Keresés

Warner Home Video

2009. szeptember 11., péntek 18:30
Lehet furcsán fog ez pont tőlem hangozni, de az alapján amit itt Jama írt, hát, lehet, hogy tényleg nem rajtuk múltak dolgok. De persze azért ki nem reménykedik? :D
0
2009. szeptember 11., péntek 18:06
Nagy öröm lenne,ha a FHE által igencsak hanyagolt klasszikus filmek ismét jönnének.
Akkor már megérte...:)
0
2009. szeptember 11., péntek 15:34
Na, várom az első fecskéket. Remélem karácsonyra már nagyjából körvonalazódik, hogy hogyan áll az új forgalmazó a magyar piachoz :)
0
2009. szeptember 11., péntek 15:10
viszont sorozatokat csak elvétve látni...
0
2009. szeptember 11., péntek 14:02
Ahogy elnéztem a román cég honlapját, azért szép számban vannak klasszikus filmek is. Viszont a szinkron nem nagyon dívik náluk.
Ja, és alig várom már, hogy a polcomra tehessem Sergiu Nicolaescu összes filmjét. De tényleg.:)
0
2009. szeptember 11., péntek 12:08
Többek között...

Bár engem leginkább a BD-s hírek hoznak lázba, mert elég sok Warner-t kénytelen voltam kosárba tenni, és jópár már itt nincs, ami még kéne...
0
2009. szeptember 11., péntek 12:06
"első hónapokban azok a filmek jelennek majd meg, amelyeket még az FHE készített elő."

Mint a Mad Max trilógia?
0
2009. szeptember 11., péntek 11:45
Mindig is létezett a régiósítás, ha nem lett volna kezdettől fogva, szerintem most kb. 1000-nél tartana a hazai piacon eddig kiadott filmek száma és nem 10 ezer környékén járna. Nem nagyon találni a nagy stúdiók kínálatában olyan DVD-t, (pláne BD-t), amit csak a mi piacunkra gyártottak volna.
0
2009. szeptember 11., péntek 11:39
Nem csak ott, mindenhol. Nem is értem, h ez miért nem jutott senkinek eszébe korábban. Én már évek óta mondom, h a kis piacokon csak ez a megoldás. Bár én egy picit furcsálom a romániai céget, hisz ők már inkább a balkánhoz tartoznak, mint Közép-Európához, de majd meglátjuk, mi lesz. Én elsősorban a magyar-szlovák-cseh-lengyel régóra gondoltam elsősorban. Majd meglátjuk, h mi lesz, ha jönnek a (szinkronos) BD-k, túl nagy gond nem lehet!
0
2009. szeptember 11., péntek 3:32
Ennek a régiósításnak még lehet előnye is, pl. online terjesztés területén lehetne előrelépés.
0
2009. szeptember 11., péntek 3:13
Ja, és honnan veszitek, hogy trágyaszagúak lesznek a tokok. Valahogy kiszagoltátok?:)
0
2009. szeptember 11., péntek 2:57
Nem tartom valószínűnek, hogy egy komoly cég ne végezne előzetes piackutatást, mielőtt belép az adott piacra. Ráadásul a román kézben lévő multicégek árbevétel szempontjából Európa élvonalában vannak. Egy ilyen cég meg csak van olyan eszes, hogy tudja mit ad el és hova, milyen fogyasztói igény mellett.
0
2009. szeptember 11., péntek 1:06
Én semmi jóra nem számítok, így ha mégis jó lesz, akkor örülhetek. Ha meg nem, akkor nem esem pofára.
0
2009. szeptember 11., péntek 1:05
Ha Zac Afron filmje nem jött volna - Hannah Montana nekem nem elég - eret vágtam volna magamon. Ez hiánypótló alkotás. Fúj.
0
2009. szeptember 11., péntek 0:47
Már én is kíváncsian várom a hivatalos bejelentést, de mindenesetre nem kapkodják el, az tuti. Egy kicsit én is félek attól, hogy semmi mozgolódás nincs a határ ezen oldalán, nem hallottam, hogy nyitna helyi képviseletet az említett román cég, pedig azt tudom, hogy bármennyit is szidtátok az FHE-t, az elmúlt évek megjelenéseinek jelentős része azért jelenhetett csak meg, mert dolgozott ott néhány filmbolond, aki nem csak az excel-táblázatot nézte, hanem lelkesedésből hajtotta, hogy jelenjen meg nálunk ez, vagy az a film, ez vagy az a sorozat. Azt hiszem az ilyen gondolkodástól elbúcsúzhatunk a jövőben.
Tényleg azt kívánom, hogy tévedjek, és minden jobban menjen, mint eddig (a román kereskedői árrés például begyűrűzhetne - nem tudom mennyi, de a magyarnál csak nagyobb lehet :) ), viszont ezt majd csak az új cég indulása után úgy 3-4 hónappal lehet majd látni, hiszen az első hónapokban azok a filmek jelennek majd meg, amelyeket még az FHE készített elő.
Mindenesetre várom én is a híreket, de nem akarnak jönni :(
0
2009. szeptember 11., péntek 0:21
van ennek ellenszere is: manapság már az olyan "megamozikat" is szinkronnal mutatják be, mint a THE FINAL DESTINATION, s ha már van kész szinkron, akkor azt pakolják rá a korongra. szerencsére a mozibemutatók szinkronjait egyelőre még itthon gyártják, habár ha továbbra is ilyen brutálisan drága lesz a magyar hang, hát az IC is elmegy oda, ahová az MGM.
0
2009. szeptember 11., péntek 0:17
szánom-bánom, de ezt a filmet nem láttam. :D
0
2009. szeptember 11., péntek 0:08
Tudod, mikor adok ki ilyenre pénzt. Kétszázat sem. :)

(Mondjuk az extrákba, specifikációkba nekik sem lesz beleszólásuk, de a silány választékra, szarszagú tokokra és ocsmány minőségű borítókra minden esély megvan.)
0
2009. szeptember 10., csütörtök 23:58
Ezért írtam a múltkor, hogy a Warner-t ennyire nem érdekli a magyar DVD-piac: az ő szempontjukból tökmindegy, hogy csak felirattal vagy esetleg magyar szinkronnal is megjelennek a filmjeik idehaza.
Nem akarok vészmadárkodni, de a románokat se fogja izgatni a magyar piac:kapunk majd egy normáltokos, angol  nyelvű, magyar és román(mit beszélek...román és magyar)felirattal ellátott DVD-nek látszó valamit, ami borítóján(esetleg)lesz néhány magyar szó is a román mellett, bár attól nem félek, hogy túl drágán fogják adni lemezeket, én így kapásból 990-re lőném be már most az árat, extra nuku, díszdoboz nuku, ha meg a hülye magyarok netán szinkront akarnának, majd ott vannak a csíkszeredai magyar színészek, akik jó ízes tájszólással, vagy legalábbis a magyar fülnek szokatlanul beszélnek, lásd amit Dömi is írt, hogy az MGM filmcsatorna is csak mintegy 10%-ban használ itthon megszokott magyar szinkronszínészeket, a többi szinkront csíkszeredai meg marosvásárhelyi magyar színházi színészekkel csináltatják, mert ők jóval kevesebbet kérnek/kevesebbe kerülnek, mint a honi szinkronszínészek.
Abban sem különösebben bízom, hogy piackutatást végeznének itthon, hiszen a román mentalítás szerint ami nekik megfelel, az mindenki másnak is meg kell feleljen(ugye, a legendás magyar-román "barátságról" már nem is beszélve).

De a végére egy "örömhír": Zac Efron Megont 17 című megaklasszikusa nem megy veszendőbe, az biztosan megjelenik(me nehogymá lemaradjunk róla)...
0
2009. szeptember 10., csütörtök 23:25
pedig az RTL és leányTV-i is sokat dolgoztat kint,mert itthon túl sok a munka a szinkronstudióknak és nem tudják válalni és ezért mennek a románokhoz. lehet is néha hallani a hangokon az akcentust bőven.
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:47
nem, Pokémon: Mewtwo visszatér - ennek érdekes a szinkronja. a pokémon 2000 meg sincsen :D
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:45
a pokémon 2000 (azt hiszem) szinkronját hallgasd meg: lecserélték a hangokat, és eléggé érdekesen beszélnek.
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:41
a  bokorugrató televíziós csatornák munkamódszereit nem ismerem, de ha egy szinkron valóban külföldön készülne, akkor szerintem ez feltűnne a megszólalók akcentusán. :)
0
2009. szeptember 10., csütörtök 20:47
nagyon sok szinkron - valahol olvastam -, hogy nem idehaza készül. mert drága.
0
2009. szeptember 10., csütörtök 20:44
a szinkronok itthon készülnek, csak sokszor nem a hazai képviselet megbízásából.
0