Ráhibáztál: perverzül gyűjtöm a hibás lemezeket!, más nem is érdekel! ;-)
0
2006. november 7., kedd 15:39
914
Én meg a hibás dvd-mtől szeretnék mielőbb megszabadulni. Hé Lacka,nem kell egy 8.évad ;)
0
2006. november 7., kedd 12:45
170
A 9 évadon 2 karácsonyi különszámot írnak. Az egyik 85 dec 26-án, a másik 91 dec. 24-én lett bemutatva. Tehát nem hiszem, hogy követelni kellene. Hiszen elvileg rajta lesznek.
0
2006. november 7., kedd 12:13
1449
"Volt hasonló 45 perces special epizód a 2. és a 3. évad között is (ami szintén nem került fel egyik nálunk kiadott dvd-re sem)."
Nos, sem a 2. évad végén, sem a 3. évad elején nem találtam 45 perces specialt, viszont a 3. évad 4. epizódja (sorrendben a 18. számúnak bemondott) a többitől eltérően nem a 34 percet nyaldossa alulról, hanem a 44 perchez közelít. Esetleg ez lenne az?
---
Továbbra is kérdésem, hogy hol lappang a 8. évad? Esetleg újragyártják a hibás példányok miatt?
0
2006. november 7., kedd 11:05
1449
Vagyis kétszer-kétszer, de ezek után már harmadjára fogom megkapni! ;-)
0
2006. november 7., kedd 11:01
1449
Tudja-e bárki is (de legfőképpen illetékes az Xpressnél), hogy mi van most a 8. évaddal? Nekem már kétszer félrerakták és háromszor elvették tőlem. Lassan itt van november 14., amikor az utolsó várt filmejeim is (remélhetőleg) beérkeznek. Köszönöm!
0
2006. október 21., szombat 0:27
40
Pár apró megjegyzés a sorozathoz...
pl. hogy a 7. és a 8. évad között vetítettek egy 45 perces special-t is, aminek a megnézése nem lenne hátrányos a 8. évad első részének megértéséhez. Hogy finoman fogalmazzak, elég nagy ugrás van a történetben (és ezúttal nem a hibás szitázás miatt). Annak idején a Duna TV-n sem adták, ha jól tudom (legalábbis a nem találkoztam sohasem vele).
Szóval ebből a special-ból kiderül, hogy 2 év telt el az előző rész óta... (ezt René mondja bevezető monológjában). Most nem mesélem el a teljes részt, inkább követeljük, hogy BuFi adja ki ezt is az utolsó évad lemezén...
---
Volt hasonló 45 perces special epizód a 2. és a 3. évad között is (ami szintén nem került fel egyik nálunk kiadott dvd-re sem).
Ezen kivül a lengyeleknél adtak egy összeállítást "The Best of Allo, Allo" címmel is.