Keresés

Halálos fegyver 1-4. szinkronos csomag (4 DVD)

2006. december 3., vasárnap 13:48
e legutóbbi húzásuk miatt ment el tőlük a kedvem végleg (szenzációs most a kólarészlegük, 8féle star, mega, és egyéb márkás kólát lehet kapni, brutálisan néz ki:)), pedig ők vannak a legközelebb, és összességében olcsók is, de inkább átmegyek máshova, ahol nem csak csirketollból készült parízert és fekete cukrozott vizet kapok:DDD
0
2006. december 3., vasárnap 13:34
a pepsiből csak a twist jöhet, de a cocába bármikor szelhetek citromkarikát. :)
0
2006. december 3., vasárnap 13:29
igen, de ha nincs coca, akkor a pepsi is jöhet.

társadalmi célú hirdetés hangzott el. :D

on
0
2006. december 3., vasárnap 13:28
:) nem vártam ilyen hosszú hozzászólást, elég lett volna annyi, hogy "sz*rok és kész vazze!" :D :D :D

0
2006. december 3., vasárnap 13:28
pedig mindenki a cocát szereti. :)
0
2006. december 3., vasárnap 12:54
Nem kívánnék Juliet kritikáinak hosszával versenyezni, ezért próbálok rövid lenni:

Filmek: Összeb.....k a dobozokat pánttal, de ez már nem is nagyon zavaró, tekintettel arra, hogy egyre kevesebb dobozt tartanak, hiszen az túl drága a célközönségnek tekintett mindent-minőségtől-függetlenül-szaré-hugyé-megvevőknek.
Nincs nyilvántartás a filmekről, ha valamit keresel és nincs, nem tudják megmondani, hogy van-e a raktárban, gyere vissza holnap, és nézd végig újból az egész kínálatot, lehet, hogy találsz, lehet, hogy nem.
Forgóállványokon tartják a filmeket, melyek eredetileg úgy lennének elszeparálva, hogy van Fórum-állvány, meg FF-Film, meg Best, meg Select, stb, de aki esetleg még idáig tudja követni a kiadások útját, az sem boldogul, mert összevissza van minden, ha egy fakkban tíz dvd fér el, akkor egymás mögött tíz különböző címet fogsz találni. 120-as toplistával kábítják a vevőket, mely annyira dilettáns, hogy kár is szót vesztegetni rá, üzleti fogásnak is gyenge. Egy közepesen betanított majom tematikusabban helyezné el a polcon az újdonságokat, mint a kilométerekről érezhető dilettantizmussal megáldott szakértő galeri.
Turkálós vaskonténerbe b....k bele a filmeket, vegyítve audiokazettákkal, VHS-ekkel, és napszemüvegekkel(!!!) mert hát akció van, vagy mi a franc, gyertek barmok vályúhoz, itt a moslék!
A jorábban névtelenül és ismeretlenül a raktárban pihenő filmeket egyszerre szórják ki akcióban, 600-900 Ft-oas áron, pedig tervezettebb üzletpolitikával drágábban is eladhatnák a keresettebb filmeket, csupán leltározni kellene valakinek, akinek mondjuk nem lenne nagy hátrány értenie is a filmekhez!
Mondhatja erre valaki, hogy miért beszélek a gyűjtők ellen, hiszen az olcsó vásárlásnál nincs jobb, ez igaz is, de mikor kiöntenek tíz kosár filmet a bejárat elé, a forintminimalizáló keselyűknek, akkor sajnos nem a filmrajongók kedvébe járnak, hanem annak, aki épp ott van és ráharap a csalira. Két nap alatt lezabálják az akciós filmeket, és félő, hogy nem sok igazi filmrajongó járt közben a bolt közelében.
Az új filmeket beárazzák egy bizonyos összegre - "akciós ár", majd pár hét múlva felárazzák(!) mondjuk a Narnia 3990 után volt 5130 körüli áron. Vagy korábban a Kémjátszma 2000-ről felment 7980-ra. Gondolják, ha nem kell olcsón, majd elviszik drágán? És ezek nem a Bomba Ár akciók, hanem a "mert hülye azért én vagyok" Tesco akciók. A Truffaut filmek 2780 után négyezer fölé mentek, ahogy az SPI filmek is három hét után ezrvalahánnyal drágábbak voltak.
Aztán ezek az árak tartják magukat pár hónapig, közben már mindenhol olcsóbbak, mint amikor kiadták a filmeket, de a Tesco még ugyanolyan segghülye árakon tartja a készletet. Megjönnek az új filmek, és ugyebár azokért is beszedi Tesco-keresztapa a zsíros polcpénzt, ugyanis ahhoz ért a legjobban! Aki nem fizet, annak a filmje megy a raktárba, leszarják, hogy újdonség vagy sem. Ha szépen könyörög, esetleg kap egy turkálós sarkot, aztán imádkozhat, hogy legyenek kedvező eladási adatok. Szóval az új filmek kiszorítják a polcról a korábban - jó pénzért - kitett filmeket, amelyek jelöletlenül és kategorizálatlanul bemennek a raktárba, és majd egy következő "nesztek barmok" happening keretében kipucolják, mint Jack Napier az Axis Chemicalt.
Ez a Tesco filmekkel való foglalatosságának eszenciája.

Az egyéb területen elkövetett baromságairól is lehetne könyvet írni, ha elfogultságból közelíteném meg a dolgot, akkor a Túró Rudi több hónapos mellőzésével kezdeném, melyet Teso Rudival pótoltak, hogy rohadjanak meg,
Ez a minden-márka-helyett-Tesco-logós-terméket-adunk törekvés különben külföldön már visszaszorulóban van, az emberek inkább áldoznak arra, amit szeretnek, és nem minden esetben veszik meg az arctalan, ellenőrizhetetlen származású egyentermékeket.
A "legolcsóbb ár" felirat a legnagyobb hazugság és átverés, amit eddig kitaláltak. Ha valaki venné a fáradtságot, és végigtúrná a polcot, találna olcsóbbat is a "legolcsóbbnál" de a vevők nagy része azt hiszi, hogy ha valamit nem sok pénzért kínálnak, akkor biztos nincs mögötte átverés, hiszen jót akarnak nekik, de ez csupán naív délibáb, semmi több. Marketing-pszichológia! :-)
Most épp Coca Cola nincs a Tescóban, az amerikai multikonszernnel szemben hatástalan volt a Tesco-ultimátum, nem kívántak úgy táncolni, ahogy a bolt méretére, és az odalátogató sokakra támaszkodó arrogáns irányítók azt elképzelték, és egyszerűen összepakolták a készletet, úgy gondolták, hogy van élet a Tescon kívül is.
Nekik van igazuk, én is csupán ezt tudom zárszóként mondani.
most posts by TM
0
2006. december 3., vasárnap 12:12
ej, valamit elszúrtam... tehát

TM, mi a baj a  bíííííp áruházzal? :D
0
2006. december 3., vasárnap 12:11
TM, mi a baj a  áruházzal? :D
0
2006. december 3., vasárnap 12:02
Viszont Kozák Andrásért nagy kár, szeretem a hangját és nem nagyon emlékszem sok szinkronmunkájára, ettől volt kedves nekem a második rész.
most posts by TM
0
2006. december 3., vasárnap 11:58
Jót tett neki az új szinkron legalább is az első résznél biztosan. A régi verzió CSAPNIVALÓ volt.
0
2006. december 3., vasárnap 11:56
kár, hogy Xpress ilyen keveset (?) kapott, mert ahogy látom lenne még pár vevő. mondjuk ha nem törlöm a rendelést, akkor nekem is lenne, de hát amikor az ember hirtelen dönt...
0
2006. december 3., vasárnap 11:45
Na jó, azért ne menjen át ez a topic se rikkancsfelületté, pláne nem az említett gusztustalan multi nevének emlegetése által.
most posts by TM
0
2006. december 3., vasárnap 11:42
Heló mindenkinek!
Én az Orosházi Tecsoba vettem meg és még volt elég sok belőle!
Gondolom más tecsókban is van akinek kell ott nézz meg Melels leg nagyon király Forever Halálos Fegyver!
0
2006. december 3., vasárnap 11:40
Pesten mindenhol van, tegnap, ha nem láttam legalább ötszázat, akkor egyet sem.
Biztos vidékre is jut.
most posts by TM
0
2006. december 3., vasárnap 11:30
jó filmek, és voltam olyan ügyes, hogy töröltem a rendelésem :( mind1, megnézem, hátha jut még valahol nekem 1 doboz.
0
2006. december 3., vasárnap 2:07
Nem mondanám, hogy "új" szinkronról kéne beszélni.
Inkább egységesítették a szinkronhangokat a korábbi részeknél. Hogy passzoljon a 3. és 4. rész szinkronhangjaihoz. azokban totál megegyezik mindenki hangja (egy két halálra ítélt manus hangját leszámítva)
Nos elmondom mi van a hanggal.
Ugye ez volt a Rendezői verziós videókazettán.
Az 1-2-3 rész totál újra lett szinkronizálva Sörössel és Kránicz Lajossal. Keverésileg picit érdekes mert az effektek sokkal gyengébbek az angol 5.1-hez képest, de no gond, a beszólások a fők. :)
A 3. résszel nekem egy bajom van. Hogy a fejemben van az eredeti szinkron minden egyes hanglejtése. Tehát annak ellenére, hogy ugyanazt a szöveget mondják, mégis hiányolom a régi szinkront. Persze megértem, hogy kellett az új az 5.1-hez, meg ugye a plusz jelenetek. Akkoris azt mondom, hogy a 3. rész eredeti szinkronja jobban odavág átélésileg.
A 4. résszel no gond, tökéletes, minden téren.
Tehát úgy vagyok, hogy 1-2 totál okés, 3-as kicsit húzom a szám, de akkoris szeretem. :) A 4-estől pedig marhára elkábulok, mert imádom és bár eredeti hang párti vagyok, ezeknél a filmeknél sztem kötelező a szinkron! :)
HALÁLOS FEGYVER FOREVER! :)
0
2006. december 3., vasárnap 0:41
Az új szinkronba kik a szinkronhangok és azért valamennyire jó az új ???
0
2006. december 2., szombat 22:49
Sziasztok

Infót tudnátok nekem adni a szinkronról (esetleg milyen az új szinkron rajta???), képről és a menüről, hogy milyenek lettek???
Ja és én tegnap rendeltem meg és akkor szerintetek mikor mehetek érte mert személyes átvételre rendeltem, köszi előre is az infókat!!!
0
2006. december 2., szombat 19:30
Most hoztam el az utolsó darabot az Europark Saturnjából..
0
2006. december 2., szombat 19:07
és most itt is van megint, most látom!!!
üsse le, akinek még kell
0
2006. december 2., szombat 19:05
MM Pólusban is van, pántozás nélkül!
0
2006. december 2., szombat 18:50
Pécsi MM-ban is volt ma délelött 3db kirakva. Jöttem, láttam, maradt 2 :)
0
2006. december 2., szombat 17:33
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 2., szombat 17:30
Járkáltam a Fehérvári Auchan-ban és megpillantottam ezt a göngyszemet...egyből megvettem :) IMÁDOM :D
Media Marktban is kerestem de ott nem volt. De no gond, sikerült 3960 Forintért megvenni :)
0
2006. december 2., szombat 17:00
HM.......
Egyszer nem figyeltem oda, és tessék le is maradtam.
0