Keresés

Hungarikum

2006. december 20., szerda 4:11
OK! Megyek, és felveszem a fekete "Régen azt hittem, beképzelt vagyok, de rájöttem, hogy csak tökéletes" feliratú pólómat :]

Jelen topik tárgyáról is szólnék ezúttal pár szót, bár igazából jómagam az off-topikolás Stanley Kubrick-ja vagyok, mivel a kritikához benyögött két sorom nem tükrözi globálisan magvas véleményemet.
A Hungarikum tartalmi része két szóban kivesézhető: gagyi hányadék. Most a technikai észrevételeimet osztanám meg a kedves olvtársakkal: az is szar. Tíz perc alatt összedobott szerencsétlen flash-anim, amihez képest a startlapon megtalálható "Skullkid" című játék graikája már komplett Szörny Rt. Szégyenletes, hogy egy ilyen ócska rajzfilmnek nem nevezhető cucchoz legalább EGY kicsit is tehetséges rajzoló bácsit szerződtettek volna, és ne a szomszéd Zsigával hugyoztattak volna István királyt. Legalább egy nézőpontból lenne valamilyen szinten igényes mű, de nem. Kitartóan harcol az über-gagyizmusért. A South Parktól fényévekre van.
Jáksó meg már rég lejáratta magát máshol is (bizonyára most egy bizonyos oldal képviselője a Heti Hetesre asszociálnak, én speciel nem, de ez maradjon inkább tabu). Összességében szánalmas.
0
2006. december 20., szerda 3:57
Fényezd csak magad! :-)
most posts by TM
0
2006. december 20., szerda 3:56
Úgy legyen!

De hogy meglegyen a napi off-topik: palacsinta láthatóan megemberelte magát! Hiába, a spártai nevelés csodákra képes!
0
2006. december 20., szerda 3:53
Velem aztán beszélhetsz ezután is bármiről, tudhatod, hogy nekem az megy! :-)
Egyes témákban határozottabb lett a véleményem, de ettől még wrack, angel, és a többiek ugyanúgy emberszámba esnek nálam, ha fordítva nem így van, akkor azt őszintén sajnálom! az eltérő vélemény még nem akadékoskodó és a személyeskedésről is tudnék mit mondani, hiszen legutóbb is engem találtak meg, nem én provokáltam. Mellesleg, mint mondtam, nem kell habzó szájú "vörös köd" mögül vicsorgó arcot hozzám képzelni, én nem feccelek bele ennyi érzelmet a fórumozásba, mert az azt jelentené, hog ezt az egészet komolyan veszem! :-)
a legnagyobbakat csak pontosan szabad idézni: "értelmetlen" nem "sötét"!
Tudod a különbség az, hogy te napokat el tudsz tölteni ilyen nevetséges palacsinta777 buzerálásával, míg én egy ízléstelenül alpári, híres személyiségeket öncélúan meggyalázó produkció miatt emeltem fel a hangom. Én mégsem minősítettelek téged, egészen addig, míg egy gyermekkori traumám megvallása kapcsán te itt öszödi beszédekkel jössz. De mivel "barátom" megszólítást tettél, ezért látom benned a jót, és akár lapozhatunk is ezen átrágott vitán.
most posts by TM
0
2006. december 20., szerda 3:26
Pont erről beszéltem. Én egy tök normális arcot ismertem meg Téglagyári Megálló néven, akivel lehet jókat beszélgetni sokmindenről. Készségesen segít bárkinek bármilyen kérdésben, önzetlen, jólnevelt és humoros.
Nem tudom pontosan belőni, hogy mikor volt az a pillanat, ahol megtörtént a pálfordulás, nem volt olyan régen, nagyjából az őszödi beszéd körül valamikor. Azóta K-val egy követ fújtok, holott régen utáltátok egymást, kiálltál egy meleg forumozó mellett, aki leírta a véleményét a Da Vinci-Kód kapcsán (valami olyasmit írtál, hogy örülök, hogy egy ilyen hozzászólás is gazdagítja a fórumot).
Nem mondom, azelőtt is sokszor kötekedtél, de az... hogy is mondjam... talán valamivel "kedvesebb" kötekedés volt. Az új éned akadékoskodó és gyakran indokolatlanul személyeskedő hangnemet megütő. A világnézeted is vett egy 180°-os fordulatot. Ember, mit csináltál Téglagyárival? Hol van? Ki akarom szabadítani, hogy újra jókat dumálhassunk utazásainkról, Indiana Jones-ról, Spielbergről, Columboról meg a többiekről. Értelmetlénsegeket beszélek? Ez is valami. Régen legalább csak egy színfolt voltam itt a fórumon, aki minden faszságon felkapja a vizet, de ezek szerint sötét is vagyok, mint Vader nagyúr.
Igazából csak egyet akarok Tőled kérni, TM barátom: fejezd már be a faszkodást meg a böszmeséget, a hétszázát neki!
Különben ez a második állandó nick-em szal kabbe! :]
0
2006. december 20., szerda 3:23
Nem neked írom, hanem általánosságban mondom:
Egyszer már valaki vehetné a fáradságot, és K írásaiból a lényegi mondanivalót is megpróbálhatná kiragadni, mert annak ellenére, hogy sokszor túlzó és szélsőséges, néhol számomra is ostoba (pl. Pogány madonna-film), mégis nagyon sokszor belelát a dolgok velejébe, és ha sokan nem riadnának el a radikális stílusától, elgondolkodtató kijlentéseket, véleményeket fedezhetnének fel a mondandóiban.
most posts by TM
0
2006. december 20., szerda 3:11
Hogy jön ide az öszödi beszéd? TM köszöni jól van, de te az ötödik neved alatt is értelmetlenségeket beszélsz.
most posts by TM
0
2006. december 20., szerda 2:55
Nahát, ez a TM hogy megváltozott... nem ilyennek ismertem meg. Mégiscsak voltak áldozatai annak a tetves őszödi beszédnek :(
0
2006. december 20., szerda 2:37
Mióta a bőrömön éreztem, hogy milyen egy buzi, aki szegény nem tehet róla, hogy nem jönnek be a nők, ellenben a nála gyengébb fiúk annál inkább, azóta kurvára nem tud érdekelni egyik hasonszőrű gyíkpolírozó lelkivilága sem. Te meg ne ruházz fel olyan állításokkal, amit nem mondtam. Általában nem járok olyan helyeken ahol két pasi tőlem két méterre csókolózik, ezért ez a kérdés most felkészületlenül ért. Lehet, hogy megkérdezném, melyikőjük a lány. De nagy valószínűség szerint nem szúrnám le egyiküket sem, ám ez nem fekete, vagy fehér dolog, és ha valamitől undorodom, az nem azt jelenti, hogy erőszakkal teszek is ellene, ám attól még tapsolnom sem kötelező.
A leszbikusokat pedig sajnálom, hogy előbb találtak egymásra, mint rám, mert hármasban megelőzhettük volna a bajt! :-)
most posts by TM
0
2006. december 20., szerda 2:22
Mi kozod hozza, hogy ket pasi csokolozik toled ket meterre? Ne tegyek mert neked nem tetszik, teged zavar? Erosen el vagytok tevedve ha ezt provokacionak vagy barmi masnak tekinted. Egyebkent eros fogadasom lenne ra, hogy a leszbikusok persze bejonnek.
0
2006. december 20., szerda 2:19
"Valójában nem azokról a homoszexuálisokról beszéltem, akik csendes hallgatagsággal élik az életüket, hanem a megbotránkoztató ripacs, kihasznált és megtévesztett emberekről, akik komoly veszélyt jelentenek a jóérzésre, az erkölcsre. Menj be egyszer egy vasútállomási klotyóra, és olvasd el a feliratokat, vedd észre az átfúrt ajtókat, falakat, melyeket és melyeken ezek a deviáns alakok az életed intimitását sértik."

Valojaban egy kisebbseg alapjan iteled meg a homoszexualisokat.
Ennyi erovel minden heterot is gyulolhetnel, mivel heterok dugnak kecskevel, loval, kutyaval, mit tudom en meg mivel. Heterok is verik egymast veresre egy kis szado-mazo jatek kozben es meg sorolhatnam. Sot, talan nem tevedek nagyot, ha azt mondom a heterok szazalekosan sokkal tobb szexualis zaklatast es eroszakot tesznek, mint a melegek. Ezzel mi a helyzet? Akkor meg nem is beszeltunk a leskelodo heterokrol, akik a nudista strandokon keszult fenykepeket a neten terjesztik. Nem lehet egy tarsadalmi reteget nehany tagja alapjan megitelni. Az pedig mas kerdes, hogy hogyan viszonyulsz egy rendezohoz, irohoz vagy mas hiresseghez, aki meleg, mint esetleg a szomszedodhoz vagy mit szolnal ha ket ferfit latnal olelkezni az utcan. Erosen el bennem a gyanu, hogy erosen negativan reagalnad le a dolgot.
Egyebkent furcsa, hogy a homoszexualitas kapcsan csak a him nemuek kerultek kepbe. Hiszen a nok kozott is vannak homoszexualisok. Vagy azzal szemben elnezok vagyunk? Csak a buzi a rossz ember, a leszbi nem? Furcsa.

Az ember definiciojarol pedig azt gondolom, hogy nincs szuksege ra egyetlen embernek sem, hogy ezt valaki mas megfogalmazza szamara.

S a vegere maradt a szentiras. Nem vagoyk hivo, nem fogadom el, hogy van isten es innentol kezdve nem erdekel, hogy egy masik ember altal irt alkotasban mi szerepel. Arrol mar nem is beszelve, hogy ezen iras "szentsege" alatt mennyi bunt kovetett el az emberiseg.
0
2006. december 20., szerda 2:11
Számomra visszataszító a homoszexualitás hibás gén ide, vagy oda, de persze, amiről nem tudok, az nem fáj. Egy színészről, ha jó színész nem az ugrik be, hogy buzi vagy nem, ahogy Mercurynál is jobban dominált a szememben a művészete. Amit a négy fal között csinált négyszemközt, az az ő dolga, ha nem látom, és nem provokatív, mint sok buzi esetében, akkor nem okoz hányingert senki tévelygése.
most posts by TM
0
2006. december 20., szerda 2:02
Szia! :-)

Bezzeg te több, mint 6 óra elteltével jelensz meg! Ezért írtam azt a 30 sms-t, amiben kértem, hogy védjél meg? Na, majd jól összeveszek veled! :-)))
most posts by TM
0
2006. december 20., szerda 1:53
:-))))))))))) Ezen tényleg már csak nevetni lehet. Hipp, hopp, 4 órán belül ...
0
2006. december 20., szerda 1:50
:-)))
0
2006. december 20., szerda 1:49
Nana. Laurence Olivier nem volt meleg!!!
0
2006. december 19., kedd 23:59
Jó ideje elhatároztam semmifél vitába nem keveredem Veled, mert gyökeresen más véleményen vagyunk majd mindenben szerintem. Ennek ellenére pár dolog azért szúrta a szememet, így ha nem haragszol reagálok rá!

"nem gyűlölök egyetlen homoszexuálist sem"

Legalább ne legyünk álszentek! Amit eddig leírtál az nem erről tanúskodik. Ha nem is gyűlőlőd őket legalábbis lenézed őket.

"általában amot az ószövetségi írások közölnek, és ma annyira szeretjük elhallgatni, a homoszexuálisok nagyrésze deviáns, devianciára hajlamos."

Folyamatosan a Bibilával példázól, ami azért mára már picit elavult némely dolgokat tekintve. Szóval szerintem nem kell mindent betűről betűre szentírásnak venni csak mert a Bibilában az úgy van leírva. Ha ezt Te máshogy látod szíved joga. Mindazonáltal ez az álításod a Te szavaiddal élve "csacsiság". Ki mondta ezt Neked? Valami Szonda Ipszos felmérésben olvastad vagy hol a francba? Ugyanugy található a heteroszexuálisok között is "deviáns" és "devianciára hajlamos" ember mint a homoszexuálisok között. Sőt tovább megyek, szerintem ráadásul kb. ugyanaz az arany mindkét esetben.
0
2006. december 19., kedd 22:42
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 19., kedd 22:29
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 19., kedd 21:23
Félreértés ne essék, ez csak egy idézet Esel-Gáti Dzsekszontól.
most posts by TM
0
2006. december 19., kedd 21:13
Na ne bassz! :-))
most posts by TM
0
2006. december 19., kedd 21:01
a brokebackben is akkor történt meg a baj, amikor beköszöntött a hideg. :)
0
2006. december 19., kedd 20:56
Elolvadnak, ha meglátják egymás répáját. :-)
most posts by TM
0
2006. december 19., kedd 20:55
Inkább a hideghegy, mint a brokeback! :-)
most posts by TM
0
2006. december 19., kedd 20:54
ha meleg a tél, akkor az nem is évszak, mert a tél egyik legfontosabb kritériuma, hogy hideg legyen, mert máshogy nem tudnak a hóemberek szaporodni. :)
0