Ha megtanulsz gondolkodni mások fejével, akkor rájössz, hogy nem feltétlen kell betű szerint boncolgatni mindent!
A másság nem betegség, ahogy például az elhízás sem, az esetek nagy részében a környezet vagy lelki dolgok is nagyban befolyásolhatják az ilyen irányú hibás szexuális beállítottságot. Csak azért mert K mondja, nem kell egyből úgy tenni, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy azonos neműek egymást választják, mert nem az.
Különben nekem is jöhetnek bármilyen szöveggel, meg toleranciával, akármivel, soha nem fogom elismerni őket, mivel számomra, az én értékrendemnek gusztustalan, és nem megérthető mindez. Már fizikai tekintetben is kérdőjelekkel vagyok tele: ugyan hogyan lehet egy másik faszival szeretkezni, amikor gyönyörű nők járnak kelnek a világban, a városban, és rengetegen vannak, akik csak arra várnak, hogy valaki megszólítsa őket? Nincs annál szebb dolog, mikor férfi és nő szerelembe esik, és felfedezik egymást szokásaikban, érdeklődési köreikben, és természetesen szexuális téren. Ha ezt összevetem egy badiagyú farkaló pipiskedő viselkedésével, hát inkább tartom röhejesnek, semmint kívánatosnak! :-)
De nőket sem értek, mikor felcsatolják a kis elefántormányos valamit a derekukra, és eljátszák a másik nem szerepét. Minek? Azért vagyunk mi! Produkál az élet ilyen félrecsúszott dolgokat, de azért már hadd ne mondjam rá, hogy ez így jó, mert nem jó! De ha valakik a nagykorú lányukat részesítik Ámor gyönyöreiben, és az a lánynak is, meg az apukának is jó, hát csinálják, ahogy a buzik is csak csinálják, ha jó, DE találják meg a helyet, az időt minderre, hogy ne ezzel kelljen szembesülnie mindenkinek!
A leginkább a hivalkodó másságot tartom visszásnak, amikor valaki nyíltan kérkedik azzal, hogy az, ami, mintha az valami hű de nagy fegyvertény lenne.
Freddie Mercury és a többiek sem azért kedvencei sokaknak, mert melegek, vagy sem, hanem azért, amit az életben elértek, amiért a művészetükkel sok rajongót megörvendeztettek. Mellesleg melegek voltak, de ezt nem is mindig lehetett tudni!
Antal Imre is egy oltári aranyos ember, akit szinte az egész ország szeret, és róla sem sokan tudják, hogy milyen beállítottságú, ami nem is baj, mert az embereket nem aszerint kell szeretni, vagy nem szeretni.
Itt jön a lényeg! Elsősorban úgy kell az embernek élnie az életét, hogy törekedjen arra, hogy megtalálja önmagát, hogy legyenek céljai, hogy valamire jusson, boldoguljon! Ez mindenkinek más, nem is mondanék tippeket, mert nem lehet. Élünk vagyunk, tesszük a dolgunkat, meghalunk. Az, hogy valaki hogyan szexszel, állva vagy ülve végzi a dolgát a vécén, kicsi van neki, vagy nagy, ezek mind olyan privát dolgok, melyek egy ember személyiségének ugyan részét képezik, de semmiképp sem szerencsés, ha ez a domináns. Ezen tulajdonságok bármilyen irányú szélsőségességei még nem tesznek senkit nagy emberré! Ezek nem hivalkodni való dolgok. A melegek közül rengetegen frusztráltak, azt hiszik, hogy az emberek utálják őket, és ennek a hiedelemnek a birtokában természetellenesen kezdenek viselkedni. Folyamatosan "témára" terelik a szót, hogy a reakciókból lemérhessék, hogy ki az, aki elítéli őket, ki az, aki szemet huny, vagy szimpatizál, és így szondázzák a közeget,. Sokan kérkednek, és megbotránkoztatóan viselkednek, mert ugye legjobb védekezés a támadás. A legtöbb buzit nem is azért utálják az emberek, mert buzi, ugyanis gondoljunk csak bele, ugyan honnan lehetne megállapítani, ha nem tennének érte maguk a buzik, hogy ez kiderüljön? Én az ilyen harsány buzikat vetem meg nagyon, mert személyiségtorzulást érzek náluk, és a provokatív viselkedésük taszít!
Ha egy hetero palitól hallgatnám, hogy egy nap hány nőt húz meg a félszemű csodakígyójával, az ugyanúgy hányingert okozna. Ezek nem fokmérői egy normális embernek. Tessék tenni is valamit az életben, jutni ötről a hatra, és az már valami. Kiállni és kiabálni, hogy homokos vagyok, semmi értelme. Én meg nem, na és? A meleg parádét emiatt gyűlölöm, de nagyon, mert olyankor megjelenik az összes rejtőzködő és akkor teszik veszik magukat a csiricsáré hülye ruháikban. Ha emiatt ezt ünnepnek kell titulálni, akkor én nagyon ünneprontó lennék, mert semmilyen formában nem lelkesedem értük.
Végül is toleráns vagyok, mert még egyet sem ütöttem le, vagy rugdaltam agyon, de a vállamon sem fogom hordozni egyiket sem.
Elviselem őket, talán ez a jó szó, de a véleményemet velük szemben nem gondolnám, hogy cizellálnom kellene, ha egyszer viszolygom tőlük.