Keresés

Warner Home Video

2003. január 31., péntek 20:33
Tisztelt Warner kiadó!

Igaz, hogy ezzel főleg a saját üzletüknek árt az érintett bolt, de érdemes volna megtekinteniük az electro world áruházban a díszdobozos Gyűrűk Ura DVD-jük "kezelését". Jómagam a soroksáriban láttam és szörnyedtem el...

Üdv.: Attila
0
2003. január 30., csütörtök 14:58
Ezek szerint tényleg nem csak én járok ebben a cipőben.
0
2003. január 30., csütörtök 14:32
Kedves Pro-Logic!

Én is hasonlóan jártam, és még páran írták ezt a problémát más fórumokon is!
Ma írtam a Warner Home Videonak egy levelet, melyre kiváncsian várom a választ! A fórumokon sajna nem sok jóval kecsegtettek( blokk persze nálam sincs meg). Ha gondolod írj te is nekik, talán ha többen szólunk ugyanazon problémával, jobban odafigyelnek!?
A levélcímük:
Warner Home Video
Bp. 1021 Hűvösvölgyi u. 54.
e-mail:forrodrot@warnerbros.com
Tel: 391-1570

Persze ezt nem a Gyűrűk ura boritóról tudtam meg, arról ugyanis lemaradt!
0
2003. január 30., csütörtök 0:25
Kedves Pro-Logic!

Nem tudom, hogy a Warner mit fog válaszolni. Mindenesetre meg tudok veled -és mindenkivel, akit érdekel- osztani egy rövid, de tanúságos történetet.
Tavaly augusztusban Kecskeméten jártam és bementem a Tescoba vásárolni. Éppen akkor jelent meg a szóban forgó Gyűrűk ura - A gyűrű szövetsége DVD 2 lemezes változata. Egész addig minden új DVD megjelenést az Xpresstől rendeltem meg, de akkor sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem bírtam kivárni még itthon (Budapesten) leszek és ott vettem meg a filmet. Az igazi baj az volt, hogy rögtön, miután fizettem a pénztárnál, eldobtam a nyugtát.
Eltelt 2 hét, megnéztem (volna) az "egy DVD-t mind felett", csakhogy kb. 16 perc elteltével a kép elkezdett akadozni, kockásodni, stb. (Panasonic asztali lejátszón, nem DVD ROM-on). A következő jelenettől kezdve már nem volt semmi gond, úgyhogy végül végignéztem.
Most jön a java. Számla, illetve nyugta sehol. Persze, így szóba sem állnak az emberrel -hozzáteszem nem is okolom őket. Fogtam magam, elmentem a Warner Home Videohoz a Hüvösvölgyi útra. "Ők sajnos cserével nem foglalkoznak, menjek oda, ahol vettem, ott számla ellenében kicserélik a DVD-t." Bevallom őszintén, arra számítottam, de legalábbis reméltem, mivel ők a forgalmazók ki tudják cserélni a filmet.
Most jön a tanúság:
-vásárolj az Xpresstől, ha hibás a lemez ők azonnal, minden probléma nélkül kicserélik;
-ha nem az Xpresstől vásárolsz, egész addig tarsd meg a nyugtát, amíg végig nem nézted a filmet (azért hozzáteszem, lehet, hogy a legtöbben okosabbak nálam és rajtam kívűl mindenki megtartja).
Mióta ez történt, én mind a kettőt betartom. Nekem is van már vagy 80 DVD-m, de elég, ha éppen az az egy hibás, amelyiknek a számláját kidobtam.
0
2003. január 29., szerda 13:12
Nemrég a Gyűrűk ura 2 lemezes DVD filmen a felső réteg "közepe" kitörött. Kevés volt a ragasztó, ez látszik is. A kiadó elérhetősége nincs alemezen, szeretném kicserélni a lemezt. Remélem megoldható. Hova forduljak?
Számla nincs meg, s talán az XPRESS-től rendeltem annak idején, de minden erre vonatkozó dokument hiányzik.
0
2003. január 19., vasárnap 0:24
A Két Torony megjelenése mikorra várható (2dvd, meg a bőv.verzió), ugyanúgy lesz vmi ajándékos kibővített verzió is?
0
2003. január 15., szerda 8:08
Egy velencei kurtizán nekem is kéne. Legyen szőke, 20 éves, jó mellekkel:-)))).
0
2003. január 15., szerda 7:55
Mennyi idő is telt el azóta, hogy idepostoltam ezt a hozzászólást? Csak hogy lássuk: A Warner Magyarország azóta is igen élénken fogalmazza a válaszát a levelemre, mert egy sort nem kaptam tőlük, az is biztos... Remek. Mintha megéreztem volna előre...

A Salton Sea-t akkor már meg sem kérdezem, hogy mit tudunk róla - mert még a végén agykapacitás túlhasználtság lépne fel, és az aztán tényleg végzetes lenne a DVD kiadásra nézve...
0
2003. január 7., kedd 2:09
Kedves Warner!

A velencei kurtizán (Dangerous Beauty) c. film megjelenése várható valamikor? Ha jól láttam csak USA-ban jött ki, és ott Warner-kiadás.
0
2003. január 6., hétfő 14:20
Nem tisztem védeni senkit, de elmondanám, hogy a kiadók többségénél külön kópiák szolgálnak az újságoknál való tesztelésre. Ezek még szitázva sincsenek, így 99%-ban nem is forgalomba hozhatóak. Akadnak megtekintő, végleges lemezek is néhány kiadónál, de ott álldogálnak a polcon, várnak a tökéletes elhasználódásukra, és még véletlenül sem kerülhetnek bolti forgalomba. Viszont, nem kis számban találkoztam már ujjlenyomatos, karcos vadonatúj DVD-kkel, gyári, nem újrafóliázott csomagolásban. Néhol a technológiai fegyelem szókapcsolatot még a szótárból sem ismerik. Ez leginkább a környékünkön (K-Európa) nyomott lemezekre jellemző leginkább.

P.S.: A kedvencem az volt, amikor az egyik külföldi kiadó kitalálta, hogy a megtekintő lemezekre nem rakja fel a teljes filmet. Erre, azonban elfelejtette figyelmeztetni azokat, akikhez ezek kerültek. Az ominózus film éppen kezdett volna beindulni a softhorror filmek szabályai szerint, amikor is fogta magát, és egy pillanat alatt véget vetett a szórakozásnak. Ha, az adott újságíró még nem látta a filmet, akkor van esély rá, hogy a kedves olvasó erőteljes kamukat kénytelen olvasni az alkotásról. De,ez egy már egyteljesen más történet.
0
2003. január 6., hétfő 11:06
Kedves Warner!

Kiadjátok Magyaországon Francois Truffaut Amerikai éjszaka című filmjét. Egy ismerősöm megrendelete az amazon.fr-ról és van rajta magyar felirat. Ha megjelenik szintén kétlemezes verzió lesz?
(Egyébként a lemez szuper, csak egy dolog furcsa: ha az ember rögtön elindítja, akkor nem az eredeti francia nyelven szólal meg hanem a kritikán aluli angol szinkronnal)
0
2003. január 5., vasárnap 23:13
Konkrétumokat nem tudok, de a hozzánk érkező filmek csomagolása alapján nagyon úgy tűnik, hogy nem mindig ugyanazzal a csomagoló (zsugorfóliázó) céggel dolgoztatnak a kiadók. A Warnertől is kaptunk már olyan csomagolásban filmet, hogy a kézbevételkor gyakorlatilag lemállott róla a fólia, de profi csomagolású dobozok is érkeztek már. Gyanítom, hogy a fóliázás mikéntje attól függ, éppen hol, melyik csomagoló-céget bízzák meg a lemezek csomagolásával.
De természetesen ez nem mentség.
0
2003. január 5., vasárnap 22:54
Köszönöm a gyors és korrekt választ - ezért maradtam mindig is nálatok, mert a hely szelleme lenyűgözően emberbaráti...

Azt azért hozzátenném, hogy két féle fóliázás van: amit géppel csinálnak, több száz/ezer példányszámban, és amit egy kézi géppel hajszárítóznak rá, darabonként. E között azért van különbség. És nem hiszem, hogy ha eddig az összes Warner kiadvány tökéletes fóliázásban jött meg, akkor véletlenül egy széria ilyen készült volna... Amúgy meg tesztlemezként simán beillik a képbe egy pár napos kirándulásra egy újságnál, aztán mehet eladósorba - sajnos erről a mentalitásról beszéltem, amin nagyjából és egészében semmit sem fog változtatni a levelem a Warnernél, de azért a tisztesség kedvéért elküldöm, hogy legyen mit kitörölniük a postaládájukból...
0
2003. január 5., vasárnap 22:30
bp: köszönjük, hogy felhívtad a figyelmet a jelenségre. Sajnos nem egyedi jelenségről van szó, bár valószínűleg nem "újrahasznosított" lemezről van szó, hiszen a film új megjelenés. Természetesen az kizárt, hogy mi nyitottuk volna ki és csomagoltuk volna újra a lemezt - ez nem szokásunk. Az irodában, ahonnan kollégáink a postázást végzik, erre technikai lehetőség sincs.
Azt is kizártnak tartom, hogy a Warner munkatársai bontottak volna ki és csomagoltak volna vissza egy lemezt, hiszen a kiadónak természetesen vannak saját megtekintő példányai a filmekből.
Úgy tudjuk, hogy a Warner által forgalmazott filmek egy része már eleve csomagolva, dobozolva, fóliázva érkezik Magyarországra a külföldi központból, de vannak itthon csomagolt filmek is. Mi is továbbítjuk az észrevételedet a kiadó felé, de szerintem nem árt, ha te is jelzed ezt a problémát feléjük. Sajnos saját tapasztalatból tudjuk, hogy ez nem egyedi jelenség - más kiadók fóliázott, új filmjei között is találtunk már a saját példányainknál is ujjlenyomatos, karcos lemezeket. Bár a lemezeket többnyire kézzel csomagolják és az ilyen csomagoló-üzemekben előírás a kesztyű, ahol emberek dolgoznak, ott az ilyen hiba nem kizárható.
Ha visszaküldöd a filmet, küldünk egy cserét. Természetesen garantálni nem tudjuk, hogy az makulátlan lesz, lévén a fóliát soha nem bontjuk fel.
0
2003. január 5., vasárnap 22:13
Kisesszé a magyar mentalitásról: avagy hogyan adjunk el lelkiismeret-furdalás nélkül olyan DVD-t Magyarországon, amit már egyszer valaki egyszer lejátszott, összekarcolt és ujjlenyomatával megtisztelt.

Én megértem, hogy minden fillér számít, de ha ilyen ínséges időket élünk, akkor miért nem tudjuk legalább a tisztesség eszközeit használva kiszedni a pénzt abból a nyavalyás DVD bizniszből? Miért van az, hogy ha kapok egy fóliázott DVD tokot, már messziről látom, hogy utólag lett visszafóliázva (mert ismerem az ilyen technológiát, és hülye azért nem vagyok), valamint minderről megbizonyosodok a korongon található bázikus ujjlenyomatok és méretes karcolások láttán. Még szerencse, hogy működőképes volt a lemez, de ami sok, az azért sok. Miért kell elvenni az ember kedvét egy amúgy sem olcsó hobbitól? Miért nem lehet minőséget nyújtani (és most inkább csak alapvető vásárlói jogokról beszélek) az vásárló pénzéért?

A történtek két célállomáson történhettek meg. Vagy a szállítónál, aki a filmet az Xpress részére leszállította, vagy az Xpressnél, ki tudja milyen körülmények között. Az eset mindkét esetben felháborító és elszomorító. Csak szerettem volna hangot adni ennek, és sajnálom, hogy ma, ilyen világot kell élnünk - még akkor is, ha tudtam ezt, csak nem kellemes minden nap szembesülni vele.

A film amúgy a Tökéletes Világ volt...
0
2002. december 15., vasárnap 20:12
Kedves Warner!
A Gyűrűk ura 4 lemezes változatomnak a 2 függelék lemeze német! Ki tudnám cserélni valahol? Segítséget előre is köszönöm!
0
2002. december 5., csütörtök 18:01
Természetesen Red Rock West
0
2002. december 5., csütörtök 18:01
A Red Rock Wset című remekmű várható valamikor DVD-n?
0
2002. december 5., csütörtök 3:19
üdv!

pár hónappal ezelőtt azt halottam, hogy Mo-n is megjelenik decemberben a waczak szálló! igaz ez?

üdv!
0
2002. december 4., szerda 23:34
Nem udok a warner nevében nyilatkozni, de a Fawlty Towers a BBC showműsora volt, amit én közvetlenül rendeltem meg a brit amazon.co.uk -ről, kétlemezes rengeteg extrával, nagyon szép kiadás, ott persze csak az eredeti hang található meg, magyar felirat nélkül.
Üdv: Alessandro
0
2002. november 8., péntek 17:08
Most olvastam a DVDCenter.hu-n:

"R2-es nagydurranások a Warnertől 2003-ban  

Szokás szerint nem hivatalos listáról van szó, ám a korábbi tapasztalatok alapján az effajta infók igen megbízható támpontot jelentenek a kasszasikereket váró vásárlók számára.

--------------------------------------------------------------------------------

Januárban jön a Facérok (Singles), februárban pedig a hazai mozikban még friss Mérges pókok (Eight Legged Freaks). Márciusban várható Eddie Murphy nálunk még nem látható, Pluto Nash című vígjátéka, majd nagy valószínűséggel idén is májusban érkezik meg Harry Potter és a titkok kamrája (Harry Potter and the Chamber of Secrets). Júniusban lát napvilágot a Pokoli torony (The Towering Inferno) című katasztrófafilm, melyet további klasszikusok követnek júliusban: Volt egyszer egy Amerika (Once Upon a Time in America – kétlmezes special edition), illetve Dalok szárnyán (Selena). Augusztusban jönnek Az igazak (The Right Stuff) és a Piszkos tizenkettő (Dirty Dozen), októberben pedig a Mátrix: Újratöltve (Matrix Reloaded)."
0
2002. november 4., hétfő 15:28
síri csend és hulla szag terlyeng itt.nem tom de senki se akar válaszolni semmire
mostanában(én nem tettem fel ilyen kérdést de szeretem olvasni )mi a helyzet
WHV?
0
2002. november 4., hétfő 14:33
Jól látom, hogy szeptember eleje óta senki nem válaszolt? Ezek szerint felesleges feltennem a kérdést, de megpróbálom. Most hallottam, hogy a Warner kiadásában megjelenik jövő márciusban az Austin Powers - Goldmember. A kérdésem, hogy igaz-e, és ha igen várható-e esetleg a két első rész megjelenése is. Mivel ezek Kinowelt filmek voltak gondolom nem, de hátha megjelentettek egy Austin Powers díszbobozt.
0
2002. november 3., vasárnap 20:46
Hé Warner! A South Parkot mikor adjátok ki? Vagy ti adjátok ki vagy a Paramount?
Szinkron kéne rá. És a South Park sorozatokat?
0
2002. november 1., péntek 23:28
Hello!
Mikor lesz már honlapotok?
0