Keresés

Kubrick gyűjtemény (8 1 DVD)

2011. november 11., péntek 6:40
Nagyon szép! Gratulálok hozzá, sajnos nekem már csak a műanyagtokos jut majd... Ez a középső Strangelove kiadást mikor adták ki? A dobozban is ez van? (nem kell válaszolnod, ha nem akarsz)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. november 10., csütörtök 23:37
A pattintótokos sokkal szebb, patinásabb, eredetibb, különlegesebb! Ráadásul jól mutat a konyhában az olivaolaj mellett. :) Na meg három különböző kiadásban van Dr. Strangelove, így minden kerek.

most posts by TM
0
2011. november 10., csütörtök 23:23
Nem jobb, de azért majdnem olyan jó - bár ez attól függ ki szereti a pattintótokokat.
0
2011. november 10., csütörtök 20:40
Értem, köszi. Akkor ez a műanyagtokos kiadás jobb?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. november 10., csütörtök 20:35
A Dr. Strangelove extrái nagyon jók, a filmek minősége remek, a dobozban megbúvó egész estés dokumentumfilm pedig nemcsak rajongóknak, hanem laikus nézőknek is rengeteg információt nyújt, akik kíváncsiak Kubrick alkotói módszereire, a színészekkel való kapcsolata milyenségére, megkerülhetetlen hagyatékára.
0
2011. november 10., csütörtök 20:26
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Egyfelől a pattintótokos első kiadás azért jobb, mert volt mindegyik filmhez jelenetválasztás is. A FHE által kiadott változatban viszont, a Strangelove 2 lemezes változata került, így aztán nem tudom, hogy mi érte meg jobban? Az egész gyűjtemény amúgy gondolom nagyon jó, valaki esetleg tudna nyilatkozni róla, hogy élőben is olyan csodás, mint a képeken?
0
2008. november 27., csütörtök 22:15
Az Eladó DVD topicban hírdettem a dobozt 10.000 Ft-ért, de nem nagyon érdeklődnek utána. Viszont olcsóbban meg nem akarom adni. Így úgy döntöttem, hogy akár megválnék a filmektől egyenként is 1000 Ft/db áron, amennyiben a dobozban található összes filmre lesznek jelentkezők. A megmaradt papírdobozzal meg majd begyújtok :)

Vasárnapig lehet e-mailben jelentkezni.

challanger@tvn.hu
0
2008. szeptember 23., kedd 20:10
Nagyon gondolkodom rajta. 8 film ennyiért? Ajándék.
0
2008. szeptember 23., kedd 17:44
Király, hogy ennyivel olcsóbb.
0
2008. szeptember 22., hétfő 12:11
Köszi a választ.
0
2008. szeptember 22., hétfő 12:03
Idéznék neked a film adatlapjáról:  "Az akciós termék a kedvezményes áron legkorábban csak az akció kezdő-dátuma után szállítható!
Az akció indulásának dátumáról az akció oldalán találsz felvilágosítást!"
Gondolom azért van most kiírva az akciós ár, hogy előrendelhesd. De gondolom az xpress szívesen elküldi neked most is teljes áron, ha ragaszkodsz hozzá :)
0
2008. szeptember 22., hétfő 11:57
Már most ilyen olcsó, vagy csak október 10-26 között lesz ez akciós? Ha igen, akkor miért már most van kiírva az akciós ár?
0
2008. szeptember 21., vasárnap 20:36
11.990.- a doboz a DVDFest keretein belül.
0
2008. augusztus 21., csütörtök 18:14
Van egy eladó Kubrick dobozom bontott, de jó állapotú!
Ár: 14.000Ft
Képeket küldök!
érd.: kisgergely.mark@freemail.hu
0
2008. augusztus 21., csütörtök 15:05

Nem lehetne megkérdezni a kiadót, hogy ez a termék mikor lesz újra akciós? Az Xpress nem tudja olcsóbban adni?
0
2008. augusztus 7., csütörtök 15:25
Biztos lesz még akciós, addig csináld azt, mint a többiek: tedd el a pénzt :)
0
2008. augusztus 7., csütörtök 15:17
Csak azt tudnám, hogy most miért kerül ez a doboz 30 ezerbe? Volt amikor fele ennyibe került, akkor most miért ilyen drága? Érdekes, hogy most, ha fele ennyibe kerülne lenne rá pénzem, régebben sajna nem volt rá keretem.
0
2008. július 31., csütörtök 17:09
Utoljára 3 hónapja került fele ennyibe, de még két hete is meg lehetett venni 30%-kal olcsóbban, úgy 20 e. körül. Nem tudom, hogy mikor lesz újra akcióban. Ha van még a kiadónak, akkor talán az év végén, vagy jövőre.
0
2008. július 31., csütörtök 17:06
Kedves Xpress szerkesztőség. Ez a díszdoboz mikor lesz akciósan kapható? Mert sajna ez a 30 ezer forint sajnos nagyon borsos ár. A választ előre is köszönöm.
0
2008. július 29., kedd 11:44
Inkább várj egy akciót, relatíve elég sokszor árazzák le.
0
2008. július 29., kedd 11:40
Akkor "tanulni, tanulni, tanulni!", vagy "gyűjteni, gyüjteni, gyűjteni!"
most posts by TM
0
2008. július 29., kedd 11:38
Mert túl drága. Nekem nincs 30 ezer forintom. Külföldön jóval olcsóbb.
0
2008. július 29., kedd 7:13
A hazai miért nem jó?
most posts by TM
0
2008. július 29., kedd 0:37
Pont a napokban gondolkoztam, hogy hová tünt a jó öreg maki barátunk :)
(remélem jól emlékszem a névre)

De hogy a kérdésre is válaszoljak: én nem tudok ilyenről (aztán lehet, tévedek...)
0
2008. július 28., hétfő 15:26
Sziasztok!

Külföldön van-e ebből a díszdobozból olyan, amin van magyar felirat?

A választ előre is köszönöm.
0