Keresés

Legendák klubja

2008. január 25., péntek 21:15
érdekes irányba próbálod elterelni a dolgokat...áhh... falra hányt borsó.
0
2008. január 25., péntek 21:10
Akkora embereknek tartjátok magatokat?Olvassátok már el amit írtam és utána vélekedjetek!Senkit sem bántottam és soha nem is állt módomban!Nem szajkoztam,ugráltam,pattogtam..de azt hiszem befejeztem és tudod mit TM?Legyek debil vagy bármi amit gondolsz,ha ez téged megnyugtat...Calogero!Csak annyit,hogy 1 szóval sem mondtam,hogy Werewolf-nak nincs igaza,én csak írtam 1 mondatot,ami NEKI szólt,de erre ketten osztjátok nekem az észt!Ha megbántotttam a hozzászólásommal ÖT,akkor elnézést kérek!Nem hiszem,hogy amikor találkoztunk párszor filmvétel ügyben,hogy bunkó lettem volna vagy esetleg olyan ember,aki uralni akarja a forumozókat és megmondja ki mit csináljon...
0
2008. január 25., péntek 20:56
Persze, hogy dereng, de ettől függetlenül nem én pattogok itt a fórumon.Valamint a Könnyi altató volt az ami mivel elcsesződött az első néhány darab borítója és feknije, újragyártották, de már fekni nélkül.És hát ettől függetlenül még mindig TMnek van igaza: az összes LK film feknivel jött ki első alkalommal!Miután elfogytak az újragyártás már fekni nélkül ment mindnél!
0
2008. január 25., péntek 20:26
Bocs, ugrálni! :)Pedig nemrég láttam sokadszorra.
most posts by TM
0
2008. január 25., péntek 20:21
Pedig kezdett úgy tűnni, hogy debil vagy. Folyamatosan szajkóztál valamit, ami nem volt igaz, s amikor valaki(k) kijavított(ak), elkezdtél betámadni. Tipikus dedós fórumos viselkedés, vannak még rajtad kívül mások is, akik ezt csinálják, úgyhogy ne vedd konkrétan személyeskedésnek. Megkaptad a választ az utolsó kérdésedre is, melynek költőiességét az enyémből nyúltad, de nem baj, csak nyugodtan! :)
most posts by TM
0
2008. január 25., péntek 20:11

Én elhiszem Neked,mert nekem is van 58 darab és mind feknis...nem erröl beszéltem...és nem kell elkoptatni a pofád,hiszen írtam nem vagyok debil :)
Amugy Calogero nem tudom mit avatkozol bele,hiszen éppen töled vettem  azt az LK filmet,ami nem feknis(Könnyű altató)dereng valami? :)
Valaki megtudja mondani,hogy miért van az,hogy itt az xpress-en ha bárki hozzászól valamilyen témához,akkor egyböl ki kell kezdeni az illetőt?
0
2008. január 25., péntek 19:24
:)A 75;76;98-as hozzászólásokban vannak a fotók, a 109-esben meg a teljes lista. Ahogy írtam, csak vissza kell görgetni a topikot. :)
most posts by TM
0
2008. január 25., péntek 19:17

Tényleg megvan az összes?Gondolom valami hosszú sárga izé kellett a lakásodba,és ez volt a legolcsóbb megoldás.
0
2008. január 25., péntek 18:20
ki az a gyufa?
0
2008. január 25., péntek 18:19
Na jó! De aki kihúzza a gyufát, az mehet vissza a balettba táncolni! :))
most posts by TM
0
2008. január 25., péntek 18:16
hagyd a francba!
0
2008. január 25., péntek 18:11
A sajátjaimat fotóztam le, tehát a fotó igenis jelent valamit.(Nem értem miért kell az embernek elkoptatni a pofáját, hogy bármit elhiggyenek neki?)
most posts by TM
0
2008. január 25., péntek 18:08
Ízlelgessen téged a tasmán ördög!:)Ha már kikényszeríted belőlem a dicsekvést, közlöm, hogy nekem az összes megvan, méghozzá mind kartontokkal, ami csakis azon hihetetlen oknál fogva lehetséges, hogy eredetileg (lásd: "eleve") mind kartontokkal jelent meg.
most posts by TM
0
2008. január 25., péntek 18:00

Szerinted én debil vagyok?!Nem rosszból írtam,ha észrevetted volna....elöbb értelmezd amit írtam,aztán ízlelgess cimbora!
Lehet,hogy az összesnek itt van a borítója,de az nem jelent semmit sem...amugy mégegyszer hangsúlyozom,hogy van olyan,ami fekni nélkül jelent meg....
0
2008. január 24., csütörtök 9:49
Ízlelgesd Werewolf azon szavát, hogy "eleve". Vagy lapozz vissza itt a topikban, fentvan minden LK-film fotója. Az összes kartontokos.
most posts by TM
0
2008. január 24., csütörtök 9:26
Dehogynem jelent meg olyan...van pár olyan kiadás,amin a borító tetejére van írva az LK felirat és fekni nélkül árulták/ják...
0
2008. január 24., csütörtök 2:13
Elég lett volna egy helyre beírni, ráadásul nem is a témához tartozik, ha jól sejtem.
0
2008. január 24., csütörtök 1:58
Hello mindenkinek. Nem tudja valaki hogy honnan szerezhetném meg az Onibaba című filmet? legalább 10 éve keresem de nem találtam eddig sehol. 1964-es Japán horrorfilm. Segítségeteket előre is köszönöm.
0
2008. január 23., szerda 20:04
Pedig ragaszkodom hozzájuk. :))) Azóta már megvan rendesen amúgy...
0
2008. január 23., szerda 10:38
Ha nem ragaszkodnál állandóan a bontatlan filmekhez, nem jártál volna így. Nekem még mindig eladó a hibátlan Hitcher-em.
0
2008. január 22., kedd 22:12
Jó példa erre a The Hitcher, Xpress-en vettem, összepántolva...

Azóta hálistennek le tudtam cserélni hibátlanra, KORN jóvoltából, de attól még a "hibás" példány megmaradt sajnos... :(((
0
2008. január 22., kedd 18:15
Nem volt olyan, ami eleve fekni nélkül jelent volna meg.
0
2008. január 22., kedd 16:49
Nézd meg vmelyik Alexandrában (már ha itt nem lehet kapni), hátha még akad ott 1 elfekvő darab! ;)
0
2008. január 22., kedd 16:47
Én még nem láttam fekni nélkülieket (kivéve azt az 1et, amely eleve fekni nélkül jelent meg)Viszont a feknisek között nagyon sok az ex-hipermarketes, pánt nyomos :((( melyekből sajnos az olyan minőségi boltokba is jutott, mint az xpress :(((
0
2008. január 22., kedd 16:28
+ ha már itt vagyok
ha van valakinek egy felesleges Rambo 2-je papírfeknivel amit nem tud hová tenni, az szóljon már nekem. Köszi
0