164., Argento:
"Re-aninmátor 2-re azóat is várok hogy az Ultrafilm javítsa a szériahibát,szintén kockásodik.Nem az a méreg,hogy drága volt a doboz,hanem hogy a 2. rész képe kritikán aluli (kb egy rossz VHS) és még kockásodik is."
Én egyszerűen oldottam meg ezt a kérdést!Megtartottam a 2. rész extrás kiadását, vettem egy üres duplatokot, mindkettőt beletettem, mármint az extrás eredeti hazai kiadását, az újrakiadott, fapados változattal együtt, így ha nézem a filmet, akkor azt rakom bele, ha meg az extrákat akarom megnézni, akkor azt teszem be.(Amúgy a mai napig épphogy csak beléjük néztem, illetve egyet-kettőt néztem meg teljes egészében.)
A szép ebben ugye csak az, hogy anno nagyban hírdette magáról az Ultrafilm is, illetve róluk néhanyan itt fent, hogy majd ők mennyire kicserélik a hibás példányokat; pont akkoriban jelentek meg idefent a legelső hírek a fentiek cáfolatáról, illetve anno én el is mentem egyszer a Filmfanba (az Oktogonnál volt) nézelődni-vásárolni, és rá is kérdeztem a Bozók Györgynél (ex-Fangoriás srác; és a Filmfan bolt az Ultrafilm-tulaj boltja volt anno) arra, hogy kicseréli-e a Ultrafilm a hibás lemezt.Erre azt mondta nekem a Gyuri, hogy nem, mert úgy néz ki, hogy szinte mindegyik lemez hibás, vagy legalábbis igencsak valószínű, hogy erről van szó.
Egyébként az újrakiadása már-milyen érdekes!-a felújított transzferű változat, kiadás.Mármint a második részé!
Amúgy pedig a díszdobozos kiadás vettem meg anno!:-)