Keresés

Superman - Christopher Reeve gyűjtemény (8 DVD)

2006. október 15., vasárnap 23:47
mi van?

ha kérdeznek vmit a kritika lapján, akkor hiába válaszolnék a fórum oldalán, nem vennék észre...
0
2006. október 15., vasárnap 23:46
mi van?

ha kérdeznek vmit a kritika lapján, akkor hiába válaszolnék a fórum oldalán, nem vennék észre...
0
2006. október 15., vasárnap 23:40
hm, ha nem lesz angol felirat, akkor az nagyon szomorú, mert annyira nem vágom a nyelvet még. :(
0
2006. október 15., vasárnap 23:39
SZiasztok!
Szerintetek ujra lesz szinkronizálva?Vagy felkeverik a régit avyg hogy lesz ez az 5.1?
0
2006. október 15., vasárnap 23:29
Jah... Sohasem értettem ezt a chatelést a kritika topicban... Tökre nem való cahtelésre, mert mindig csak a felső tíz topic látszik... kényelmetlen mindig keresgélni a filmet ha hozzá akarunk szólni, meg tök nagy keveredések vannak abból hogy a hozzászólást csak módosítani lehet... De mégis mindenki ott chat-el... Állandóan... Engem NAGGYON zavar!

Még az olyan veteránok is megfeledkeznek magukról mint a Jamamura... Pedig ő aztán amolyan leszúrogatós moderátor szerűség szokott itt lenni vagy mi... :-))) Na mindegy... Remélem olvassa! :D
0
2006. október 15., vasárnap 23:17
Gondolom a filmeket már láttad ezelőtt... Ha beírnád hogy miért örülsz ennyire, miért szereted ezeket a filmeket sztem nem szólna senki egy szót sem. Hajrá!
0
2006. október 15., vasárnap 23:06
Jaj, van már topicja..én meg épp most örültem egy nagyot a kritika rovatba....de most az egyszer tessék elnézni nekem ^o^
0
2006. október 15., vasárnap 22:58
Angol sincs??? Na neeee! Akkor tényleg nem sok hasznát veszem az extráknak, pedig én tényleg mindig szeretem megnézni őket... Most el is vettétek tőle a kedvem egy kicsit...
0
2006. október 15., vasárnap 22:40
eltartott egy darabig, míg felfogtam, mi a kínod:) de sikerült megérteni, és abszolút egyetértek veled, különösen azután, hogy a 2. résznél is sikerül vmi hasonló jellegű problémát felvetni:( vazze, tényleg ilyen nehéz felfogni/észrevenni, hogy a film adatlapjára csak a kritikákat kéne bevésni, és minden más kínnak, bajnak, információéhségnek itt vagy a kérdések topicban a helye?!
0
2006. október 15., vasárnap 22:35
Szeretem mikor új filmek kerülnek be az xpress adatbázisába, mindíg beindul az élet :-))))) Az extrákon nem lesz angol felirat sajnos....
0
2006. október 15., vasárnap 22:26
A nagy kérdés:

Angol felirat van az extrákon????

Már megint a kritika szekcióban megy a chat-elés...

Mikor szokunk már le erről???
0