Na ha már így visszatapsoltál:
Végre kibújt a szög a zsákból és elmondod, hogy mi nyomja a csőrödet!
Gondolom, az a variáns eszedbe sem jut, hogy esetleg nem neked van valamiben igazad, ergó, akik a másik oldalán vannak a véleménynek, azok nem biztos, hogy egymást védik, hanem a saját álláspontjukat.
Juliet elég nagy lány, hogy érveljen a meggyőződése mellett, ha épp ráér, és kedve van hozzá. Megjegyzem, álltam már ki más igaza mellett is, olyanok esetében is, akiket nem láttam még soha. Sajnálom, ha úgy tűnik, hogy pesztrálnék bárkit is, csak azért, mert egy alpári, minősíthetetlen produkciót nemkívánatosnak tartok magam is, ahogy az előttem szóló egy-két ember, például K is.
Azért, mert valamit jogszabályok nem tiltanak, azt még nem kell feltétel nélkül tűrni, és leszarom a jogi oldalát, akkor is azt mondom, hogy betiltanám. Nyilván, nem fogom megtenni, mert na mégis hogyan tehetném meg, de azért azt mondom, mert így érzem. Ahogy azt is mondtam már, hogy kinyírom xy embert, mert idegesít, és annyira szavahihetetlen ember vagyok, hogy aztán azt sem tettem meg.
Én meg azt javasolnám, hogy nem kéne mindent vécédeszkamerevséggel és paragrafusok papagájszerű papolásával szemlélni, az élet nem csak jogból áll, hanem kötelességből is. Ha úgy érzem, hogy valami igaztalan, akkor ezután is szólani fogok. Ha visszaolvasol szerteágazó topikténykedésem tömkelegén, láthatod, nem sokat izgat, kinek mondom meg a véleményemet, ami nem biztos, hogy kőbevésett, de én mondom, úgyhogy számon lehet kérni rajtam.
Még volt egy delikvens lejjebb, aki próbálta elgagyizni és lesajnált jobboldali tévelygésnek minősíteni e nagybecsű análanimálanimáció elmarasztaló kritikával való illetését, és máshová kapcsolásra buzdította a Petőfi és Arany barátságát e mesterműhöz képest máshogyan képzelő bigottokat, mint amilyen jómagam is vagyok. Nos, van, aki vállat von, van, aki kardot!
Annyi böszmeség és baromság van egyébként is már kicsiny országunkban, és tele vagyunk vállvonogatókkal, fejet elfordítókkal. Már ez is hungarikum... Köszönöm, de én nem kérek belőle, ahogy ebből az ártatlan, bájos, alig kétperces kis tutujkamutujka szösszenetekből álló mégelsemkezdődöttdemárvége-nebántsátokdetökjó-hűdebarójabazdmeg förmedvényből sem.
Javaslataim: 1. nem mindig okoskodsz, hanem minden második alkalommal
2. ne legyél féltékeny ;))