Keresés

Hungarikum

2006. december 21., csütörtök 18:47
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 21., csütörtök 17:32
"Akkor genetikai rendellenesség/genetikai betegség/genetikai anomália! genetikai degeneráltság, genetikai retardáció... tehát betegség..."

Rendben. Zarzoszeknt azt akartam kivanni neked, hogy deruljon ki, az egyik fiad homoszexualis, megerdemelned. Aztan rajottem, hogy a fiad viszont nem, hiszen teged kellene elviselnie. Tovabbi jo mulatast.
0
2006. december 21., csütörtök 14:54
Na ez jópofa volt. :D
Tudjátok, engem ez sem zavar. Nézem, és örülök, hogy nem ő vagyok.
0
2006. december 21., csütörtök 13:57
valahogy úgy; de az biztos, hogy ez nem betegség, inkább beteges főleg amikor nőneköltötve a lámpavason lógva óbégatnak sokadmagukkal a parádékon...

"minden ember rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul"
0
2006. december 21., csütörtök 13:30
Ebbe a vitába végképp nem szeretnék belemászni, de a kék szem is genetikai hiba - ha jól tudom. Mégsem gyógyítják (szerencsére). :)
0
2006. december 21., csütörtök 13:25
az ő szemszögükből nézve pedig heteronak lenni az.
0
2006. december 21., csütörtök 12:43
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 21., csütörtök 12:00
Vagyis minden ember heterónak születik, csak menet közben "elromlik"?
0
2006. december 21., csütörtök 11:50
Szerinted. Amit leirtal, abbol viszont semmi sem allja meg a helyet.
Nem betegseg, igy nem is gyogyithato. Amennyire en tudom ennek semmi koze nincs a neveleshez vagy barmi mashoz, ez ugyanis a genek szintjen dol el.
0
2006. december 21., csütörtök 5:33
A tegnapi, mai nap folyamán a korábban acsarkodó felek már többször találtak a másik mondandójában olyan elemeket, mellyel egyet tudtak érteni, igazat adtak egymásnak, ha még nem is mindenben, de ez már mindenképp nagy előrelépés, és a kultúrált vita ismérve. Bravó!!!
Ugyanakkor le kell toljam mindannyiukat, mert ez off, hiszen semmiképp sem "hungarikum"! :-)
Béke legyen veletek! :-)
most posts by TM
0
2006. december 21., csütörtök 5:18
Szerintem pont ez a lényeg, hogy nem betegség, tehát nem gyógyíthatatlan, egy rossz szokás, egy tévhit, amiből ki lehet gyógyítani az embereket!!! A rossz nevelés, az apa-anya modell hiánya, ilyen dolgok járulnak hozzá a kialakulásához.
0
2006. december 21., csütörtök 5:16
Ez sajnos így van. Nagyon sokmindennel egyetértek. De miért nem szereted a németeket? Olyan kedves és barátságos nép. És nemcsak a zsenijeik. :-)
0
2006. december 21., csütörtök 5:06
Nem akartalak megbántani, csak hidd el nekem, hogy az ember 18-20 évesen még sokmindent máshogyan gondol a későbbi önmagáról, és nagy része ezeknek az elképzeléseknek nem valósul meg, vagy erősen módosul. Én is liberálisabban gondolkodtam kamaszkoromban, de az évek és a tapasztalatok sokmindenben megváltoztatták a gondolkodásomat, mégha nem is mindenben. És az ember mindent sokkal nehezebben vesz, ha a saját barátairól, családjáról van szó. Teljesen máshogy érinti, mint egy elvi kérdés. Most lehet, hogy így gondolod, de nem vagyok biztos benne, hogy mondjuk 40 évesen ugyanezt gondolnád a dologról, ha ilyen helyzetbe kerülnél. A baj az, hogy sokmindent kimondasz te is és mások is, anélkül, hogy lenne róla valamilyen tapasztalatotok. De remélem, nincs harag. :-)
0
2006. december 21., csütörtök 5:02
Na, utánanézek ennek a dolognak, mert én ezt egyáltalán nem így tudom. Hát, meg kell, hogy mondjam, nem örülnék azért túlzottan a dolognak. :-)
0
2006. december 21., csütörtök 4:57
Na, végre témánál vagyunk: zsidóznak is! Ez aztán tényleg hungarikum!
0
2006. december 21., csütörtök 2:55
"Nekem bevallom pont, ez nem tetszik Angliában. Egyébként is lopott ötlet, hiszen Nagy Frigyes engedte meg először, hogy egy közismert falra a személyét gyalázó feliratok megjelenjenek."

Akkor ugy irom, hogy ertsd. Azt szeretem legjobban angliaban, amit a Speakers Corner testesit meg. Egyebkent feleslegesnek tartom az olyan megjegyzeseket, hogy egyebkent is lopott otlet. Es? Van, lehet, miert ne. Ennyi erovel a Critical Mass bringas felvonulas is lopott otlet, hiszen nem magyarorszagon talaltak ki. Sot, nem is kerekparos talalta ki, hanem egy filmes es eredetileg a gyalogosok problemajarol szolt.

A magyar nep hibaival egyetertek. Viszont szerintem az is bun, hogy a naci nemetorszag mellett harcoltunk es egyaltalan nem erdekelnek az okai. Mindig van masik ut. Viszont tovabbra is azt mondom, en nem a multnak elek es nem erdekel, hogy a jelenlegi angol generacio felmenoi mit csinaltak anno. Az a mult es pont. Nagyon szep peldakat hoztal a rendorokrol, hogy lelonek es robbantanak folyamatosan, csak ezek erosen santitanak. Egyreszt nem folyamatosan es talan nem az angolok hibaja, hogy szelsoseges csoport terrorista tamadasokat hajtanak vegre artatlan emberek karara.
Ezek mellett angliaban a metroban, ha nem ervenyes oda a berleted, akkor is kienged a kapu, a legkozelebbi belepes elott kell feltoltened. Mert ugye mit is felteteleznek? Biztos elfelejtetted, nem figyeltel, stb. Nem logtal, nesze csekk, majd fizesd be es mutasd be jatek van. Az emberek kedvesek, az uzletekben vevo vagy, a szorakozohelyeken pedig vendeg. Sorolhatnam napestig, sokkal toleransabb es kellemesebb emberek elnek ott, mint itt. Igaz csak haromszor voltam, de mind a haromszor utaltam hazajonni. Persze, tudom, huzzak ki ha igy gondolom. De reszemrol inkabb maradnek es szeretnem latni, ahogy itt is megvaltoznak az emberek.
0
2006. december 21., csütörtök 1:13
0
2006. december 20., szerda 18:42
Ha megtanulsz gondolkodni mások fejével, akkor rájössz, hogy nem feltétlen kell betű szerint boncolgatni mindent!
A másság nem betegség, ahogy például az elhízás sem, az esetek nagy részében a környezet vagy lelki dolgok is nagyban befolyásolhatják az ilyen irányú hibás szexuális beállítottságot. Csak azért mert K mondja, nem kell egyből úgy tenni, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy azonos neműek egymást választják, mert nem az.
Különben nekem is jöhetnek bármilyen szöveggel, meg toleranciával, akármivel, soha nem fogom elismerni őket, mivel számomra, az én értékrendemnek gusztustalan, és nem megérthető mindez. Már fizikai tekintetben is kérdőjelekkel vagyok tele: ugyan hogyan lehet egy másik faszival szeretkezni, amikor gyönyörű nők járnak kelnek a világban, a városban, és rengetegen vannak, akik csak arra várnak, hogy valaki megszólítsa őket? Nincs annál szebb dolog, mikor férfi és nő szerelembe esik, és felfedezik egymást szokásaikban, érdeklődési köreikben, és természetesen szexuális téren. Ha ezt összevetem egy badiagyú farkaló pipiskedő viselkedésével, hát inkább tartom röhejesnek, semmint kívánatosnak! :-)
De nőket sem értek, mikor felcsatolják a kis elefántormányos valamit a derekukra, és eljátszák a másik nem szerepét. Minek? Azért vagyunk mi! Produkál az élet ilyen félrecsúszott dolgokat, de azért már hadd ne mondjam rá, hogy ez így jó, mert nem jó! De ha valakik a nagykorú lányukat részesítik Ámor gyönyöreiben, és az a lánynak is, meg az apukának is jó, hát csinálják, ahogy a buzik is csak csinálják, ha jó, DE találják meg a helyet, az időt minderre, hogy ne ezzel kelljen szembesülnie mindenkinek!
A leginkább a hivalkodó másságot tartom visszásnak, amikor valaki nyíltan kérkedik azzal, hogy az, ami, mintha az valami hű de nagy fegyvertény lenne.
Freddie Mercury és a többiek sem azért kedvencei sokaknak, mert melegek, vagy sem, hanem azért, amit az életben elértek, amiért a művészetükkel sok rajongót megörvendeztettek. Mellesleg melegek voltak, de ezt nem is mindig lehetett tudni!
Antal Imre is egy oltári aranyos ember, akit szinte az egész ország szeret, és róla sem sokan tudják, hogy milyen beállítottságú, ami nem is baj, mert az embereket nem aszerint kell szeretni, vagy nem szeretni.
Itt jön a lényeg! Elsősorban úgy kell az embernek élnie az életét, hogy törekedjen arra, hogy megtalálja önmagát, hogy legyenek céljai, hogy valamire jusson, boldoguljon! Ez mindenkinek más, nem is mondanék tippeket, mert nem lehet. Élünk vagyunk, tesszük a dolgunkat, meghalunk. Az, hogy valaki hogyan szexszel, állva vagy ülve végzi a dolgát a vécén, kicsi van neki, vagy nagy, ezek mind olyan privát dolgok, melyek egy ember személyiségének ugyan részét képezik, de semmiképp sem szerencsés, ha ez a domináns. Ezen tulajdonságok bármilyen irányú szélsőségességei még nem tesznek senkit nagy emberré! Ezek nem hivalkodni való dolgok. A melegek közül rengetegen frusztráltak, azt hiszik, hogy az emberek utálják őket, és ennek a hiedelemnek a birtokában természetellenesen kezdenek viselkedni. Folyamatosan "témára" terelik a szót, hogy a reakciókból lemérhessék, hogy ki az, aki elítéli őket, ki az, aki szemet huny, vagy szimpatizál, és így szondázzák a közeget,. Sokan kérkednek, és megbotránkoztatóan viselkednek, mert ugye legjobb védekezés a támadás. A legtöbb buzit nem is azért utálják az emberek, mert buzi, ugyanis gondoljunk csak bele, ugyan honnan lehetne megállapítani, ha nem tennének érte maguk a buzik, hogy ez kiderüljön? Én az ilyen harsány buzikat vetem meg nagyon, mert személyiségtorzulást érzek náluk, és a provokatív viselkedésük taszít!
Ha egy hetero palitól hallgatnám, hogy egy nap hány nőt húz meg a félszemű csodakígyójával, az ugyanúgy hányingert okozna. Ezek nem fokmérői egy normális embernek. Tessék tenni is valamit az életben, jutni ötről a hatra, és az már valami. Kiállni és kiabálni, hogy homokos vagyok, semmi értelme. Én meg nem, na és? A meleg parádét emiatt gyűlölöm, de nagyon, mert olyankor megjelenik az összes rejtőzködő és akkor teszik veszik magukat a csiricsáré hülye ruháikban. Ha emiatt ezt ünnepnek kell titulálni, akkor én nagyon ünneprontó lennék, mert semmilyen formában nem lelkesedem értük.
Végül is toleráns vagyok, mert még egyet sem ütöttem le, vagy rugdaltam agyon, de a vállamon sem fogom hordozni egyiket sem.
Elviselem őket, talán ez a jó szó, de a véleményemet velük szemben nem gondolnám, hogy cizellálnom kellene, ha egyszer viszolygom tőlük.
most posts by TM
0
2006. december 20., szerda 17:03
vagy majd ha egyszer lesz egy fiam, és rájön, hogy a fiúkat szereti, azt is elfogadnám
Azért ebben ne legyél most annyira biztos.
0
2006. december 20., szerda 17:01
:-)))
0
2006. december 20., szerda 17:00
Attól, hogy a neten olvasol valamit, nem biztos, hogy igaz. Én olvastam Laurence Olivier önéletrajzi könyvét, és abban egyáltalán nem erről van szó. Márpedig ki más lenne illetékesebb ebben a témában, mint az érintett maga? Nem szabad ilyen dolgokat terjeszteni, mert nem bizonyított, hiába írják ilyen meg olyan könyvekben. A hiteles forrás az önéletrajz.
0
2006. december 20., szerda 12:51
"pálfordulás" LOL
0
2006. december 20., szerda 12:49
csak egy kicsit. :)
0
2006. december 20., szerda 4:58
A legmélyebbre akkor került, mikor a Kész Átverést vezette. Maga a műsor is visszataszító, jól passzolnak egymáshoz. Hála Istennek most átvette a vezetését a másik díszpinty, Balázska. Sokat most sem várok az egésztől.
0
2006. december 20., szerda 4:17
Na végre, egy hozzászólás, bravó!
Jáksó szerintem már a létező összes helyen lejáratta magát humortalanságával, közönségességével csapnivaló szerepléseivel, akár rádió-, akár tévéműsorról beszélünk.
most posts by TM
0