Keresés

Halálos fegyver 1-4. szinkronos csomag (4 DVD)

2006. december 4., hétfő 13:10
Ti már nem kaptok belőle?
0
2006. december 4., hétfő 13:06
Úgy tudjuk, hogy lesz az akció után is kereskedelmi forgalomban a doboz.
0
2006. december 4., hétfő 13:04
Ebbe a reklámba vagy nem futottam bele, vagy átsiklottam fölötte.

De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ha valóban csak annyi doboz készült, amennyi most el is fogy(ott), akkor hiába szerepel az adatlapon a 9990,- Ft-os bolti ár, valójában semennyiért nem lesz beszerezhető a jövőben ez a csomag. Aki tehát most nem csapott le rá, annak marad a doboz nélküli változat, drágábban.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. december 4., hétfő 9:12
A főoldalon ott virít egy bazi nagy hirdetés, hogy heti akció a készlet erejéig... ;)

http://www.xpress.hu/reklamok/wanted5.jpg
0
2006. december 4., hétfő 8:45
Olvasgattam itt a hozzászólásokat, és számomra az csapódott le - és javítsatok ki, ha tévedek, - hogy ez is egy limitált darabszámú kiadás (volt), emiatt került "nem rendelhető" státuszba a csomag. Azt nem értem, miért nem lehetett erre a tényre felhívni a figyelmet a film adatlapján, de nem érdekes.

Egyébként végül én magam sem tudtam ellenállni a 4eFt alatti árnak, és végül megvettem a sorozatot (immár harmadszor). A korábbi feliratos és az egyenként megvásárolt KSZ kiadványok pedig átlényegülnek karácsonyi ajándékká.

Úgy néz ki, nálunk 2006 a Halálos fegyver éve.

Mindezzel együtt azért továbbra is tartom a topic indító hozzászólásomban részletezett véleményemet: elegánsabb lett volna már a KSZ megjelenéskor kijönni a díszdobozzal - akár háromszoros áron is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. december 3., vasárnap 23:27
Debrecenben a Tesco-ban és az elektro-world-ben van még bőven.
Az utóbbiban szerintem még évtizedek múlva is lessz, amilyen gyorsan pörög ott az üzletmenet.
0
2006. december 3., vasárnap 18:17
Ami a Tesco DVD-kínálatát illeti, amilyen jó volt még pár éve, ahhoz képest most szinte csak koporsószegakciókkal vannak tele. Engem is már nem egyszer megrövidítettek jópár forinttal. Az árellenőrzők legtöbbször szerelés alatt állnak, vagy be sincsenek kapcsolva. A napokban olvastam a Tesco-könyvet, tanulságos kis olvasmány volt.
0
2006. december 3., vasárnap 17:14
OFF: Ha egy termknél két ár szerepel (pl. a CD-n 1990 van, a polcon meg 2990), akkor a fogyasztóvédelmi törvény értelmében a vevő dönti el, hogy melyik áron hajlandó megvenni azt a lemezt. Én ilyen esetekben mindig elmondom és általában hatásos is szokott lenni.
0
2006. december 3., vasárnap 16:41
Hát ilyesmi velem is előfordult már, nem is egyszer. Nem csak DVD/CD-kel, hanem pl. élelmiszerekkel is. Ilyen Tesco kaliberű mutiknál nagyon résen kell lenni a kasszánál, mert észre sem veszed, és máris 10-20 Ft-tal többet számláznak egy-egy terméknél. Nem is arról a 10-20 Ft-ról van szó, de ha valamit X-ért adnak az árcédula szerint, akkor ne adják már X+10 vagy X+20 Ft-ért. Ha utánaszámolsz, naponta hány vásárlót vágnak így át, jó kis plussz bevétel üti a markukat!
0
2006. december 3., vasárnap 16:38
félreértesz, nem pozitív példának szántam a metrós esetet (nem is tartom annak), inkább arra céloztam, h általában jobban be vannak szarva egy-egy beírástól (főleg ha az valóban megalapozott), minthogy tiszta szívből röhögjenek rajta, meg egyébként is mindenképpen pluszmunkával jár, aminek senki nem örül
0
2006. december 3., vasárnap 16:28
ok, vannak pozitív példák, de szerintem nem ez a jellemző... vagy igen?
0
2006. december 3., vasárnap 16:23
hát, annyira nem vicces, egyrészt egy normális boltban az érintett alkalmazottra gyászos következményei lehetnek, másrészt köteles kivizsgálni és tájékoztatni a beírót a vizsgálatról. adott esetben pedig alár komoly bírság is kijöhet a dologból...
egyébként javaslom mindenkinek, h ha valami sérelem éri, igenis kérje el, és firkálja tele, nem is csak az adott helyzet miatt - amin alkalmasint esetleg semmit nem segít a hiszti - hanem úgy általában hozzáállásformáló lehet a dolog, ha egy boltban túl sok a panasz, előbb-utóbb csak rájön a tulaj, h ez így nem jó. és higgyétek el, hogy odafigyelnek rá, tegnap volt egy balhénk a metróban, beírtunk a könyvbe, majd kb 10 perccel később a kocsiból felhívtuk az igazgatót, aki addigra már tudott a panaszról...
0
2006. december 3., vasárnap 16:11
el tudom képzelni mekkorákat röhögtek egy-egy feldúlt vásárló beírásain :D
0
2006. december 3., vasárnap 16:07
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 3., vasárnap 15:41
létezik még panaszkönyv? :D
0
2006. december 3., vasárnap 15:35
a szombathelyi MM-ben még van vagy 10 darab a csomagból :)
0
2006. december 3., vasárnap 15:07
angel!

Ez így igaz, ahogy mondod! Egyszer velem is el akarták játszani a tescoban ezt a dolgot, de a pénztárosnak én időben jeleztem, hogy az adott termék a polcon nem annyi, mint amennyit ő bevitt a gépbe. Kapásból válaszolt, hogy ő nem tud mit tenni, ő "csak egy pénztáros", a gép ennyit mutat és kész. Rákérdeztem, hogy most ilyenkor mi a nagy harci helyzet, mire azt felelte, hogy ha gondolom, akkor a blokkal együtt menjek a vevőszogálathoz, és ott tisztázzák a helyzetet.
A vevőszolgálatnál elmondtam a problémámat, mire a csávó felhúzta az orrát, és mogorva fejjel közölte, hogy menjek vele és mutassam meg, hogy honnan vettem le az adott terméket. Amíg a polchoz értünk én közben adtam neki az ívet, hogy ha jól tudom, akkor nekik kutya kötelességük annyiért adni, amennyiért a polcra ki van téve az áru, mert ha nem így történik, akkor ezt úgy hívják, hogy a VEVŐ MEGKÁROSÍTÁSA!!! A fazon nem szólt egy árva szót sem, közben odaértünk a polchoz, és természetesen mindenhol az az ár szerepelt, amennyiért én meg akartam venni a cuccot. Ekkor azt mondta, hogy biztosan valaki elmulasztotta kitenni az új árakat, de nekem még az akciós áron ideadják a cuccot, a különbözetet pedig visszafizetik. Közben a régi árcédulákat gyorsan leszedte egytől-egyig. Miután rendeztük a sorokat, távozás előtt azért még elkértem a Panaszkönyvet, és leírtam a véleményemet az esettel kapcsolatban.
0
2006. december 3., vasárnap 15:03
A fogyasztói törvény értelmében, annyiért kell adni, amennyi rá van írva, ha szaroznak, meg kell jegyezni, hogy szívesen jelzed a fogyasztóvédelem felé, és kéred a panaszkönyvet, ami ilyen esetekben sikeres szokott lenni, mert nem kockáztatnak meg egy több millás büntetést...

szíves figyelmedbe ajánlom:-D : http://tescostory.blogspot.com/
0
2006. december 3., vasárnap 14:42
lúzer voltál, ha rá van írva az ár, akkor annyiért kell adni, toszmindegy, h neki a gépben több van. csakhát szeretik tenni a hülyét a pénztárban, ilyenkor ki kell verni a balhét, a vevőszolgálatnak vissza kell adni a különbözetet
0
2006. december 3., vasárnap 14:36
Végül is miért ne, elvégre igazi filmfanok séróból tudják egy-egy film gyártási évét, teljes stáblistáját, gyártási költségeit, bemutató időpontjait világszerte (de legalább a gyártó országban és Magyarországon), a nyereséget országonként és évenként, a filmes díjakat és jelöléseket, az alternatív változatokat stb., tehát végül is a kódot is meg lehetne tanulni... :))
0
2006. december 3., vasárnap 13:58
Bizonyára könnyebb lenne az információs pultnál állók élete, ha csupa John Nash meg Raymond Babbit járna vásárolni hozzájuk, vagy esetleg olyan etióp, aki a vonalkódban a családját véli felfedezni. Ezt leszámítva valóban baromság a vevőtől kérdezni a termékazonosítót.
Mindez csak a korábban elmondottakat támasztja alá.
most posts by TM
0
2006. december 3., vasárnap 13:58
Ha már Tesco, olyan boldog voltam amikor megláttam a Hegylakót ami 1290 Ft-os áron volt jelölve, és ugyanúgy a Rambo 3. Legendák klubjás tok szimplán csomagolva mindenféle pánt nélkül, tettem azonnal a kosárba. De miért firkálják össze, hogy 1290 Ft amikor a blokkon később 2890 Ft-ot írtak és annyit is fizettem? Hát normális az ilyen?
Egyébként én szeretem a Liftet is de azt nem szoktam találni a Tescoban.
0
2006. december 3., vasárnap 13:57
:D Ooops, I did it again! :D
0
2006. december 3., vasárnap 13:49
pepsit igyon a gera meg a britniszpírsz:PPP vagy ez utóbbi csinálhat vele mást is, főleg a legutóbbi szerepléseit alapul véve:DDD
0
2006. december 3., vasárnap 13:48
Tescoról annyit,hogy legutóbb kerestem egy filmet,amit persze nem találtam,mert ugye minden olyan átlátható!Megkérdeztem az illetékeseket,hogy megtudják -e nézni a számítógépbe,hogy van-e raktáron,erre azt mondták,hogy sajnos nem ,de ha esetleg tudom a kódját,akkor megtudja nézni!
Hát honnan a fa...omból tudnám egy filmnek a kódját,jól néznénk ki,ha itt az xpress-en is kilenne írva az ean cód minden egyes film mellé,és,ha valami nem lenne itt akkor bemennék akármelyik multiba és mondanám,hogy pl. az 59988647328 számú filmből van-e raktáron!?

Nevetséges!
0