Kedves Pro-Logic!
Nem tudom, hogy a Warner mit fog válaszolni. Mindenesetre meg tudok veled -és mindenkivel, akit érdekel- osztani egy rövid, de tanúságos történetet.
Tavaly augusztusban Kecskeméten jártam és bementem a Tescoba vásárolni. Éppen akkor jelent meg a szóban forgó Gyűrűk ura - A gyűrű szövetsége DVD 2 lemezes változata. Egész addig minden új DVD megjelenést az Xpresstől rendeltem meg, de akkor sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem bírtam kivárni még itthon (Budapesten) leszek és ott vettem meg a filmet. Az igazi baj az volt, hogy rögtön, miután fizettem a pénztárnál, eldobtam a nyugtát.
Eltelt 2 hét, megnéztem (volna) az "egy DVD-t mind felett", csakhogy kb. 16 perc elteltével a kép elkezdett akadozni, kockásodni, stb. (Panasonic asztali lejátszón, nem DVD ROM-on). A következő jelenettől kezdve már nem volt semmi gond, úgyhogy végül végignéztem.
Most jön a java. Számla, illetve nyugta sehol. Persze, így szóba sem állnak az emberrel -hozzáteszem nem is okolom őket. Fogtam magam, elmentem a Warner Home Videohoz a Hüvösvölgyi útra. "Ők sajnos cserével nem foglalkoznak, menjek oda, ahol vettem, ott számla ellenében kicserélik a DVD-t." Bevallom őszintén, arra számítottam, de legalábbis reméltem, mivel ők a forgalmazók ki tudják cserélni a filmet.
Most jön a tanúság:
-vásárolj az Xpresstől, ha hibás a lemez ők azonnal, minden probléma nélkül kicserélik;
-ha nem az Xpresstől vásárolsz, egész addig tarsd meg a nyugtát, amíg végig nem nézted a filmet (azért hozzáteszem, lehet, hogy a legtöbben okosabbak nálam és rajtam kívűl mindenki megtartja).
Mióta ez történt, én mind a kettőt betartom. Nekem is van már vagy 80 DVD-m, de elég, ha éppen az az egy hibás, amelyiknek a számláját kidobtam.