Szerintem a jogdíjak miatt ennyire drága a 2. évad. Míg a most vetített sorozatokat egy tv társaság vette meg a Dallast min. 2 (m1 és RTL Klub) + az külföldi jogdíj. Én már előrendeltem, a párom nagy Dallas fan, így legalább megszabadulhatunk néhány videokazettától és hiába mono, de még így is jobb minőségű, mint egy tv-ből felvett rész. :-) Mikor adják ki a 3. évadod? :-)
0
2007. február 4., vasárnap 11:30
19957
rákérdeztem és biztos hogy nem lesz az általad vázolt éehetőség. sajnos
0
2007. február 3., szombat 21:57
16458
ha ekkora a felháborodás, hogy elüt az első évad a másodiktól, a kiadó meghallgat benneteket, és egy tokba rakja bele mind a 4 lemezt :D
0
2007. február 2., péntek 22:40
630
Jó, akkor az lesz.
Attól még mindig ugyanúgy gondolom amit leírtam.
0
2007. február 2., péntek 20:02
19957
nem lesz digipack!!!!!! slimtokos lesz!!!!!!
0
2007. február 2., péntek 17:22
630
Azért van mindenki felháborodva szerintem, mert az első évad azzal az 5 résszel kijött 1990-ért, és akkor mindenki vérszemet kapott hogy milyen jó lesz így, de hát azért ez nem így megy.
A 2. évad tény hogy 5x annyiba kerül, de 5x annyi játékidő is minimum. És ha jól tudom Digipak lesz.
Azért ne kezeljük úgy mintha a legdrágább sorozat lenne, mert pl. ott van a Twin Peaks, ami 7 rész, + a Plot, és 16.000. ft.
Én biztos hogy meg fogom venni, ennyiért is.
Viszont az nekem sem tetszik, hogy az első évad sima műanyagtokos, ez meg vastagabb, digipak.
Legalább adhattak volna egy papír tokot az első évadhoz, amit ha ráhúzok, még valahogy mutatna is egymás mellett a két évad.
De mindegy, ez van, örüljünk ennek is.
Attól már nem fog megváltozni semmi ha szídjuk a kiadót, én manapság már annak is örülök hogy kijött a sorozat.
0
2007. január 28., vasárnap 21:08
52685
Dehogy haragszom! :-)
most posts by TM
0
2007. január 28., vasárnap 20:50
9368
Ne haragudj, nem bántani akartalak.
0
2007. január 28., vasárnap 20:10
726
hm, sok helyen vannak karinapok;> mondjuk anno ahogy hallottam, nálunk a dallas ivás hagyomány is volt... egészen az omniózuas részig, amikor samanthát elvonóba dugták, jockey elutazott, elly meg fogadást csinált... asszem a 40. ivásnál hagyták abba...
0
2007. január 28., vasárnap 19:55
52685
Aki 30 évet leült börtönben ártatlanul, ma már az is megtehet bármit, csak az elmúlt 30 évét nem adja vissza senki... A hozzászólásaiddal a mai fiatalok egy részének - kétségkívül racionális - gondolkodásmódja köszön vissza, de gondolj azokra, akiknek az életük, a családjuk, mindenük ment tönkre ezzel az igazságtalan döntéssel, és máskor gondold át jobban, mielőtt ilyen kijelentést teszel! Egyáltalán nem cseszegetés, jó tanács!
most posts by TM
0
2007. január 28., vasárnap 18:12
9368
így is síelhetsz, játhatsz tengerpartra... útlevél nélkül. de nem ide tartozik való igaz. off vége.
0
2007. január 28., vasárnap 16:30
4078
Trianon a történelem egyik leggecibb dolga, de szerintem ezzel mindenki tisztában van. Felháboritó, hogy mi lényegében a Habsburg birodalom tartománya voltunk, azt kellett tennünk amit ők mondanak, ha akartunk volna se tudtunk volna kiválni (be is bizonyította ezt már párszor a történelem). És ennek ellenére még az osztrákok is kaptak tőlünk területet. Hol itt az igazság? Egyszerűen csak a csatlós államokat megakarták jutalmazni. Ezért basztak ki Mo-val. A vasútvonalat teljesen újjá kellett építeni, elvették a bányák és nyersanyag lelőhelyek nagy részét. Arra se figyeltek hogy az adott terület milyen nemzetiségű, még akkor is kétszer ekkora lett volna az ország. Pedig az lett volna a reális, ha már midnenképp szétakarták szabdalni ennyire. De a román különbéke kérdését is érdemes lenne kitárgyalni mely szerződés kimondta megkapjáke rdélyt ha nem kötnek különbékét. De különbékét kötötek. jogos ez?
Ne mondja senki nem lenne jo a nagy Magyarország ahol határon bellül sielhetsz és járhatsz tengerhez.
0
2007. január 28., vasárnap 16:29
6697
Jockey Soutfork-ba nézett farkasszemet a tükörrrel s sajátm agával, utána már csak a birtokot láthattuk s hallhattunk egy lövést. Ekkor véget is ért a sorozat, öt évvel később készült egy tv-film majd rá két évvel még egy, ez volt az utolsó. Ennek a Ewingok háborúja volt a címe, a korábbinak pedig az eredeti angol címe: J.R. Returns. Elég beszédes, aki jártas a Dallas-ban : )
0
2007. január 28., vasárnap 14:34
52685
Javaslom, mellőzük a történelmi oldalvágásokat, mondjuk azért, mert ez itt off-nak minősül, így jobb lesz mindenkinek!
most posts by TM
0
2007. január 28., vasárnap 14:25
52685
Egyáltalán nem lényegtelen trianon, ahogy az EU sem olyan csodás, mint amilyennek sokan hiszik, de ez már abszolút nem Dallas.
most posts by TM
0
2007. január 28., vasárnap 13:12
9368
Te is. Vesztes hatalom voltunk. A retorzió jogos volt. Bár lehet, hogy csak én nem tudok haragudni senkire sem. Trianon mára már lényegtelen. Románia is belépett az EU-ba... nemrossz ez a nagy európai tömb... szerintem jó irányba megyünk. 17 éve még nem lépkedtek át az emberek csakúgy a határokon.
0
2007. január 28., vasárnap 13:06
52685
Lehet, hogy te igen, én nem.
most posts by TM
0
2007. január 28., vasárnap 11:13
9368
hmm... csak nem egy helyre járunk? :)
0
2007. január 28., vasárnap 9:31
726
:)
nekem anno akkor még nem volt hbom, szóval nem láttam. ellenben pár részt be kéne szerezni, kari napokon még jól jöhet:)
0
2007. január 28., vasárnap 8:52
9368
igen emlékszem rá... jó nagy marhaság volt.
0
2007. január 28., vasárnap 8:48
726
igen, Dzsoki (ahh, akkoris így az igazi;>) irodájában fejeződik be a sorozat. utánna még volt egy film, ami a dolgok utóéletét tárgyalja ki... na meg hogy tényleg mi is történt...
0
2007. január 28., vasárnap 8:18
9368
trianont megérdemeltük. rosszabb is lehetett volna (gyk. csak a dunántúl egy kis része a balaton felső csücskéig lenne a miénk)
Dallasról egy kérdés: SPOILER mikor J. megöli magát, akkor folytatódik tovább a sorozat vagy nem? vagy mikor fejezték be a dallast? SPOILER VÉGE
0
2007. január 27., szombat 22:30
52685
Magyar ember a trianoni döntéseknek még csak poénból sem örülhet, pláne nem komolyan! Én hej, de nagyon tudnék élni Nagy-Magyarországban! Ott, ahol minden következmények nélkül utazgathattam volna már gyerekkorban is Erdélybe, ahonnan anyai ágon származom. Ez a Budapest-duma pedig igen jellemző sok fővárosira, sajna már a neten is olvastam olyan hozzászólásgyártókat, akik identitászavarukban kiváltságképpen élik meg azt, hogy hová szülte őket az anyjuk, mintha ez bármit is jelentene!
most posts by TM
0
2007. január 27., szombat 22:24
329
Jesszus - már a Dallast is kiadták! Biztos nagy kasszasiker lesz, de én inkább kihagyom!
Lehet, hogy egyszer a Szomszédok-at is ki fogják adni?
0
2007. január 27., szombat 21:46
9368
nem lehet ma minden tökéletes :) a 69 akkor valami más miatt maradt meg bennem... ja igen... eszembejutott :) Beatles. mindegy. én sem vagyok K :)
szomorú a magyar történelem. még a Himnusz hangvétele is a legszomorúbb minden ország himnusza közül. egyszerűen mindent elrontottunk. Kossuth-tól kezdve I. és II. világháború, 56-ot is megszívtuk (mellesleg 56-ot nem említhetjük az aktuális tavalyi történésekkel egy lapon! erről is megvan mondjuk a véleményem, de ezt itt talán most nem fejtem ki). ez van, ezt el kell fogadnunk. ezért mondom én azt általában, hogy lehet szídni a szocikat, lehet a jobbosokat is, de ne várjunk 2 perc alatt jólétet és megoldást mindenre. ezt kéne már megtanulnunk. lesz még ebből az országból valami, én érzem, csak változnunk kell :) Dallasnál maradva: Dallas egy kis porfészekből nőtte ki magát, ahogy Amerika is. The Great USA :) azért örülök, hogy van egy hollywood, bármekkora xarokat is hoznak ki, néha előkerül 1-1 gyöngyszem :)