A DVD Kft-től kérdezném, hogy lesz-e folytatása a szerintem szuperjó Mesék Mátyás Királyról és Magyar Népmesék DVD-knek, és ha igen akkor mikor várható?
0
2003. január 16., csütörtök 17:39
9
Az AMM-től kérdezném, hogy lesz-e folytatása a szerintem szuperjó Mesék Mátyás Királyról és Magyar Népmesék DVD-knek, és ha igen akkor mikor várható?
0
2003. január 10., péntek 16:18
41
És van rá esély, hogy az amúgy igen kedves és vásárlóérzékeny Budapest Filmen kívül más kiadók is ellátogatnak eme becses oldalakra és szíveskednek válaszolni a feltett kérdésekre, ha már egyszer elvállalták ezt a feladatot? Vagy legalábbis gyorsabban, mint a következő teljes napfogyatkozás?! Vagy ennyit ér a piac, ennyit ér egy, kettő, akárhány vásárló? Szép...
0
2002. szeptember 24., kedd 20:19
5
Hello xpress! Tudsz-e valamit arról mondani, hogy az Universal Music által kiadott DVD-t Magyarországon forgalmazza-e valaki. Ha nem, akkor az azt jelenti, hogy nálunk nem is jelenhet meg? Mert a zenei DVD-kel mégcsak csinálni sem kell semmit, szinkron,felirat, csak behozni. Üdv: FN
0
2002. augusztus 7., szerda 10:55
1153
Én azt szeretném az Intercomtól megkérdezni, hogy a régebbi Foxos filmjeikből (pl. X-akták, Briliáns csapda) miért nem csinálnak akciót, mint ahogy a Warner és a Columbia szokott különböző akciókat csinálni. Mert ezek a filmek két évvel a megjelenésük után is 8500 Ft-ba kerülnek, engem érdekelnének ezek a filmek, de nem ennyiért, maximum 5000 Ft-ot adnák értük. Azért itt teszem fel ezt a kérdést, mert az Intercom nem igazán szokott válaszolni a kérdéseimre, mint ahogy az Ariel sem, bezzeg a Warner Home Video, az UIP, vagy régen a Kinowelt minden kérdésemre még aznap válaszolt.
0
2002. augusztus 6., kedd 12:12
1447
Ez egész jó. Kiváncsi vagyok, hogy a kisebb, lelkiismeretesebb kiadókon kívül a nagyobbak közül hány veszi a fáradtságot, hogy itt képviseltesse magát.
0
2002. augusztus 6., kedd 12:00
Moderátor
7449
Ezt az új fórumot azért hoztuk létre, hogy a vásárlók közvetlenül tudjanak kommunikálni azon kiadók képviselőivel, akik vállalkoznak arra, hogy oldalunkon keresztül is tartják a kapcsolatot a vevőkkel. Amint valamelyik kiadó képviselője jelzi felénk, hogy hajlandó erre, létrehozunk számára egy topicot a fórumban. Kérjük olvasóinkat, hogy ebbe az új fórumba valóban csak a kiadókhoz intézett kérdéseket fogalmazzák meg, egyéb témákban válasszák az ÁLTALÁNOS DVD-FÓRUMunkat.