A pókasszony csókja várható (asszem független film volt)?
0
2002. augusztus 8., csütörtök 12:10
6
Kösz X-press! Tudom,hogy Paramount, csak itt kérdeztem, hátha v.ki tud v.mi infót. Nagyon várom...
0
2002. augusztus 7., szerda 17:52
33
A Moképes infó onnnan származik, hogy egyszerűen írtam nekik egy e-mailt , és rákérdeztem az említett filmek közeljövőben történő kiadására. Ezekre a kérdésekre határozott nem volt a válasz (Sajnos :((( )
Üdv Péter
0
2002. augusztus 7., szerda 15:46
39
Ariel: Na erről van szó! :)) jobb hírt nehezen is mondhattatok volna, csak így tovább! Sok extrát kérünk szépen, eredeti képformátumot stb stb ;)) üdv
0
2002. augusztus 7., szerda 15:14
1153
Nekem is lenne néhány kérdésem: Elveszett gyerekek városa Rózsa neve
0
2002. augusztus 7., szerda 12:48
12
Csabiman: Kérdezted, hogy lesznek-e régebbi magyar filmek. A SOSE HALUNK MEG jelenik meg szeptemberben, de jön a legújabb Koltai Róbert-film, a CSOCSÓ is tele extrákkal.
0
2002. augusztus 7., szerda 11:47
Moderátor
7449
progresso: A volt egyszer egy vadnyugat Paramount film, így az Ariel nem adhatja ki. Jövőre lesz a film bemutatójának 35. évfordulója, így bizonyára akkor adja majd ki a Paramount világszerte.
0
2002. augusztus 7., szerda 11:33
6
Helló Ariel! Azt szeretném kérdezni,hogy mit tudtok ill. tervezitek-e a köv. filmeket kiadni. 1. A dolog Fsz: Kurt Russel 2. Volt egyszer egy vadnyugat.. az elsőt meg lehet venni Ausztráliából, de nincs felirat, Ha valaki nézi a topicot és tud infót írja már ide. Előre is köszi mindenkinek. Smodi
0
2002. augusztus 6., kedd 23:34
229
A t2-re és egyéb Kinowelt filmekre nem akartok "lecsapni"??
0
2002. augusztus 6., kedd 18:14
39
Sch.Péter, honnan az infó, hogy a Mokép ezeket nem adja ki? A Házibulikért külön pont, eddig még nem is jutott az eszembe - Bud Spencer & Terence Hill, Louis de Funesek, régi magyar filmek ... nekem mindegy, ki adja ki, ha jó a kiadás - csak a Mokép elég lassú - bár minőségben nem panaszkodom rájuk.
Tervezitek e kiadni a következő filmeket DVD-n Kis Buddha (A mokép nem adja ki!) Hét év Tibetben Mindent Anyámról Házibuli 1-2. (A mokép nem adja ki!) Bud Spencer - Terence Hill Filmek Lui De Funes filmek, különösen a Horgász a pácban Dirty Dancing
Üdv Péter
0
2002. augusztus 6., kedd 12:01
Moderátor
7449
Ebbe a topicba az ARIEL INTERNATIONAL-hoz intézett kérdéseket várjuk!