Keresés

Halálos fegyver 1-4. szinkronos csomag (4 DVD)

2008. június 5., csütörtök 21:55
Erre gondolsz? Mert ez tényleg egy f.s. Még a mostani is jobb :S. Amit az mtv annak idején leadott nah az az igazi.

Halálos fegyver
0
2008. június 5., csütörtök 21:46
Gáti elég kemény stílust kölcsönzött Rigsnek.

Ettől függetlenül szerintem a DVD-ken található változatok a legjobbak.
0
2008. június 5., csütörtök 21:44
aztán a tv újranyomta Gátival-Kránitzal..na Gáti is érdekes volt neki:)
0
2008. június 5., csütörtök 21:43
végre valakitől ezt is hallom:))...és abban Kautzky József is jópofább Leo Getz,mint Revziczky:)
0
2008. június 5., csütörtök 21:37
A Lux Ádám - Tolnai Miklós szinkronról beszélsz? Na, az tényleg kritikán aluli...
0
2008. június 5., csütörtök 20:29
a youtube-on van egy kis részlet az 1. részből eredeti szinkronnal. Szerintem nagyon szar, Glover szinkronja nagyon rossz.
0
2007. november 18., vasárnap 20:05
Külföldön a moziváltozat is kapható
Nálunk is kiadhatnák.
Eredeti szinkronnal
Most néztem meg a 2. részt eredeti szinkronnal. KozákAndrás jobb mint Sörös Sándor
Szabó Sándor is király Mint Arjen:
0
2007. július 7., szombat 12:29
mivel rendezői változatról van szó ezért NEM
0
2007. július 7., szombat 12:27
0
2007. március 29., csütörtök 19:16
Megtudjátok mondani, hogy eredeti szinkron van-e a filmeken?
0
2007. január 17., szerda 15:44
A miskolci MM-ben láttam január 4-én a vitrinben 4990-ért. Mivel az egyik kollégám kereste, felhívtam telefonon, de ő nem vitte el mégsem.

Azóta újra láttam a dobozt, ezúttal már a pulton, és 9990-ért.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2007. január 11., csütörtök 22:57
A harmadik rész nem a rendezői változat? Itt az oldalon ugyanis így van feltüntetve. A választ előre is köszi.
0
2007. január 10., szerda 1:12
Megjött a díszdoboz - megenyhült a szívem!
Spongya rá, térjünk vissza a régi kerékvágásba!
0
2007. január 9., kedd 19:30
Végre megérkezett az újabb adag!  :D

Köszi Xpress!  :D
0
2007. január 4., csütörtök 13:59
Köszönöm X-Press a megnyugtató hírt.
0
2007. január 4., csütörtök 13:43
Mint azt a fórumon már megírtuk, a leltár során derült ki, hogy a kiadó kevesebb dobozt küldött a Halálos fegyverből, mint amennyi a számlán szerepelt. Azért tettük előrendelésbe néhány embernél a filmeket, mert - természetesen - ezeket a példányokat - illetve  a többi leltárhiányos filmet - azonnal berendeljük a kiadóktól, amint azok is befejezik a leltárt. Sajnos egyesével még nem tudtunk erről mindenkit értesíteni, a hamarosan kiküldendő hírlevélben szeretnénk majd erről írni.
Sajnálom, hogy Tip-Top első reakciója a kérdés helyett a megsértődés volt, de ez van. A film egyébként - mint bizonyára ő is láthatta - nem törlődött, hanem a megrendeléskor érvényes akciós áron szerepelt az előrendelései között, így ezen az áron is küldtük volna, valószínűleg már a jövő héten - ekkor végez ugyanis a Fórum a leltárral.
0
2007. január 4., csütörtök 13:33
Azon az akciós napon miután megrendeltem az Xpressnél a diszdobit akciós áron, az élet úgy hozta, hogy még azon a napon este az MM-ben vásároltam ajándékokat. Ott volt a kezemben ugyanez a díszdoboz ugyanezen az áron. Nagy volt a kísértés, hogy máris az enyém legyen, de mégis visszatettem a polcra, hiszen az Xpressnél megrendeltem, és a korrektség, a becsület ezt kívánta tőlem. Nos kár volt....

Megsértődtem: az értesítés, magyarázat nélküli törlésre én is szó nélküli törléssel válaszoltam: az aktuális közel 50.000 Ft-os "Félretett" megrendelésemet töröltem azonnal. Ki tudja melyiket törölnék szó nélkül legközelebb. Veszem a kalapom, viszontlátásra!
0
2007. január 4., csütörtök 12:17
Én is így jártam, szóval nem tudom, mi lehet a bibi, mert ilyen soha nem fordult elő az xpressen!!!
0
2007. január 4., csütörtök 10:54
Remélem ez nem nekem szólt!?!
0
2007. január 3., szerda 16:54
idióta!
0
2007. január 3., szerda 16:45
Nekem meg már ki is írták, hogy még xy napig félretesszük neked. Nyogudt voltam, hogy van még időm várni az akciókra, majd később kiszállítatom a többi filmmel együtt. Erre ma bejelentkezem, és látom, hogy már bizonytalan a beszerzés, és átrakták a félretett termékektől az előrendelések közé!!! Akkor most mi van??? Szívatnak?? Vagy kellet valami havernak??? Vagy meg sem jött nekik, csak megírták nekem, hogy félretették, és most korrigáltak, mert muszály volt valami miatt beismerni??? Nagyon Gyurcsány feeling!!! Talán elkúrták, és nem kicsit???
0
2006. december 31., vasárnap 18:39
Nálam is ugyanez van.
Reménykedjünk!
0
2006. december 31., vasárnap 18:38
Nálam is a GOSH-éhoz hasonló probléma lépett fel a dobozzal kapcsolatban. 3 hét után sikerült átteni a félretett termékek közül az előrendeltek közé. Töröljem a rendelést vagy reménykedjek?
0
2006. december 27., szerda 15:53
Szerintem még 8 ezret is megér... még jó, hogy fele ennyiért sikerült megvennem... régen szerettem ezeket a filmeket :) most meg nosztalgiázok :)
0
2006. december 27., szerda 1:42
hozzátenném: ebben a kiadásba többet nem is nagyon ér...
0