Keresés

Warner Home Video

2009. szeptember 10., csütörtök 18:42
Pro Video? Ezek meg kik? Miket adtak ki eddig még csak nem is ismerős a nevük.
0
2009. szeptember 10., csütörtök 18:41
nem beszélnek hülyeséget. a pro video a pro tv médiacsoport tagja, melyben a warner bros. 30%-os részesedéssel bír. egyébként egy román cég.
0
2009. szeptember 10., csütörtök 18:38
Ezt az idézetet most olvastam a VOX honlapján a fórumon:

"Nem tartozik szorosan cikkünk témájához, de a Megint 17-ről jut eszünkbe, hogy tegnap végre választ kaptunk a Warner Bros. londoni központjából a Warner Home Video filmjeinek jövőbeli magyarországi forgalmazásával kapcsolatban. Nem maradunk Warner DVD-k (köztük Megint 17) nélkül, ugyanis a cég a Fórum Home Entertainmenttel lejárt szerződésük után leszerződött a Pro Video nevű céggel, és ezentúl ők forgalmazzák itthon a filmjeiket."
(origo)
0
2009. szeptember 9., szerda 17:24
nem tudom, mikor voltál ott utoljára :) , de szvsz meglepődnél, sok dolog jobban müxik arra felé, mint itthon, nagyon sokat változtak az elmúlt pár évben.

de, ha már film és házimozi: nagyváradi ismerősömnek a 90-es évek legvégén már volt házimozija és dvd lejátszója (vászon, projektor, szám nyitva-tátva) ahhoz képest én csak 2003ban fertőződtem meg vele :-D

(off.: régen a felállás 10 autóból 8-9 dacia, most 10 autóból 2-3.
persze itt is úgy változik minden, mint ahogy nálunk is keleti régió felé megy az ember)
0
2009. szeptember 9., szerda 15:59
Amit írsz, az kis hazánk igénytelensége, és ebben teljesen igazad van. Fájó, de Bukarest közelebb van - kultúrálisan - mint Bécs.
0
2009. szeptember 9., szerda 0:01
Igenis! :D
0
2009. szeptember 9., szerda 0:01
Yessss.... :-)
0
2009. szeptember 8., kedd 23:59
sztem ha mr. Cypher úr azt mondja "igen", fogadd el ténynek.
0
2009. szeptember 8., kedd 23:57
Igen.
0
2009. szeptember 8., kedd 23:56
jó fejek, na :o))))
gondolkodtam, hogy poénból felteszem egy havi dvd-vásárlásomat képekkel, de nem lenne fair.
0
2009. szeptember 8., kedd 23:55
nem úgy tűnt. egy haverom 1998-ban majdnem magára tetováltatta az armageddon plakátját. na ez beteges. azóta az én gyűjteményem része lett 2 armageddon ntsc, egy 3 perccel hosszabb rendezői változat, és a többi...kinőtt belőle. én meg ebből élek...
0
2009. szeptember 8., kedd 23:54
A te dvd gyűjteményed topic itt pontosan az, amikor valaki beáll a feltuningolt és tökig feltankolt autójával a parkolóba.
0
2009. szeptember 8., kedd 23:51
Az lenne a szuper, ha ez nem csak tipp lenne, hanem valóság. Egyébként sajnos csak tipp. :(
0
2009. szeptember 8., kedd 23:51
egy díszdoboz a filmrajongás része. nézd meg mi folyik a dvdgyűjteményes topicban. a hajam majdnem kihullott, túlzásnak is érzem, de ha valaki ebben érzi jól magát, hát vegye. és aki egy kocsikat tuningol, lajos vuitton táskára fél misit költ, az hülye? megteheti, szereti, birtokolja, mutogatja. tárgyak. ezek vagyunk. a multikulti kukorica gyermekei :o)))
0
2009. szeptember 8., kedd 23:50
Erre céloztam ;)
0
2009. szeptember 8., kedd 23:49
Szerintem számold újra, mert sajnos egyértelműen rossz információk alapján írsz.
0
2009. szeptember 8., kedd 23:48
mindenki csak a kedvenc filmjét veszi meg ennyiért. fogd fel. a zárójeles mondatoddal ellent is mondtál magadnak. ezek szerint te is abnormális vagy. kiestél. kérjük a következőt.
0
2009. szeptember 8., kedd 23:46
A Piszkos Harry-t én tízezres nagyságrendűnek tippelem. Iszonyatosan tele vannak velük a piros és narancs elektronikai üzletek. Persze ez csak tipp...
0
2009. szeptember 8., kedd 23:44
naaaaa..., freddy krügerből is a drágábbat (pedig csak egy csoffadt tok volt a plusz); 3990-ért vettem meg a pálfy filmjét,  ÚGY, hogy nem láttam, sztem elég gyűjtői szenvedélyre vall. amíg hiszek egy rendezőben és van rá tőke, én biza kiadok rá. az összes darabontot díszes kiadásban megvettem, és hidd el gringo, nem az extrákért. szóval nem itt a gond.

persze fontos, hogy amit lehet, nem plázában, hanem magászektorban veszem (pl ikszpressz). azoknak mindegy. fukarkodásra nevelnek.
0
2009. szeptember 8., kedd 23:41
A szinkron kivételével minden hozzá van véve.
0
2009. szeptember 8., kedd 23:40
Miért, szerinted normális az, aki megveszi egy film háromszor drágább kiadását, csak azért, mert szép hajtogatható papírtokban van a tartós műanyag helyett? Mert adnak hozzá 3 extra lemezt, amit soha nem fog a lejátszóba tenni? Mert még azt is ráírták, hogy ez a 2945. példány? (A kedvenc filmjeimet én is így veszem meg...)
0
2009. szeptember 8., kedd 23:39
Sajnos van itt egy-két pontatlanság.

Azt gondolni, hogy egy 2990.- Ft-os megjelenést 990.- Ft-ért jó üzlet árusítani, kétségkívül tévedés.

Az még itt a gond, hogy 3000.-ért már a "gyűjtő" SEM vásárol!

A kiadó önmagától nem alakít árakat - ha tenné, még mindig 6490.- Ft lenne egy új megjelenés és 3990.- Ft az akciós ár.

Kíváncsi vagyok olyan címre a közelmúltból, amely tízezer példányban jelent meg.
0
2009. szeptember 8., kedd 23:31
Azt az egyet tegyétek meg ilyenkor, hogy ne általánosítsatok. Nem a kiadóK vitték le a béka hátsója alá az árakat, hanem néhány kiadó. Érdemes lenne azt is megnézni, hogy hogyan tudták ezt megtenni. Egy részük úgy, hogy olcsó, vacak filmeket dobott ki ebben az árkategóriában olcsó dobozban, vacak borítóval, gagyi szinkronnal és nulla extrával. Más részük úgy, hogy joguk sem lett volna rá, kijátszották a jogtulajdonost, átvágtak mindenkit, adót csaltak, majd amikor szorult körülöttük a hurok, akkor új cégnéven csinálták tovább a stikliket.
A vásárló "csak" abban hibás, hogy nem volt képes megkülönböztetni a szart a minőségtől. Most felejtsük el a művészfilmeket, beszéljünk csak a nagybetűs szórakoztatásról, amelyben szintén léteznek színvonalbeli különbségek.
Általában alapból elfogadott axióma, hogy Bruce Willisnek jobb filmjei vannak, mint Cynthia Rothrock-nak, ám a magyar vásárlók nagy tömege szavazott mégis úgy a pénztáraknál, hogy nem kell a kétlemezes Die Hard 3.990-ért, inkább kell helyette 4 Amerikai tigris 990 Ft/db. áron, mert a sörből is jobb a több olcsóbban.
Nálunk tehát megvalósult a piacon a tehén b*ssza a bikát elv, ami sehol máshol, vagyis a nyugati filmes piac 90%-át meghatározó nagy stúdiók, illetve azok képviselői voltak kénytelenek igazodni a trágya-filmek kiadóinak piacához, mert egy idő után már csak az létezett. Itt az eredmény.
0
2009. szeptember 8., kedd 23:23
"gyűjtő-rajongó nem számít normális embernek" :o))))))))))) ez qrva jó :o)
pontosan tudják, hogy a 3000-es, ill. az 1000-es verziót kik veszik. 2009 van. a piaci szokásokat nem most kezdik felmérni. bezzeg a cd. az bezzeg stagnált 20 éve.
0
2009. szeptember 8., kedd 23:22
És miért lehet 1000-ért megvenni? Mert a normális emberek nem vették meg 3000.-ért.

Ebből kéne kiindulni, nem mindig ide eljutni!
0