Keresés

Halálos fegyver 1-4. szinkronos csomag (4 DVD)

2006. december 1., péntek 13:28
A lemez szitázása és a menü grafikája is ízléses.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. december 1., péntek 13:26
Én is a KSZ borító gyűlölők táborába tartozon én a régi feliratos borítókat fogom rátenni, elég ha csak én tudom, hogy van rajtuk magyar szikron :) A lemezek hogy néznek ki? Az is ronda?
0
2006. december 1., péntek 13:23
Berendeltem én is. :)))

Bár a 4. rész már megvan a KSZ-verzióban, de ennyiért kötelező a doboz.

Szerencsére én nem jártam úgy, mint Gyulus, mert én már annó elhatároztam, hogy Halálos fegyver-filmet nem veszek szinkron nélkül, ezekre nekem kötelező a magyar hang.

Csak éppen külön-külön eddig nem volt pénzem beszerezni őket, leszámítva a negyediket...

Majd felrakom az eladóim közé. :)))
0
2006. december 1., péntek 13:07
végre sikerült! most már boldog a szívem. :)
0
2006. december 1., péntek 13:07
Nekem már megvan! Nekem már megvan!
Kiiiiiiiiiiiiiiiiirály!!!!!!!!!!!!
0
2006. december 1., péntek 12:56
Most változott meg a szállíthatósága "1-5 nap"-ról "Azonnal"-ra. lehet, hogy az a baj, nem?

Nekem már félre van rakva egy! Olyan boldog vagyok! :-DDDDD
0
2006. december 1., péntek 12:55
Értem én.

Csakhogy mint azt először is leírtam, nem is igazán a drasztikus árcsökkenés (akár akció, akár leárazás) szomorít el.

Megvettem a Halálos fegyver sorozatot DVD-n feliratosan, majd mután kijött szinkronnal, és olvasni lehetett itt-ott, hogy díszdoboz biztosan nem lesz belőle, megvettem még egyszer. Bánná a fene az árcsökkenést, ha én is megvehettem volna fél éve díszdobozban.

Én is gyűjtő vagyok, kb. 800 gyári DVD-m van otthon, és persze hogy szeretném a lehetőségeimhez mérten legszebb kiadásokat beszerezni. Ha fél éve lett volna díszdoboz 12eFt-ért, most nem panaszkodnék.

Így viszont nekem (és néhány sorstársamnak) lényegesen drágábban egy kevésbé impozáns kiadvánnyal kell beérnünk. Vagy újra fizethetünk a már meglévő filmekért 4eFt-ot egy papírdoboz miatt, amit persze külön most sem lehet beszerezni... :-(

Ebből a szempontból a Háborús klasszikusok gyűjtődoboz kihozása sokkal szimpatikusabb gesztus volt. Már jóval a megjelenés előtt lehetett tudni, hogy lesz ilyen, és aki akarta, be is szerezhette. Nekem is megvan. Az az akció inkább serkentett arra, hogy frissiben (még elővételben!) lecsapjak a kiadványra, ez viszont csak eltántorít a további vásárlástól... Nem beszélve arról, hogy én hiába csábulnék el sokszor, ha a nejem a sok negatív tapasztalat hatására leharapja a fejem, ha valamit újonnan meg akarok venni.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. december 1., péntek 12:54
fasza, a rendszer nem enged rendelni. csináljatok valamit, xpress!
0
2006. december 1., péntek 11:49
Sőt, 290.- ért is van már.
Oké, a SoundCardos korongokat adják ennyiért dvd-tokokban, de hát akkor is...

Tegnap elnéztem karácsonyi cd-vásárló körutamra, és azon vettem észre magam, hogy a 990-es, el nem fogyott albumokat böngészem, és már majdnem találtam is 3-4-et, amire ráfogtam, talán még jól jöhet, aztán gondoltam egyet, és egyebek mellett kiválasztottam magamnak egy U2 - The Best Of 1980-1990-et teljes áron. :)
0
2006. december 1., péntek 11:47
és az extrákkal mi lesz a lemezrôl :-D ?
0
2006. december 1., péntek 11:40
kicseréltem a külhoni antológiás borikkal (ha jól emléxem, a platina series keretében adták ki)
0
2006. december 1., péntek 11:27
szvsz ez sajnos tényleg csak elmélet(ne kegyen igazam!) mert mikor megkérdezi a "kedves" vásárló a boltban, hogy a 990.- ár az akciós?, mert csak akkor viszi el, szóval ott azért "gondolkodásbeli" problémák vannak...

az 599.- és 990.- film árakkal "el lett rontva" a vásárlóközönség nagy része, mert lassan ezért nem is vesznek filmeket drágábban.

úgy érzem, visszafelé is elsu"lt  egy kicsit a dolog (hú ez milyen mondat:) ) gondolok arra, hogy az árcsökkentések túl késôn következtek be szerintem, figyelembe nem véve a magyar igényeket és igénytelenséget.
0
2006. december 1., péntek 11:22
Batman borítókkal mi a baj? Nekem még különösen tetszettek is.
0
2006. december 1., péntek 11:21
Én is rühellem ezt a borítót (nem is vettem meg egy KSZ filmet sem), de abban a tudatban nyugodtan kiadok rá 4000 Ft-ot, hogy nagyon valószínű, hogy ez a filmsorozat más formában nemigen lesz elérhető Mo-on. Legfeljebb majd évek mulva HD-n.
Mel Gibson az egyik kedvenc színészem, valamint a Lethal Weapon sorozat pedig az egyik kedvenc filmem. Úgyhogy nincs mese. Benne is van a kosárban.
0
2006. december 1., péntek 10:37
én nyomtatok rá "eredetit", ahogy a batman antológia lemezeire is megtettem. nagyon csufik.
0
2006. december 1., péntek 10:36
Sajna, én nem tudok oly elnéző lenni, mint te meg Zöldségevő Vince, mert annyira rühellem ezt a borítódizájnt, hogy még ennyiért sem veszem meg a filmeket.
most posts by TM
0
2006. december 1., péntek 10:33
én is úgy emlékszem: KSZ borítók, de dobozban, tehát nem látszik :)
0
2006. december 1., péntek 10:23
Itt az Xpress-en írták régebben, hogy egy az egyben a régi KSZ-kiadások lesznek, csak egy dobozba összecsomagolva.
0
2006. december 1., péntek 10:14
borítólya=borítója :))
0
2006. december 1., péntek 10:13
Kérdés:
A dobozban "kerülj szinkronba" borítóval lesznek a filmek, vagy kivételesen normális borítót kapnak? Csak kérdezem, nem akarok kukacoskodni.
Ennyiért hülye lennék nem megvenni, akármilyen is a borítólya.
0
2006. december 1., péntek 10:12
Végre egy jó kezdeményezés.
Ezzel talán tényleg meg lehet szólítani a leírt közönségréteget - és mi is jól járunk (azok, akik nem csak 590-es filmeket vesznek)!
Nem tudom, kit illet a köszönet az ötletért, de grat. hozzá és kösz!
Basszus, ezeket a filmeket hónapok óta tervezem megvenni... :)
0
2006. december 1., péntek 9:54
1000Ft/lemez. hát, simán megéri.
0
2006. december 1., péntek 9:46
Ezúttal nem leárazásról van szó, hanem valóban egyszeri és korlátozott darabszámig érvényes karácsonyi akcióról. Annyit elárulhatok, hogy ezeken a kiadványokon a hazai forgalmazó veszít, a marketing-költségből gazdálkodják ki az anyacégnek fizetendő jogdíjakat és gyártási költségeket, amelyek magasabbak, mint a mostani akciós ár. A kereskedők ugyan nem veszítenek, de nem is nyernek ezeken a filmeken gyakorlatilag semmit (talán a boríték és a számla-nyomtatás költségeit termeli ki az árrés, de a szállítási költségből általunk átvállalt összeget már nem).
A cél az, hogy ezekkel az akciós kiadványokkal rábírják a multik turkálós kosarainál böngészőket arra, hogy tegyenek már két lépést a "hagyományos" DVD-újdonságok felé is, és miközben leemelik a polcról a Szemtől szemben 990 forintos változatát, ugyan fedezzék már fel, hogy míg 4-5 éve 7-8000 forintért lehetett feliratos egylemezes kiadványokat kapni, addig ma 5000 forint alatt megveheti a Ben Hur szinkronizált 4-lemezes változatát, de 3000 alatt megkapja ugyanezt kétlemezes változatban is. Talán néhányan rájönnek, hogy 3 db. 990-es turkálós kiadvány helyett talán jobban mutat a fa alatt egy 2.990-es Elfújta a szél, vagy egy Óz, vagy egy Superman visszatér. Esetleg észreveszik, hogy megjelentek olyan régóta várt klasszikusok, mint A piszkos tizenkettő, a Kelly hősei, vagy A halál 50 órája. Netán a DVD5-re nyomorított, jelenetválasztás nélkül DVD-korongra nyomott VHS-filmek helyett egyszer elcsábul, és 2990-ért mondjuk megveszi az Egy gésa emlékiratait.
Erről szólna elméletileg az akció.
0
2006. december 1., péntek 9:46
Ne bánd, biztosan Te is "profitáltál" már ilyen akcióból.
Én szinte már egyáltalán nem ragaszkodom a szinkronhoz, így amikor megjelentek a szinkronos újrakiadások, szépen begyűjtögettem innen-onnan az előző, feliratos kiadásokat. Jól meg is lepődtem, amikor a negyedik rész első kiadásán egy rakat érdekes extrát fedezhettem fel. :)
0
2006. december 1., péntek 9:43
Együttérzek. Teljesen jogos a hozzáállásod. Álljon itt, h több mint 500 db-os gyűjteményem 80%-át megjelenési áron szereztem be! Képzeld, milyen töredékét éri az egész! Általában nem tudok ellenállni és elcsábulok, de egyre gyakrabban szorítkozom első körben a szelektálásra, s ha szerencsés vagyok, sikerül egy-egy ilyen akciót kifognom :)
0