Keresés

Lány a vízben

2007. január 26., péntek 11:17
az egy kétforintos matiné. aranyos, jópofa, de mint film nagyon rossz. ezer ilyen sorozat, tévéfilm megy nap mint nap a tévében.
0
2007. január 26., péntek 11:08
Nekem a Nyitott szemmel című korai remeke tetszik a legjobban, ami teljesen eltér későbbi filmjei stílusától, hiszen egy mindenfajta rejtély és borzongás nélküli, végtelenül kedves és megkapó, egyszerre humoros és megható emberi történetről van szó. Ha valaki még nem látta, párszáz forintért vesztegetik a DVD-t a "turkálós" helyeken, pedig ez a kis film sokkal, de sokkal többet érdemelne!
0
2007. január 26., péntek 10:59
Hatodik...:)
0
2007. január 26., péntek 10:59
Bocsánat: A hatodik érzéket akartam írni. :-)))
0
2007. január 26., péntek 10:56
Szerintem is. :-) Még A hetedik érzék is elmegy, csak ott el kell viselni azt a nyávogó kisfiút, akit ki nem állhatok. :-)
0
2007. január 26., péntek 8:34
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. január 25., csütörtök 18:42
Örülök,hogy tetszett a Krisztus utolsó megkisértése.Talán közbejárhatnál,hogy egyszer bemutassák a tévében is.
0
2007. január 25., csütörtök 18:38
Ha nem haragszol,azért még írástudónak tartom magam.
0
2007. január 25., csütörtök 17:35
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. január 25., csütörtök 17:19
Pont te kritizálsz és rangsorolsz világnézeti szempontból filmeket.Szinte mindig.
És még egy csomó minden mást is.
0
2007. január 25., csütörtök 13:20
Wo-ho-ho!:-)

Bravo!

Hogy jutunk el négy lépésben a kereszténységtől az ateizmuson át a talmudizmuson keresztül a bolsevizmusig...:-)

A vallást tisztelni kell, ez tiszta sor. Ne minősítsük egymás hitét, vagy hitetlenségét.

És kerüljük a nagyzoló kijelentéseket. Ez nem (csak) rád vonatkozik.
0
2007. január 25., csütörtök 12:43
0
2007. január 25., csütörtök 12:38
0
2007. január 25., csütörtök 10:53
teljesen rendben van a mondat stílusa. a vélemény pedig szubjektív.
0
2007. január 25., csütörtök 10:05
no, én is pont ugyanezt kérdezném meg shyamalantól is, csak kihagynám az "anti"-t a mondatból. :)
0
2007. január 25., csütörtök 8:59
0
2007. január 13., szombat 16:30
OFF:
Kétszer ugyanabba a sz.rba - ritka az ilyen. Kerüldd a bonyolultabb című filmeket! Pl. nézd meg az AZ-t Stephen Kingtől, és meglátod mennyivel könnyebb lesz arról kritikát írni...:D

ON:
Lány a vízben elég gyengére sikerült produkció. Nemhogy az év filmje, de még az átlagot sem éri el sajnos - annak ellenére mondom ezt, hogy M. Night Shyamalan a kedvenc rendezőim egyike. Azzal áltatom magam, hogy pillanatnyi elemezavar lett rajta úrrá, és a következő filmje hozza pl. A falu színvonalát. Várom!
0
2007. január 9., kedd 16:58
Én meg a Sebezhetetlent mondanám.
0
2007. január 9., kedd 16:55
Szerintem a Jelek Shyamalan legjobb filmje.
0
2007. január 9., kedd 16:50
Nagyon kedvelem Shyamalan filmjeit (kivéve a Jeleket), a Lány a vízben mégis elég hamar az egyik kedvencemmé lépett elő. Megértem a fanyalgókat, de ebből a filmből nekem akkor is átjött az aminek kellett. Az egész azon múlik, hogy elfogadod-e a rendezői koncepciót vagy sem. Lehet ilyen szavakkal dobálózni, hogy hézagos forgatókönyv meg logikátlan dolgok tömkelege, de én akkor sem tudok klasszikus értelemben vett filmként tekinteni a Lány a Vízbenre. Ha nem tudnám mivel állok szemben, akkor nálam is alacsonyabb lenne az értékelése legalább 2 ponttal.
0
2007. január 9., kedd 16:41
eddig minden filmjét faltam, de ezek kifejezetten kellemetlen volt. azért még egy próbát fogok vele tenni, de az első benyomás tényleg nagyon rossz volt.
0
2007. január 9., kedd 16:39
Jelen! :(
0
2007. január 9., kedd 16:20
Szerintem azok is csalódtak, akik szeretik Shyamalan minőségibb színvonalú filmjeit.
0
2007. január 9., kedd 16:13
Egyáltalán nem baj, csak az a problémám, hogy az emberek sokszor nem képesek helyükön kezelni a filmeket. A Kígyók a fedélzeten egy remek B-film, nem kell tőle világmegváltást várni, mégis jól szórakoztat. Lány a vízben meg egy gyerekmese, ezesetben inkább azok csalódtak, akik valami horrorisztikusabb dologra számítottak.
0
2007. január 9., kedd 15:56
Szerintem nem baj, ha egy film ennyire képes megosztani a közönséget. Pl. a Kígyók a fedélzetennek kifejezetten jól áll, hogy mindkét serpenyőben van jelölve.
0