angel!
Ez így igaz, ahogy mondod! Egyszer velem is el akarták játszani a tescoban ezt a dolgot, de a pénztárosnak én időben jeleztem, hogy az adott termék a polcon nem annyi, mint amennyit ő bevitt a gépbe. Kapásból válaszolt, hogy ő nem tud mit tenni, ő "csak egy pénztáros", a gép ennyit mutat és kész. Rákérdeztem, hogy most ilyenkor mi a nagy harci helyzet, mire azt felelte, hogy ha gondolom, akkor a blokkal együtt menjek a vevőszogálathoz, és ott tisztázzák a helyzetet.
A vevőszolgálatnál elmondtam a problémámat, mire a csávó felhúzta az orrát, és mogorva fejjel közölte, hogy menjek vele és mutassam meg, hogy honnan vettem le az adott terméket. Amíg a polchoz értünk én közben adtam neki az ívet, hogy ha jól tudom, akkor nekik kutya kötelességük annyiért adni, amennyiért a polcra ki van téve az áru, mert ha nem így történik, akkor ezt úgy hívják, hogy a VEVŐ MEGKÁROSÍTÁSA!!! A fazon nem szólt egy árva szót sem, közben odaértünk a polchoz, és természetesen mindenhol az az ár szerepelt, amennyiért én meg akartam venni a cuccot. Ekkor azt mondta, hogy biztosan valaki elmulasztotta kitenni az új árakat, de nekem még az akciós áron ideadják a cuccot, a különbözetet pedig visszafizetik. Közben a régi árcédulákat gyorsan leszedte egytől-egyig. Miután rendeztük a sorokat, távozás előtt azért még elkértem a Panaszkönyvet, és leírtam a véleményemet az esettel kapcsolatban.