Keresés

Ghost in the Shell: Páncélba zárt szellem - XPRESS EXKLUZÍV (2 DVD)

2006. november 19., vasárnap 0:52
Oszt  mihez kezdjek a német/francia/spanyol/nemtommilyen DD2-es hangsávokkal? Csak a helyet foglalják (egy amerikai kiadáson?!). A Tok minőségre nem rossz, de ez a szürkés design nem jön be. Külsőre az ausztrál kiadás tetszik eddig a legjobban fehér amaray tokban és fehér slipcase-ben.
0
2006. november 19., vasárnap 0:48
Eh, az első pillanattól tudtam, hogy szopni fogok ezzel a kettős nickezéssel.
0
2006. november 19., vasárnap 0:42
0
2006. november 18., szombat 23:56
No, igen, a sorozat elég durva :) derceto! jól gondolom, hogy vmi ábra is kijön a figurák talpából? (még csak a 2., 4. DVD jött meg, szóval csak 3 figurám van, de Batou talpköve felettébb ismerős, gondolom 3-4 figura összeillik...)
0
2006. november 18., szombat 23:52
Hmm...ha már minősítitek a másik kiadványt, akkor remélem képes fémdobozba lesz rakva a digipak, fényes, nem matt, esetleg holos is lehet.
A "tényleg jobb lesz"től ennyit elvárok...
Bár megjegyzem az általad említett kiadványon japán, angol DTS, japán, angol 5.1, és még 4 DD2-es hangsáv van. Jó, helyette ezen trivia track és rajongói kommentár... őőő...remélem jobb, mint az Akiránál... :)
Úgyis megveszem...de ha már szabad vélemény nyílvánítás van... ;)
0
2006. november 18., szombat 1:28
Szia SoZi!

Az a néhány vetítés azért, nem olyan kevés.
Az Odeon-Lloyd-ban majdnem 50 előadás volt eddig az Akirából! A Ghost in the Shell esetében is az érdeklődés nagysága fogja meghatározni, hogy hány előadás lesz belőle.
Terveink szerint, ha valamilyen technikai probléma nem merül fel, legalább 3 hétig minden nap lesz előadás. A többi Rajtatok is múlik....

A díszbemutatóra november 26-án (vasárnap) este kerül majd sor. A jegyelővétel, mint azt már korábban is jeleztük 21-én délutántól indul.

Az eddigi pozitív visszajelzéseket köszönve:

Odeon
0
2006. november 17., péntek 15:05
Megyünk bizony! Most is csak néhány vetítés lesz, mint az Akiránál? Mikor is lesz pontosan?
0
2006. november 17., péntek 13:55
Hehe. Annyit írtatok a digpakról... Hogy meg kell kérdeznem: Mi az :P
ui: gyertek ám oz Odeon-Looydba is megnézi!
0
2006. november 16., csütörtök 23:33
köszi
bár minden kiadó így csinálná
0
2006. november 16., csütörtök 19:05
Zlutty... Mostanában mindent komolyan veszek. Mentségemre legyen szólva... jön a vizsgaidőszak!
0
2006. november 16., csütörtök 19:02
Szia R.GY.!

Az Akira DVD-hez hasonlóan magán a digipack-en nem lesz sem korhatárkarika, sem bármilyen egyéb felirat. Egy külön papíron lesz minden információ, tartalom, credit, logok és a korhatárkarika is hozzácsomagolva a DVD-hez!

Reklám pedig nem lesz a DVD-n!

Odeon
0
2006. november 16., csütörtök 18:18
meg tudná mondani valaki hogy lesz-e a digipack os verzión ilyesmi mint film előtti korhatárkarika vagy pl. a warneres cuccokra jellemző reklámos kezdés?
0
2006. november 15., szerda 21:38
Tudom, nekem is megvan, és szerintem sem nagy eresztés. A sorozat bezzeg... :)
0
2006. november 15., szerda 21:37
Én merem állítani, hogy a sorozat van olyan jó, mint a film, de más a jellege, stílusa. A maga nemében van olya jó, mint a film.
0
2006. november 15., szerda 16:12
derceto: ma volt kezemben az amerikai SE. mit ne mondjuk, az első pillantásra impozánsnak tűnő külső azért hagy némi kívánnivalót maga után: a borítókép minősége, felbontása nem túl jó, a fakkok között árválkodó fehér csíkok meg kifejezetten csúnyák. ettől függetlenül nem rossz rilíz, de az odeonos tényleg jobb lesz. :)
0
2006. november 15., szerda 16:11
Pedig lehet hogy be kéne vezetni... :)
0
2006. november 15., szerda 16:06
te, ez a sípolós megjegyzés a részemről csak vicc volt ám. :)
0
2006. november 15., szerda 15:30
ANNYIRA azért nem jó, de jobb mint egy átlag sorozat :)
0
2006. november 15., szerda 15:27
A sorozat is tényleg van annyira jó mint a film?:O
0
2006. november 15., szerda 15:24
Persze nem lényeg hogy nem szereti, csak akkor meg ne írják már rá a dobozra hogy rajongói kommentár :)
0
2006. november 15., szerda 13:47
az nem baj, ha valaki nem szereti. végülis, lehet negatív véleményt is mondani egy audiokommentárban. persze megfelelő formában. az viszont már érdekes, ha valaki úgy ül le kommentálni, hogy nem is emlékszik a filmre, mert olyan rég látta. :]
0
2006. november 15., szerda 13:32
Azért szerintem már az is minimum elvárás lehetne, hogy kisípolásra egyáltalán ne legyen szükség. Ha valakit egy film kommentálása közben ki kell sípolni, az már nagyon nagy gáz!
0
2006. november 15., szerda 13:07
igen, ezek a kommentárokt tényleg gázosak egy picit. legutóbb a halloween audiokommentár hallgatása közben derültem jókat. tulajdonképpen csak az odeonos munkatárs szerette a filmet, a többiek pedig nagyon elvetemül péntek 13. rajongók voltak, mert szerintük az az igaz slasher. :) de azért elmondták, hogy "alapvetőleg a halloween is egy jó film."
0
2006. november 15., szerda 12:41
Amit írni akartam mielőtt elszállt az Xpress:
Én már azzal is megelégszek ha nem jelentik ki egyikük sem a főcím alatt hogy tulajdonképpen nem szereti a filmet és már legaláb 8 éve látta utoljára :)
0
2006. november 15., szerda 11:40
a tok ezúttal biztos, hogy nem fekete lesz (a szín még nem tisztázott), s a rajongók is sokkal felkészültebbek lesznek. a "gagyi", "utálom" és ehhez hasonló szavakat a kiadó kisipolja. :)
0