Az a baj, hogy Mo. még nem jutott el arra a szintre, hogy tudjon görbe tükröt nyújtani maga elé. A Hungarikumnak nem az a baja, hogy kifiguráz, hanem az, hogy szarul teszi - azaz, minden poén egy kaptafára megy ki, és egy idő után unalmas, és lényegtelen, hogy Kossuthról vagy Dózsáról van-e szó, a poén ugyanaz...
0
2006. december 15., péntek 22:40
7252
Miket írogatnak itt egyesek:botrány... betiltani...
Ez a sorozat olyan, amilyen; ha nem teszik, akkor nem nézed - ennyi az egész.
Én ugyan csak pár részt láttam, de néha bizony kerekedett a szemem! Viszont a South Park egyes részeinél sokkal jobban kerekedett és még az állam is leesett! Úgyhogy nem igazán értem a problémáitokat, srácok! ;-)
0
2006. december 15., péntek 20:16
61
Én voltam az egyik, aki a betiltását kérte és már egy picit megbántam. Igazad van, amikor Magyaro. államformájára utalsz. Tényleg senkinek nincs joga betiltani semmit. Nemrégiben láttam egy részt és teljesen felháborodtam rajta. Lehet, hogy az én tűréshatárom alacsony, de szerintem az "alkotók" még semmit sem tettek az országért, azokra, akiket viszont "parodizáltak" büszkék lehetünk. Egy szó, mint száz, ez provo- káció és polgárpukkasztás. Személy szerint én nem csinálok nekik ingyenreklámot azzal ,hogy írogatok ebbe a fóruma.
0
2006. december 15., péntek 19:22
2975
ez az utolsó mondatod a leglényegesebb. nekem egyébként speciel tetszik, szórakoztat, de ez magánügy, legyen az én bajom. aki viszont a betiltását követeli, az elgondolkodhatna azon, hogy milyen államformában is éldegélünk: a demokráciába bizony sok minden belefér. bizony, ameddig jogszabályt nem sért, mindenki azt mond és csinál, amit akar, márpedig ez a sorozat hatósági döntés alapján igenis belefér a véleménynyilvánítás szabadságába. ennyi, és ez így van jól, nem szeretnék olyan országban élni, ahol vmit be lehet tiltani csak azért, mert vkinek nem tetszik. fikázni persze nyugodtan lehet, jó étvágyat hozzá, de betiltani?! amúgy meg volt kötelező nézni (sőt, a késői időpontra és a cool nézettségére tekintettel még véletlenül beleakadni sem volt egyszerű), mint ahogy a dvd-t sem kell megvenni.
ps: arra azért befizetnék, h hányan láttak a hőzöngők közül akár csak egy részt is... az mno újságírója pl biztos nem: "A magyar történelmi alakokat zömmel szexjelenetekben bemutató film" azért ez qrvára nem erről szól...
0
2006. december 15., péntek 18:58
174
Szerintem épp az a lényege, amiért mások elmarasztalják. Örülök neki, hogy van aki csinál ilyeneket is. Hogy SZABAD ilyeneket is csinálni...
0
2006. december 15., péntek 17:36
1604
Kedves Yo-da!
Vannak olyan dolgok amikből nem szabad viccet csinálni. S ez abba a kategóriába tartozik, úgyhogy jobb lenne, ha csendben maradnál...
A Dallas, az egy vicc.
De ez egy felháborító borány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2006. december 15., péntek 15:31
5
Ahhoj! Nemtom mi ez a prűdség! Tisztára, mintha az oviban lennék. Ez a kiadás nemhogy jó, de kajakra a legjobb. Aki meg mást mond festi magát. Ha nem tetszik ne vedd meg eccsém, de ne szarozd le, csak mert nem érted a poénokat. És ha már a minden szart ki lehet adni résznél járunk, akkor inkább az idétlen Dallas miatt hánykolódnál, mint egy ilyen remek kis rajzfilmsorozat miatt. Hungarikumot mindenkinek! :-)
0
2006. december 15., péntek 15:26
5
Ahhoj! Nemtom mi ez a prűdség! Tisztára, mintha az oviban lennék. Ez a kiadás nemhogy jó, de kajakra a legjobb. Aki meg mást mond festi magát. Ha nem tetszik ne vedd meg eccsém, de szarozd le, csak mert nem érted a poénokat. És ha már a minden szart ki lehet adni résznél járunk, akkor inkább az idétlen Dallas miatt hánykolódnál, mint egy ilyen remek kis rajzfilmsorozaton. Hungarikumot mindenkinek! :-)
0
2006. december 15., péntek 13:23
291
Ezzel azért nem értek egyet. Szerintem szórakoztató, az Sp sokkal durvábban figurázta ki a dolgokat, embereket mint ez. A másik mondattal sem igazán értek egyet, sajnos elég sok hiányossága van még így is a magyar dvd piacnak a "felháborító" dvdk terén. Egy tökös kiadó sincs (ami btw teljesen érthető, hiszen előfordulhat hogy az volt az utolsó kiadványuk a piacon az anyagi csőd miatt), aki például ilyen "klasszikusokat" hozna be, mint: Nekromantik 1-2, Aftermath, 1-2 troma film (nem épp a Toxic Avangerre gondolok :)), stb...stb....
Én tuti megveszem, ennyit megér, egyébként is szerintem hamarosan 990-ért vesztegetik majd.
0
2006. december 15., péntek 13:18
14593
Egyetértek... inkább régi klasszikusokat adnának már ki...
0
2006. december 15., péntek 13:09
1604
Egy ilyen szemetet!!! Felháborító, hogy bármit ki lehet adni!!!
0
2006. december 15., péntek 12:22
147
Remélem tényleg beérkezik 19-én, mert még idén meg szeretném kapni a csomagot....