitázásán egy k.rva nagy nyomási hiba, a másik slim a megszokott Warneres, igényesebb celofánban, de a többi fóliázás az IC-féle gagyibb minőségű. Határozottan az volt az érzésem, nem én vagyok az első, aki a csomag gyártósorról való lekerülése után láthatja a belsejét.
Mivel csak az első részt láthattam kibontva, a többihez hozzá sem nyúltam az előbbi és az ezután felsorolt okok miatt, így csak arról nyilatkozhatom: a lemezek nem karcosak, de a borítója szörnyű. Csakúgy, mint a többi részé. Ez a fólián keresztül is látszik. Olyan, mintha mindegyiken egy marhacsorda menetellt volna át. Össze-vissza van gyűrve, a második rész borítójának a sarka ráadásul szamárfüles. A két slim tokban lévő borítón meg nyomot hagytak a lemezt tartó karmocskák, mindkét oldalon, ahogy a csomagoláskor beléjük tették a lemezeket. Mr Reeves arca így elég viharverten mered rám. Mindez 12ezer forintért...
Csalódottságom határtalan, annál is inkább, mert eddig a Warnert tartottam a legigényesebb kiadónak. Vagy az van, hogy az átszervezés következménye a minőségromlás (bár ez fura lenne, mert a Fórumos Kerülj szinkronba-filmek meg hozzák a megszokott Warner-minőséget), vagy vki trükközött az én példányommal. Mindenesetre holnap viszem vissza.
Elnézést kérek a terjengős, sokak számára valószínűleg haszontalan hozzászólásomért, de arra kérem azokat, akik megvették vagy megveszik, legyenek kedvesek megírni a tapasztalataikat. Előre is köszönöm.