Keresés

A Mars mentőakció (szinkronizált változat)

2012. február 26., vasárnap 11:42
Ha már valóság, valószínű házaspárokat nem küldenek egyszerre expedíciózni, pont az említett okok miatt.
most posts by TM
0
2012. február 26., vasárnap 11:33
Nyilván. De érdekes stáblista utáni slussz-poén lett volna megmutatni a nej kései felismerését: bakker! :D
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. február 26., vasárnap 11:30
Pánikhelyzetben a matematika hátrébb szorul, pláne ha érzelmek is hátráltatják a racionalitást. Robbins karaktere így eleve nem lehetett tárgyilagos. Na persze nem lehet számon kérni a fikciótól, hogy minden ponton feleljen meg a valóságnak.
most posts by TM
0
2012. február 26., vasárnap 9:13
SPOILER!*

A 2001 - Űrodüsszeia kritikájánál említettem egy jelenetet ebből a filmből: amikor Tim Robbins figurája levette a sisakját az űrben. Erről jutott eszembe, hogy amikor ezt  filmet néztem, éppen az ugrott be, hogy nem is kellett volna meghalnia.

Ekkor ugye többen voltak, és éppen "gyalogosan" tartottak a mentőkabin vagy mi felé, csak Tim Robbins a befogáskor lepattant róla, és messzire sodródott. A felesége utána indult, és addig hajtotta magát, amíg csak annyi naftája nem maradt, amivel vissza tud jutni a többiekhez. Ezután lőtte ki Tim Robbins felé a kábelt, ami emlékezetem szerint kb. 1 méterrel bizonyult rövidebbnek. Sajna már ennyit sem tudott közelebb menni a férjéhez, mert akkor nem ért volna vissza, ezért kellett hősünknek meghalnia.

Igen ám, de ha mégis közelebb megy pár métert, mi történt volna? Eléri a férjét, együtt visszamennek a többiekhez, ameddig csak tudnak, és így csak a pluszban megtett út duplájának megfelelő távolságra jutnak el, azaz kb. 2 méterre lesznek tőlük. Eddig már bármelyikük kimehetett volna értük, vagy ha nem, még mindig kilőhették volna újra a kábelt is, és a többiek behúzhatták volna őket.

Rosszul gondolkodom, vagy ez tényleg egy potya halál volt?

Mi a véleményetek?

*Kijelölés után olvasható a szöveg.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2007. január 18., csütörtök 13:14
Nekem a régebbi szinkron nélküli kiadás van meg, és van annak egy számomra nagyon zavaró szépséghibája. A magyar felirat! Túl nagy, és belerakják a szélsvásznú kép közepébe, mikor alatt is simán elférne... Szerintem ez tönkreteszi a látványt...

A szinkronizált változaton is ilyen a felirat?
0
2006. november 20., hétfő 22:12
Olvastam, hogy gondok voltak az otthoni neteddel. Sajnos nem tudtam vakuzni, mert mindig belevillant a képernyőbe, úgyhogy felkapcsoltam az összes pilácsot! De remélem azért így is jó! ;-)
0
2006. november 20., hétfő 22:09
Szia én egy hete jártam itt utoljára. Most akadtam rá erre a topicra amit te nyitottál. NAGYON-NAGYOn köszi még1szer...
0
2006. november 20., hétfő 21:50
Ferrari-fan!

Kicsit megkésve, de mentségemre legyen mondva, hogy időm az nem sok van mostanában - íme pár kép:

0