Erre gondoltam én is, csak nem akartam a kiadódat reklámozni, pláne ingyen! ;-))
most posts by TM
0
2006. december 7., csütörtök 10:44
8905
Történnek még csodák ... Én arra sem számítottam, hogy egyáltalán kiadják, úgyhogy ezek után még akár a szinkront is rátehetik. De ha ők nem, majd én. :-)
0
2006. december 7., csütörtök 10:43
8905
Hát, nem tudom. Én mindenesetre megvettem. Nem tudom, kiadnák-e szinkronnal, de nem volt olyan drága, így inkább biztosra megyek. A Casablanca viszont 3-4 ezer forint, ha jól emlékszem. Azt inkább megvárom, amíg olcsó lesz. :-)
0
2006. december 7., csütörtök 10:42
52684
A Nem félünk a farkastól szinkronizált megjelenése egyenlő lenne a csodával. Nyugodtan vedd meg a feliratost.
most posts by TM
0
2006. december 7., csütörtök 10:39
1449
Nem tudom, hogy mennyire jogosan, de pontosan ettől tartok a "Nem félünk a farkastól" esetében. Lehet itt bármit is biztosra tudni? Nem! "Casablanca" még nincs a polcomon, most rendeltem meg a szinkronosat, de a másik filmmel kapcsolatban tartogathat meglepetést a piac.
0
2006. december 7., csütörtök 2:21
8905
Szia Cesare! Én örülök a szinkronos kiadásnak (bár már nekem is megvan feliratosan), mert szerintem nagyon jó a film szinkronja, és már ezért érdemes ezt is megvenni. Mondjuk hamarabb is eszükbe juthatott volna rátenni, nem értem az ilyen kavarásokat. Mindennek csak az a célja, hogy az ember mindent kétszer vegyen meg. :-(((((((