Keresés

Warner Home Video

2004. március 11., csütörtök 1:28
én a sorozatot nézném meg szivesen...amiből egyszer láttam picit az rtl2-en....eric draven karaktere volt a főhős marc dacasoc elég profi előadásában...gondolom sorozatos bosszúállás volt a lényege..nem tudom hány rászt ért meg:))
0
2004. március 11., csütörtök 0:52
Én anno $30-ért rendeltem meg a Holló díszdobozt. Jó, tudom, hogy a két utolsó epizód elég gyenge, de én egyrészt még nem láttam őket előtte, másrészt ennyi pénzért akár extrának is tekinthetők :) A harmadik film egyébként egy árnyalattal jobb mint a második, már-már súrolja az egyszer nézhető kategóriát, ami nem utolsósorban Kirsten Dunst-nak köszönhető. Szép a cucc egyébként, jól mutat a polcon :)
0
2004. március 10., szerda 23:57
derceto...idevele hagy rippelem be iziben:DDDD.....egyébként ha már warner topic,le kell írnom,hogy csillagos 5öst adtam ma nekik....sikerült MediaMarkt-ban kifognom a Smallville évadból régi,hibás széria darabját....2 napra rá besétáltam Warnerhez,ahol is a recepciós csaj a fiókjából előhúzott egy csomagot,amiben a javított lemezek voltak és 1.5 perc alatt ki lett cserélve.....szóval vannak még logikusan és vevőbarátként gondolkodó fejesek:)))
0
2004. március 10., szerda 8:51
Milyen gondokra gondolsz? Szerintem folyamatosan jelennek meg MGM-es filmek az InterComtól. Az, hogy valamii nem jelenik meg itthon, ami MGM-es, az nem gond (illetve az a mi szemszögünkből), csak a stúdió nem tervezett hazánkkal. Persze ha valami biztos info van a birtokodban, szívesen elolvasom. :)
0
2004. március 10., szerda 7:14
a hollót az intercom forgalmazta nálunk, de nem hinném, hogy még most is bitorolják a jogokat.
0
2004. március 10., szerda 2:26
A Holló így ránézésre elég nagy hányásnak tűnik: 4:3-as kép, sztereo mpeg és sztereo dd hang. Ajánlom inkább az R1-es kiadást jó kis anamorf 16:9-es képpel, DD5.1 és DTS hanggal, és egy egész lemeznyi extrával. Szóval én már nem sírok, mert nekem ez megvan. A többiről nem tudok nyilatkozni, de érdemes elolvasni a teszteket a www.michaeldvd.com.au-on.
0
2004. március 10., szerda 0:32
nem sírni kell, hanem megrendelni ;)
0
2004. március 10., szerda 0:25
miért is sírjak?...dc-n láttam mindet,de sok ostoba ember képtelen a rippelés alapszabályait megtanulni és ocsmány végeredményt tudnak csak felmutatni:)
0
2004. március 9., kedd 20:28
Na akkor ezeket nézzétek meg és sírjatok velem:

http://www.ezydvd.com.au/item.zml/337

http://www.ezydvd.com.au/item.zml/26

http://www.ezydvd.com.au/item.zml/223940

0
2004. március 9., kedd 18:02
oké..akkor asszem tudtommal az MGM dvd-k kiadása körül vannak forgalmazói akadályok:DD
0
2004. március 9., kedd 17:14
Az F.F. Films a Flamex.Sok filmet kiadnak,de semmi előzetes infót nem adnak róluk.
0
2004. március 9., kedd 8:45
Az MGM hazai forgalmazó nélküli cég??? Ez biztos nagyon érdekelné az InterComot, hogy honnan van az info. :)
0
2004. március 9., kedd 0:41
bíztatót ebben a fórumban?(is?):DDDD....Vasálarcos MGM volt...anno mintha Intercom adta volna ki,jelenleg hazai forgalmazó nélküli cég...ha jól tudom...Crow?..másik vicces kérdésed...talán Flamex..a büdös életben nem láttam még tőlük dvd-t,csak véletlenül újság mellékleteként,mert valaki átvette a jogokat:DDD.....jobb ha ezekre nem is vársz:)
0
2004. március 1., hétfő 21:14
Kérlek benneteket írjatok valami biztatót a

A HOLLÓ (THE CROW - BRANDON LEE)    és a
A VASÁLARCOS (THE MAN IN THE IRON MASK - LEONARDO DICAPRIO)

magyarországi megjelenésével kapcsolatban!!!
Sírtam tegnap a tv előtt, mert volt az egyik kereskedelmi csatornán az utóbbi
és ráadásul gyönyörűen szólt a szinkronja is ProLogic2-ben.

Lécci!

Szerintem sokan megvennénk!
0
2004. február 27., péntek 18:53
Köszönöm az infót.
Most láttam moziban a harmadik részt, nagyon várom a bővítettet.
Az első két rész bővített változatát meg kölcsönadtam - én balga... :(
0
2004. február 27., péntek 2:06
Szerintem ne itt a Warnernél vitassuk ezt meg, hanem mondjuk itt.
0
2004. február 27., péntek 0:33
haggyanak=hagyjanak
0
2004. február 27., péntek 0:31
Hát igen, a filmkészítőknek ésszerű kompromisszumot kellett kötniük, hogy mint haggyanak ki. Ezt végülis elég jól megoldották, csak tudjátok az ilyen régi Tolkien rajongókban, mint én, a legjobban sikerült film után is marad némi hiányérzet. Egyébként ezzel együtt ezt a trilógiát tartom a filmtörténet legjobbjának, szerintem még a SW trilógiánál is jobb.
Azért remélem, hogy "A babó" esetében semmiféle kihagyott és utólag alaposan hiányolt jelenettel nem találkozunk majd! Az nem olyan rettentően hosszú, hogy indokolná!
0
2004. február 26., csütörtök 0:55
Hát igen, annak a bizonyos jelenetnek A két torony végén kellett volna szerepelnie, ideálisan a moziváltozatban esetleg valami rövidített formában. Akkor még Jackson úgy gondolta, átmentheti a harmadik filmbe az állítólag remekül sikerült jelenetet, de valószínűleg később ő is beismerte, hogy tévedett. Tegyük rögtön hozzá, hogy ezer más dolgot meg jól csinált, tökéletes meg ugye senki sem lehet. Mindazonáltal Jackson (és a többiek) látták azt, amit mi nem, nevezetesen azt a több tucat vágást, amelyben szerepelt a jelenet, és bizván abban, hogy tudja mit csinál, kénytelenek vagyunk elfogadni (Christopher Lee-vel együtt), hogy valamiért a dolog "nem működött". Viszont a jelenet benne lesz a bővített változatban, és ezzel a megoldással szerintem mindenki elégedett lehet.
0
2004. február 26., csütörtök 0:16
Nem értem miért kellene mindenáron kinyírni Szarumánt. Szerintem tökéletesen kielégítő befejezése az ő történetének, hogy az uruk-sereget és Vasudvardot elpusztítják, ő pedig gubbaszthat Orthancban minden hatalmától megfosztva. Kész. Ez történt vele, és nem halt meg. Ráadásul ez a vátozat még közelebb is áll a könyvhöz, hiszen ott is pontosan ez történt és nem is látjuk Szarumánt egészen a Megye megtisztításának a LEGVÉGÉIG ahol aztán egy oldalon belül elintézik. Amúgy meg rajta kívül még van vagy egy tucat szereplő, aki szintén nem hal meg, mégsincs benne a filmben a könyv mellékletének összes rá vonatkozó feljegyzése. Egyébként meg érdemes meghallgatni Jackson, Boyens és Walsh kommentárjait és a forgatókönyvről szóló filmeket a bővített DVD-n. Azokban részletesen benne van, hogy mely változtatást mi indokolt.
0
2004. február 26., csütörtök 0:09
Először is Jack bizonyos értelemben én is egyet értek veled,hogy betűröl-betűre követni kéne a könyvet,de hidd el,abból egy összecsapott,unalmas,régimódi film keletkezne.Toma jelenetei nekem is tetszettek a könyvben,de valóban nem fért volna bele a filmbe,lehet hogy a nézőt megzavarta volna,hogy Tomán miért nem hat a Gyűrű,meg stb.Másodszor nem keltünk ellened,csak szerintünk nem fért volna bele a filmbe a sok részlet,de téged is megértelek,mint az imént írtam.Harmadszor Szarumán halálát felvették,rögtön azután,hogy Pippin megtalálja a Palantirt.Ott elmondja szövegét,mint a könyvben,és ott valahogy meghal,de azt még én sem tudom,hogy hogyan,majd a bővitettből kiderül.Eredetileg úgy volt,hogy ezt a 10 perces jelenetet beleteszik az eredeti változatba,de Peter Jackson mégis úgy döntött,nincs ott semmi keresnivalója,ebből voltak is viták Cristopher Lee-vel,most nem mennék bele ebbe.Ezzel a döntéssel személyszerint én sem vagyok megelégedve,de ez nem az én dolgom,a bővitett változat +1 órája majd mindenért kárpotól.
0
2004. február 25., szerda 20:54
Az érdemi infót asszem a DVDcenter.hu oldalon láttam. Ami meg a Megye megtisztítását illeti kedves fiataljaim, ugyan lehet hogy a ti szempontotokból nem hiányzik, azonban azt feltétlenül meg kell jegyezni, hogy így egyáltalán nem derül ki, hogy ugyan mi a búbánat történik szerencsétlen Szarumánnal! Elpárolgott netán, mert eltalálta egy kiborg a Westinghouse-zal? Beszippantotta egy fekete lyuk? Vagy stikában Ő is elhajózott Szürkerévből?
Akárki akármit mond, nekem bizony hiányzik a filmből, akárcsak az Öregerdő jelenetek Tomával és a Sírbuckák is! Ami nem csoda, hiszen én a könyvön nőttem fel és nem a filmen ismerkedtem a történettel. Arról nem is beszélve, hogy legelőször 22 évvel ezelőtt olvastam még az első kiadást, ami azóta is a birtokomban van. Persze ennyi idő alatt nyilván rögzül a történet és semmilyen filmfeldolgozás nem elég jó hacsak nem követi betűről-betűre a könyv által leírtakat. Úgyhogy annyira nem kell megrökönyödni az általam leírtakon, vegyétek csak egy öregember morgolódásának. :o)))
0
2004. február 25., szerda 16:42
Teljesen egyet értek Dercetoval,a könyvben jól néz ki,mint egy befejező akció,de a filmben semmi keresnivalója,elterelné mindenki figyelmét Szauron legyőzéséről!
0
2004. február 25., szerda 13:57
A hosszra vonatkozó infót Jackson mondta egy interjúban, miután befejezte a vágást. Tehát ez végleges. A dátum csak pletyka, bár valószínűleg igaz. A hivatalos bejelentés március 8.-án lesz.

Ami a megye megtisztítását illeti (SPOILER! jelöld ki az alábbi részt):
Szarumán megszökik Vasudvardból és a Megyébe megy Kígyónyelvvel együtt, ahol néhány útközben felszedett banditával átveszi az uralmat és terrorizálja a hobbitokat. Mikor a négy hobbi néhány hónap után hazatér, látja a pusztítást, fellázítja a hobbitokat, majd együtt elintézik a banditákat. Szarumánt elfogják, majd Frodó elengedi, de Kígyónyelv megunva az állandó szekálást ledöfi, őt pedig menekülés közben lenyilazzák a hobbitok. Közben persze előkerül az a két tucat hobbit is, akiket már az első könyben megismertünk, de mivel a filmben ők nem szerepeltek, már ezért is bajos lett volna megcsinálni. Az egésznek alapvetően semmi köze a gyűrűhöz, amiről végül is a film szól, és szerintem kevesen tolerálták volna, ha a grandiózus végkifejlet után a hobbitok még minimum fél órát ott kavarnak a megyében.
0
2004. február 25., szerda 12:20
De ha már említetted: mit jelent a Megye megtisztítása, amire annyira vágysz?
0