Keresés

Halálos fegyver 1-4. szinkronos csomag (4 DVD)

2006. december 5., kedd 23:20
Nem mondhatjuk meg, mert akkor meg kellene ölnünk mindenkit, aki elolvassa :)
0
2006. december 5., kedd 23:18
Xpress.hu mi lesz pénteken az új akció? :)
0
2006. december 5., kedd 23:14
1. Nem tehetjük előrendelhető státuszba, mert nem korlátlan a beszerzési lehetőség, hanem limitált (csak a kiadói készlet erejéig). Nem lenne tehát tisztességes úgy előrendelést felvenni rá, hogy tudjuk: csak az igény töredékét tudjuk majd kielégíteni. Ha érkezik még új szállítmány, akkor rendelhető lesz, egészen addig, amíg el nem fogy.

2. Nem 20 darab volt, annál jóval több. Valószínűleg 5-6 hagyományos üzletben volt/van talán összesen annyi, amennyit itt elkapkodtak egy fél nap alatt. Mi is sajnáljuk, de az akció tényleg nem arról szólt, hogy árazzunk már le irreálisan egy menő filmet, hanem arról - amit korábban részletesebben leírtam -, hogy az olcsó, jó kiadványokkal a reális áron megjelenő újdonságokra irányítsa a kiadó a figyelmet.

3. Kedvenc macskámnak igaza van, valóban rengeteg a dolgunk, de elsősorban nem ezért nem jár a radír. Kicsit szélmalomharcnak érzem már a dolgot. Sajnos sokan vannak, akiknek hiába is magyaráznám, hogy nem illik a szoba közepére köpni - főleg vendégségben -, ezt valószínűleg nem értik meg, és azzal vágnak vissza, hogy nem tiltja a törvény. Erre pedig nincsenek érvek. Majd elcsitul a dolog, legkésőbb péntek reggel, az akció végén.
0
2006. december 5., kedd 23:12
Egyébként sem kell beírni beszerzési helyet, ez itt nem Teréz anya weboldala, és nem Miska bácsi levelesládája.
A "húdeolcsófilmetvettemmais" topikok a dvdközpont weboldalán vannak, oda firkáljátok be a multik neveit, ne ide.
most posts by TM
0
2006. december 5., kedd 23:02
"Megírták, hogy lesz majd még itt is!"

Akkor meg végképp nem értem, hogy miért nem a  BIZONYTALAN  vagy  BESZERZÉSE 1-5 NAP  státuszban van a film, akkor a többség nem "kujtorogna", hanem itt megrendelné. A  NEM RENDELHETŐ  feliratból nekem az esik le, hogy már nem lesz. Nem utolsó sorban rögtön igazad lenne neked is, hiszen akkor jogos lenne a "ne írjatok be beszerzési helyet, mert itt is beszerezhető" mondat.
0
2006. december 5., kedd 22:44
Megírták, hogy lesz majd még itt is! Többet kellene olvasni Xpresst, és kevesebbet kujtorogni szanaszét a Halálos fegyver dobozok lelőhelyei után.
Amúgy rohadtegyszerű a képlet: mindenhol lehet kapni, ahol egyébként is árulnak filmeket. Semmi szenzációértéke nincs beírni egyes üzletek nevét. akinek kell, úgyis talál magának. Nincs ebben önzés, pusztán feltételezem, hogy a fórumozók Gibson-szekciója nem mongolidiótákból áll.
most posts by TM
0
2006. december 5., kedd 22:30
Mondjuk akinek jutott abból a 20 darabból, amit az Xpress eladott, azt biztosan nem érdekli, de a többi száz törzsvásárlójukat (akiknek nem jutott) talán érdekli, hogy hol lehet még hozzájutni, ha már itt nem lesz többet. Ne legyünk önzőek, köszi.
0
2006. december 5., kedd 22:19
Ki a faszt érdekel, hogy merre jártok filmet venni? Jó hogy nem írjátok már be az egész szaknévsort egy film miatt. Látszik, hogy az xpressnél ki sem látnak a rengeteg melóból, mert már sürgött-forgott volna a radír ebben az egyre érdektelenebb topicban.
most posts by TM
0
2006. december 5., kedd 19:58
Pesti úti Tesco-ban, pár darab.
0
2006. december 5., kedd 16:50
Ha elfogy úgyis ki lesz írva, hogy nem rendelhető. De valóban hasznosabb lenne úgy...
0
2006. december 5., kedd 16:26
A budaörsi MediaMarktban is van több tonnányi. Nem mellesleg ugyanitt MI3 is van jó sok...
T
0
2006. december 5., kedd 16:19
Xpress a napi akciósoknál megoldhatnátok hogy kiírjátok hogy hány darab rendelhető még. Ezt régen csináltátok, most is lehetne.
0
2006. december 5., kedd 16:19
Xpress a napi akciósoknál megoldhatnátok hogy kiírjátok hogy hány darab rendelhető még. Ezt régen csináltátok, most is lehetne.
0
2006. december 5., kedd 16:18
Szolnokon a C... nevű kifőzdében 3690 .

Ezt nem ellenreklámnak szánom, csak azokon akarok segíteni akinek itt nem jutott.
0
2006. december 5., kedd 15:48
Zuzo!

"Csak nekem tűnik úgy, hogy a szinkronos HF filmeknek jóval rosszabb a képminősége, mint a régi változatoké?"

Épp nem tudom ellenőrizni a dolgot, de a specifikációk szerint pl. az első rész régi kiadásán angol, német és spanyol DD5.1-es hangsávok vannak, a KSZ kiadáson pedig csak magyar és angol DD5.1. A józan ész azt diktálja, hogy nem lehet rosszabb a képminőség.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. december 4., hétfő 23:25
A kerülj szinkronba, azt jelenti,hogy az angol hangot leszarják? Csak mert az első részen elég nevetséges, mondhatni pocsék az eredeti hangsáv....
0
2006. december 4., hétfő 22:48
A két félrerakottat én is visszamondtam, havernak nem kellett végül, én meg beszereztem vasárnap...
0
2006. december 4., hétfő 21:04
Az szerintem az egyik volt az általam visszamondott 2 db-ból! :)
0
2006. december 4., hétfő 20:55
Megint volt egy itt az X-Pressen, lecsaptam rá.
0
2006. december 4., hétfő 20:25
Fiúk-Lányok! Akinek kell HF díszdoboz, az MOST csapjon le rá, mert itt ÚJRA RENDELHETŐ azonnali szállítással!
0
2006. december 4., hétfő 18:12
FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Halálos fegyver díszdoboz a következő helyeken (akinek nem jutott az Xpresstől):
Mammut "fukaros" nagy műszakiban: 32 db van (megkérdeztem az eladót)
Tesko Váci út,Újpest: 2 db.
Amúgy nekem is van egy bontatlan eladó (4000 Ft), véletlenül az öcsém is megvette, én meg az Xpresstől már megvettem, kettő nekünk nem kell.
Siessetek!!!!!!!!!!!!!
0
2006. december 4., hétfő 15:31
Oks, ilyen értelemben ott a pont...
0
2006. december 4., hétfő 15:16
rossz példát hoztál fel, mert az eredeti szinkron került a dvd-re. a rendezői változat EREDETI szinkronja.
0
2006. december 4., hétfő 14:37
Most olvastam, hogy új a szinkron... Már rég néztem meg VHS-en, tahát nem tudom mennyire tűnne fel - DE!!! Nem arról papoltak, hogy a KSZ arról szól, hogy "őrizzük meg" az eredeti szinkront?!?!?! Pl. Az utolsó cserkész...

Ennyi erővel a B2TF trilógia is lehethe KSZ klón...
0
2006. december 4., hétfő 13:14
Az MM-ben (Westend) kapható volt még Vasárnap. Csak volt rajta ilyen műanyag baromság a dobozon, ami jól megnyomta a dobozt.
0