Keresés

Mi is az a kiadók fóruma?

2012. február 1., szerda 19:16
Tetszhalott állapotban vegetálnak, olyan jól dübörög a dvd-piac.
most posts by TM
0
2012. február 1., szerda 19:10
A GHE létezik még? Tavaly június óta nem jelent meg filmjük, pedig van egy-két értékes filmjog náluk, ha jól tudom.
0
2012. február 1., szerda 19:03
Átmenetileg. Viszont mozifilmeket bemutatnak és még kommunikáció is van. Ritka kincs ez.
most posts by TM
0
2012. február 1., szerda 18:55
Voltaképpen a Cornert is,hiszen nem adnak ki DVD-t.
0
2012. február 1., szerda 18:32
A Corner és a Fantasy kivételével törölni is lehetne ezeket a topikokat.
most posts by TM
0
2012. február 1., szerda 18:12
A Warner nevet nem lehetne Pro Video-ra lecserélni?
0
2010. szeptember 17., péntek 11:51
Ez nem várható dvd-n??:
http://www.youtube.com/watch?v=udFDXbST5H4
0
2010. szeptember 13., hétfő 3:14
Én azután érdeklődnék, hogy várható-e a BBC által készített Robin Hood 2. évadja DVD-n?

Azért itt kérdezem, mert ha jól emlékszem az rtl klub adta ki és nekik nincs külön topicjuk (vagy legalább is nem találtam).
0
2010. május 30., vasárnap 23:48
de van. InterCom.
0
2010. május 30., vasárnap 21:41
164., Argento:

"Re-aninmátor 2-re azóat is várok hogy az Ultrafilm javítsa a szériahibát,szintén kockásodik.Nem az a méreg,hogy drága volt a doboz,hanem hogy a 2. rész képe kritikán aluli (kb egy rossz VHS) és még kockásodik is."

Én egyszerűen oldottam meg ezt a kérdést!Megtartottam a 2. rész extrás kiadását, vettem egy üres duplatokot, mindkettőt beletettem, mármint az extrás eredeti hazai kiadását, az újrakiadott, fapados változattal együtt, így ha nézem a filmet, akkor azt rakom bele, ha meg az extrákat akarom megnézni, akkor azt teszem be.(Amúgy a mai napig épphogy csak beléjük néztem, illetve egyet-kettőt néztem meg teljes egészében.)
A szép ebben ugye csak az, hogy anno nagyban hírdette magáról az Ultrafilm is, illetve róluk néhanyan itt fent, hogy majd ők mennyire kicserélik a hibás példányokat; pont akkoriban jelentek meg idefent a legelső hírek a fentiek cáfolatáról, illetve anno én el is mentem egyszer a Filmfanba (az Oktogonnál volt) nézelődni-vásárolni, és rá is kérdeztem a Bozók Györgynél (ex-Fangoriás srác; és a Filmfan bolt az Ultrafilm-tulaj boltja volt anno) arra, hogy kicseréli-e a Ultrafilm a hibás lemezt.Erre azt mondta nekem a Gyuri, hogy nem, mert úgy néz ki, hogy szinte mindegyik lemez hibás, vagy legalábbis igencsak valószínű, hogy erről van szó.
Egyébként az újrakiadása már-milyen érdekes!-a felújított transzferű változat, kiadás.Mármint a második részé!
Amúgy pedig a díszdobozos kiadás vettem meg anno!:-)
0
2010. május 25., kedd 20:28
Lost kiadójának nincs topikja, ezért kérdezem itt:

Lesz-e itthon valami S01-06 doboz, szóval ilyen összes évad egyben + illetve lesz-e S01-06 extra kiadás? Kép: http://playstationcommunity.hu/@store/forum/img/0/592/592764.png

Köszi!
0
2010. április 29., csütörtök 15:12
Látod,hiába támogattam a teljes árú termék megjelenéskori megvásárlásával a DVD piacot.Mit kaptam ? :))

0
2010. április 29., csütörtök 13:54
"a 2. rész képe kritikán aluli"

Még jó, hogy a borító szerint "digitálisan felújított változat".
0
2010. április 29., csütörtök 13:46
Köszönöm a tanácsokat, meg hogy leírtál példát az ilyen esetekről. Nem mérgelődöm tovább, megtartom a kiadványt, majd egyszer lesz vele valami. Mindenesetre nem próbálkozom többször a kiadvánnyal, elég volt nekem ez. Talán egyszer még Xpress-től is megrendelem, de szigorúan csak akkor, ha előtte le lett általuk ellenőrizve a hibás lemez. Addig marad a polcon, és gyűjti a port.

Nagyon sajnálom, hogy a kiadók ennyire lesz*rják a vásárlók érdekeit. :-(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. április 29., csütörtök 13:21
sajnálatos. én egyre inkább utálok netről dvd-t rendelni, mert sokszor sérülten kapom meg a terméket. sajnos itt a xpress-en is van rossz tapasztalatom, hiába a gls-t választom. tavaly év vége fel a sötét lovagot kétszer is törött tokkal, agyonnyomva kaptam meg. felhívtam a futárt, ő persze nem fele a termékek állapotáért, csak kiszállít. második alkalommal már úgy voltam vele, hogy vissza se küldöm, leszarom az egészet. nem ér meg nekem annyit a visszaküldési majd újból futár költség. mostanában, ha tehetem, akkor már offline veszem meg, amit csak tudok. a bolta még mindig egyszerűbb visszavinni, mint idegeskedni a hülye futáron.
0
2010. április 29., csütörtök 13:10
Oda nem tudok menni, hiszen nincs számlám róla, mivel licitálós oldalon vásároltam. Még mielőtt nekem ugranál, hogy akkor nyilván hibás terméket adtak el nekem, elárulom, hogy mindkét példány bontatlan volt. Tudom, manapság már simán megoldható az újracsomagolás.

Lehetne azért a kiadó is annyira rugalmas, hogy becseréli azt az 1 lemezt egy működőre. De így jártam.

Panasz vége!
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. április 29., csütörtök 13:07
Értem. Tehát, ha jól értelmezem a dolgot, akkor ezeket a rossz termékeket a kiadó egyáltalán nem volt hajlandó kicserélni, mert nem készült belőle új, jól működő példány. Marad a méreg és bosszankodás.

Na mindegy, ez van!
0
2010. április 29., csütörtök 13:03
oda menj, ahol vetted.
0
2010. április 29., csütörtök 13:03
Számomra az is ködös,miért/hogyan is kerülhet ki komplett szériahibával valami ?

Én a Vissza a jövőbe Digivel voltam régen ilyen szerencsés.megvettem majd nemsokára rá megszűnt a kiadó,az első rész pedig semmilyen lejátszón nem volt lejátszható,a közepe fele folyamatosan kockásodott,fagyogatott.Volt egy csonka trilógiám szép digipackban.

A vége az lett,hogy a normáltokos újrakiadás lemezét kellett beleraknom évek múltán,hogy legalább valahogy meglegyen.Re-aninmátor 2-re azóat is várok hogy az Ultrafilm javítsa a szériahibát,szintén kockásodik.Nem az a méreg,hogy drága volt a doboz,hanem hogy a 2. rész képe kritikán aluli (kb egy rossz VHS) és még kockásodik is.

Azt nem tudom,hogy a mostani 990-es változat is hasonló paraméterezésű-e,de félek maradt a régiben.
0
2010. április 29., csütörtök 12:53
Egyszerűen hihetetlen, amit a Black Mirror Movies művel. Csak gyalázni tudom, mert 3 hónapja áll függőben a Street Fighter - Anime gyűjtemény dolog, és tegnap kiderült, hogy teljesen széria hibás az egész. Egy rohadt e-mailre nem válaszol, abszolút sem segítőkész és teljesen rugalmatlan. Ez azért is érdekes, mert a kiadvány ára majdnem az 5 ezer forintot súrolja, és nem számít olcsónak a mai DVD viszonyokat tekintve. Szóval e-mail nem reagálnak, a telefont nem veszik fel.

Hogy létezhet még egy ilyen kiadó manapság? Kihez forduljak a problémával? Menjek a fogyasztóvédelemhez?
0
2010. április 28., szerda 19:16
Profilváltás, igen, ez talán jobban jellemzi azt, ami volt náluk. A végkiárusítottak egy része meg azóta már utánnyomásban figyel a polcokon.
most posts by TM
0
2010. április 28., szerda 18:24
Amivel persze inkább az Xpressnek tett szívességet, hiszen nem a booklinenak, hanem az Xpressnek volt talán az egyetlen "igazi" vetélytársa az internetes DVD-paicon...
0
2010. április 28., szerda 18:22
A megszűnésüket vagy profilváltásukat támasztja alá az a tény is, hogy anno megvették a netpaicot, majd eladták a bookline-nak, aki persze becsukta (mint megszüntetendő konkurenciát)...
0
2010. április 28., szerda 17:01
Nem VÉGkiárusítás, hanem a magyar valóság. Ha minden kiadót megszűntnek nyilvánítanánk, aki már leárazott egy korábbi megjelenést ezer forint alá, akkor rég nem lenne ez a felület, amelyen most beszélgetünk.
most posts by TM
0
2010. április 28., szerda 16:37
Nincs kiárusítás? Ha a botok többségébe fillérekért van, máshol meg triplaáron... akkor a triplaáras a mérvadó? És egy 2.000Ft film, ha 990Ft, akkor az már kiárusítás!!! Főként ha az a megjelenés után pár héttel, vagy hónappal történik...
0