Keresés

Halálos fegyver 1-4. szinkronos csomag (4 DVD)

2006. december 11., hétfő 0:53
Sziasztok,
Sajnos nem jutottam boltközelbe, ha valaki meggondolná magát, és lenne 1 plussz, origi komplett Halálos Fegyver 1-4. csomagja, kp-ért érdekelne, személyes átvétel Bp-en hétvégén.
0
2006. december 10., vasárnap 19:12
Sracok! Valaki szanjon meg egy videki "kollegat"! Elore utalok, mindent kifizetek, de nekem kellene egy peldany! Ja, es postazni kellene! Ha megszannal: little.johnny kukac freemail.hu
0
2006. december 10., vasárnap 16:18
A Soroksári Media Markt -ba rengeteg van belöle 3990 Ft.-ért.
0
2006. december 9., szombat 22:26
Krissz!!!

Azért van még fent az adatlapon, mert ha lementek ezek a karácsonyi akciók, akkor még biztos lehet majd kapni... duplájáért...
0
2006. december 9., szombat 17:11
Most jöttem meg a Pólus MM-ből, és ott még mindíg 4k-ba kerül, és nincsenek összenyomorgatva :)

0
2006. december 9., szombat 12:43
Nálunk a T-ben, 7990 HUF és pántozva van! Van még belőle kb. 4 darab!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. december 7., csütörtök 17:32
A heti akciók péntektől csütörtökig tartottak, holnaptól pedig napi, pontosabban hétköznapi akciók lesznek dec. 22-ig. A pénteki "napi" akció vasárnap estig tart, aztán lesz hétfői, keddi, stb. Ezek mind legfeljebb egy-egy napig, illetve a készlet erejéig tartanak legfeljebb.
0
2006. december 7., csütörtök 17:28
De most látom, Tom Cruise harmadik ítnhántkodása megint van.
T
0
2006. december 7., csütörtök 17:27
Én azt szeretném kérdezni, hogy mit jelent az akció megfogalmazásában, hogy limitált ideig? Meddig tart magyarán az akció?

Az XPRESS-től egyébként ezúton kérek bocsánatot (hamu a fejre), mert én is (kétszer is) beírtam, hol láttam belőle, de mint sokan mások, én is úgy gondoltam, hogy a nem rendelhető státusz azt jelenti, hogy nem is lesz többé, így nem gondoltam (most sem) úgy, hogy rontom az általam egyébként igencsak kedvelt XPRESS üzletét... Többnyire én is innen rendelek, kivéve, ha valami nagyon nincs (lást M:I 3), vagy máshol _sokkal_ olcsóbb (bizony, ilyen is van). Köszi.

T
0
2006. december 7., csütörtök 16:35
Mi nem tudjuk eldugni a millió film közé, mint az offline boltok (soproni Tesco-ban bazi nagy műanyag dobozokba rejtve negyven mesekönyv, húsz kínai műanyag karácsonyfadísz és néhány gagyi 590-es film alatt találkoztam a dobozzal). Hidd el, hogy többet eladtunk, mint azok a boltok, ahol esetleg most is látható - egy on-line boltban hamarabb és koncentráltabban lehet az ilyen akciókat megtalálni, különösen azért, mert hirdettük is. Mivel a kiadó önköltségi ár alatt kínálja ezeket a filmeket az akcióban, érthető módon limitált a darabszám. Mi kitettünk annyit, amennyit kaptunk, és lám elfogyott. Mások kitették, és náluk még nem fogyott el. Ennyi a titok. Mi is el tudtunk volna még tízszer ennyit adni, de a fent említett okok miatt nem lehet. Pedig szerintem is jobb helyen lenne nálunk az a készlet, amit máshol összebarmolnak a pántokkal. :)
0
2006. december 7., csütörtök 16:25
Igazad van. Csak annyi van irva, hogy a het akcios kiadvanya. Bar ezt akkor sem ertem. Mashol meg most is aruljak.
Egyebkent szerintem nalatok vennek meg legtobben - foleg a pantok problemaja miatt - de nalatok mar nem kaphato. Miert van ez igy? Mashol meg kint van enyniert hegyekben.
0
2006. december 7., csütörtök 16:22
Már ne is haragudj, de azt hol olvastad, hogy csak nálunk van ez az akció? Mert mi nem írtuk sehol.
0
2006. december 7., csütörtök 16:17
Mondjuk ez fura, hogy xpress.hu heti akcionak lett behirdetve, erre ott figyel mindenhol tornyokban a cucc. Ahogy az xXx, Szemtol Szemben es a Matrix is.
0
2006. december 7., csütörtök 16:17
egyszer már ügyesen sikerült törölnöm, de ennek most örülök, pláne ennyiért...
0
2006. december 7., csütörtök 16:15
Jah ezek szerint te vetted meg, nézegettem én is, de mivel szinte fejből tudom a szöveget a filmekből, meg inkább mást veszek. :)
0
2006. december 7., csütörtök 16:12
úgy látszik én kaptam meg a Te példányodat! :) köszike! :D
0
2006. december 7., csütörtök 15:51
Ha még akar rendelni innen valaki, akkor megteheti én egy órán belül visszamondom. tesómnak kellet amúgy is és megvette a tesóban.
BOCS XPRESS.
Én amúgy útálom ezeket a filmeket. lehet csak azért mert már láttam paródiát róla, de számomra agyrobbantóan idegesítő amikor állandóan veszekszik a nigger meg a depis barom / pedig Mel Gibsont szeretem - Rettenthetetlen/
0
2006. december 7., csütörtök 1:49
Most jövök a budaörsi Tescoból, elég szép mennyiség figyel a polcokon. Az más kérdés, hogy mind lepántolva, bár törve nem...
0
2006. december 6., szerda 9:48
Pénteken megtudod...
0
2006. december 6., szerda 9:27
Dehogynem! Ott rohad mindenhol a polcokon. Közel sem olyan nagy szám ez már, mint egykor, itt is csak azért van túllihegve, mert gyorsan elfogyott.
most posts by TM
0
2006. december 6., szerda 8:19
Biztos lesz még belőle, de hogy nem ennyiért az 100%...
0
2006. december 6., szerda 7:56
éjfélkor még alszom, na, majd hajnali 3-kor... :D
0
2006. december 6., szerda 3:06
Neked nem lehet gondod ha ilyen későn fekvő tipus vagy.
egyszerűen csütörtökön éjfél után felnézel az oldalra és már meg is láthatod az akciót (már ha ugyan akkor bejelentik mint a halálos fegyvert)
Azt ugyan is 0:08 perckor sikerült megrendelnem, szerintem elég előkelő helyen lehettem a gyorsasági listán :)
0
2006. december 6., szerda 2:22
Akkor csak egy kör e-mailt küldjetek a V.I.P. és a törzsvásárló státuszúaknak. Megígérjük, hogy jók leszünk, és nem mondjuk el senkinek. :-D
0
2006. december 5., kedd 23:35
Ez nagyon frappáns válasz volt. Én lassan már semmit sem merek kérdezni.
0