Keresés

Ghost in the Shell: Páncélba zárt szellem - XPRESS EXKLUZÍV (2 DVD)

2006. november 15., szerda 11:26
És írhattam volna a szinkront is csak az az ami cseppet sem érdekel :)
0
2006. november 15., szerda 11:26
Bár az Akira nagyon jól sikerült, több tekintetben is remélem hogy javulás várható ahhoz képest. Gondolok itt az ujjlenyomat-gyűjtő tokra, meg legfőképpen a rajongói kommentárra.
0
2006. november 14., kedd 21:42
Hát ezen filmek inspirációjának eredménye (UNAGI)...
0
2006. november 14., kedd 21:27
így kell ezt csinálni. előrendelve.
0
2006. november 14., kedd 21:24
brrr, mi az mátrix? :)
0
2006. november 14., kedd 21:00
Film előrendelve.
Még mondjuk megkapjuk a második részét...
Aztán a Neon Genesis-t...
Így láthatóan értelmet nyer a Mátrix őrületem...
Most már csak egy olyan Samsung telót kell szereznem!!!
0
2006. november 14., kedd 20:07
remélem az akirához hasonlóan egy szuperinyes kiadványt kapunk kézhez, és akkor két odeon kiadvány is szerepelni fog az év legjobb dvd-i között. :)
0
2006. november 14., kedd 20:06
hát, ha nem lesz digipack, akkor nem lesz. emiatt tuti nem fogom felkötni magam...! :]
0
2006. november 14., kedd 19:59
optimus prime: szerintem a "szellem a kagylóban" meglehetősen szerencsétlen cím, az angolban a "shell" ugyanis rengeteg jelentéssel bír, s ennek egyik magyra megfelelőjének, a kagylónak nem sok köze van azokhoz a hordozó testekhez, melyekben az emberi lelkek, azaz a szellemek lakoznak. a legpontosabb fordítás talán a "hüvely" lenne, csak annak meg magyarul van egy egészen más értelmezése. :)

angol felirat pedig azért nem lehet a filmen, mert a jogtulaj a régiókorlátozás miatt kifejezetten megtiltotta.
0
2006. november 14., kedd 19:40
Köszi.
0
2006. november 14., kedd 19:33
Ha elfogy, akkor valószínűleg abból sem lesz már digipack, de abból eleve többet gyártottak, mint amennyit a GitS digipackból.
0
2006. november 14., kedd 19:31
Szóval az Akirával várhatok nem tűnik el a digipack?:)
0
2006. november 14., kedd 19:08
Ismételten köszi!
0
2006. november 14., kedd 19:02
Jó, rendben, akkor előrendelem, remélem most nem lesz külön polós-móka...
0
2006. november 14., kedd 18:59
Az Akira esetében nem volt korlátozott darabszámú a digpackos csomagolás, és jóval a megjelenés után csináltuk ezt a pólós akciót, ami szerintem még mindig jobb, mint az ár-akció. A Ghost in the Shell esetében azt reméljük, hogy a korlátozott mennyiség miatt a megjelenés után már nem lesz mihez akciót kötni - szerintem előrendelésben elfogy majd, akárcsak nemrég a Háborús díszdobozunk.
0
2006. november 14., kedd 18:56
Most beszéltem az Odeon illetékesével. Elképzelhető, hogy a nem digipack-kiadás valamivel olcsóbb lesz, de semmi esetre sem nagyságrendekkel. Kb. a nálunk kapható digipack-változatnál 5-600 forinttal lehet majd kevesebb a sima Amaray-tokos változat, ha megjelenik.
0
2006. november 14., kedd 18:54
Kedves Odeon, Xpress!

Két felé kérdeznék most egyszerre. Az érdekelne, h ebből is lesz-e később más akció, merthogy anno az Akiránál is előrendeltem, megjött szépen, aztán jött ki a másik, amihez poló is volt. Külön ilyen "kegytárgyakat" nem nagyon szoktam venni, azért kérdezem meg előre, mert ha lesz később polós kiadás (amiről így az Akirával kapcsolatban lemaradtam), akkor inkább azt venném meg.
Előre is köszönöm!

Másrészt ismét örülök neki, hogy megjelenik ez is nálunk is :) És remélem, hogy hasonlóan színvonalas kiadvány lesz, mint az Akira volt. Ára teljesen barátságos, összevetve a Manga Entertaintment-es Special Edition-nel, ami 15000-embe került, és az is nagyon megérte, gyönyörű kiadvány!
Csak így tovább, remélhetem, hogy folytatás is kijön (Innocence)? Stand Alone Complex mondjuk nagy falat lenne, de talán Innocence belefér ;)
0
2006. november 14., kedd 18:43
No ez a csak itt, csak idén, csak nálunk megjelenő digipak volt az ami arra készetett, hogy előrendeljem!
Előre is köszi Xpress!
Remélem tényleg olyan impozáns lesz ahogy az be lett harangozva!
0
2006. november 14., kedd 18:32
Én ezzel nem akarok vitatkozni (hacsak annyiban nem, hogy számomra nem azért sok 5-6000 forint, mert sok szart lehet kapni 600 forintért, hanem mert sok jó kiadást 2-3 ezerért... meg mert sajnos (szerencsére!) nem egy kiadványra kell összespórolnom azt a pár ezrest, hanem egyre többre és többre).
Viszont nem örülnék, ha kiadnék egy (nem olyan nagy, nem is kicsi) összeget, aztán feleannyiért látnám a filmet mindenhol egy hónap múlva. És mint tudjuk, az ilyesmi is egyre gyakoribb. Az is igaz, hogy nem az Odeonnál.
Köszönöm a választ !
0
2006. november 14., kedd 18:18
Úgy tudjuk, hogy árban nem lesz különbség. Nem elsősorban a csomagolás a drága egy ilyen terméknél, hanem a jogdíj, a szinkron, az extrák és az, hogy csak egy szűk közönségnek lehet eladni. Ez a film - sajnos, vagy szerencsére - nem tudna megélni egy 990-es turkálóban, mert annyian még ennyiért sem vennék meg.
Szerintem egyébként érdemes lenne meggondolni, hogy melyik kiadványt, és miért nevezzük drágának. Én több 990-es, meg 360-as kiadványt tartok drágának, mint amennyi 6-10-80 ezer forintos kiadványt, és nem azért mert felvet a pénz, hanem azért, mert manapság 6000 forint egy fél tank benzin, egy kisebb család egyszeri mozilátogatása, 25 emelt díjas SMS valamelyik bugyuta TV-s játékra, 10 doboz cigi (ha jól tudom, mert nem dohányzom). Szóval nem olyan irtózatosan nagy összeg, hogy azt egy rajongó ne tudná összespórolni. Ellenben ha egy kedvenc filmem megjelenik 590 forintért egyrétegű lemezen, jelenetválasztás és eredeti hang nélkül, esetleg csonkolt képpel és extrák nélkül, akkor az bizony méregdrága film, mert lemondhatnak az igényes rajongók az igényes kiadásról, ráadásul a piacot úgy nagy egészében is tönkre vágja - mint ahogyan az meg is történt.
Csak ismételni tudom magam: 4-5 éve, amikor egylemezes, feliratos DVD-ket lehetett kapni 7000 forintért, tized ennyi "szegény ember" nem panaszkodott az árak miatt, mint most, amikor minden 40-60%-kal drágább, kivéve a DVD, aminek az ára felére, harmadára, ötödére esett.
0
2006. november 14., kedd 18:04
No engem az érdekelne, hogy a nem-digipack változat mennyivel lesz olcsóbb?
Mert aki gyűjtő, és egy ritka és szép példányt szeretne a polcán tudni, az úgyis megveszi ezt (szerintem ezt bizonyítja a Bin-jip esete is), és akkor ezek kerüljenek azokhoz, akik tényleg megbecsülik; akiknek pedig csak a film kell, és nem bánják, ha egy olcsóbb kiadványhoz jutnak, azok várják meg azt.
Ha viszont árban nem lesz különbség, azt jó lenne tudni, mert akkor nyilván inkább a digipack.
Tehát?
0