A Warner Home Video egy pici időre el vol tűnve, mert az illetékes válaszadó, azaz én, szabadságra ment, majd a Gyűrűk Ura 4-lemezes kiadásával volt nagyon elfoglalva, persze láttam, hogy időközben az Xpress.hu is megválaszolt pár kérdést.
Mindenesetre akkor jöjjenek hát a válaszok szépen sorban (ha valamit/valakit kifelejtenék, ne vegye sértésnek, és tegye fel újra kérdését):
Geco+derceto+Dante: Elit alakulat kérdésre gondolom már tudod a választ, mert már itt az Xpress-en előrendelhető. Meglesz a fémdoboz es a magyar felirat is.
Gmiki: Dungeons and Dragons - csak Amerikában volt Warner kiadás. Európában független - tudomásom szerint senki sem vette még meg. Sárkányszív, Csillagkapu - egyik sem a miénk. Reméljük, hogy azért valaki majd megjelenteti őket.
Alonzo Mosely: Jóbarátokról nem tudok semmi többet annál, amit a múltkoriban írtam. Dolgozunk rajta.
Cavemen: A papírtok Warner előírás. Ehhez ragaszkodnak. Amúgy mit értesz azalatt, hogy "rossz kivitelű"?
Louie: Már nem annyira időszerű a Gyűrűk Ura 2-lemezes változatának megjelenésérol beszélni. Az augusztus végi megjelenés azonban igen egyszerű: úgy gondoltuk, hogy értékesítési szempontból jobb ősz elejére tennünk a megjelenési dátumot és a kampányt, mint a nyár derekára.
Magoo: Penge 2. kapcsán már jeleztük kifelé, hogy az 5.1-es magyar szinkron kötelező tartozáka kell hogy legyen. Az viszont majdnem biztos, hogy az amerikai változat 450 percnyi extrája nem kerül rá a mi kiadásunkra. Kiválasztjuk azonban a legjobbakat, és azokat magyarítjuk is. Azt hiszem, így mindenki jobban jár.
Darkman: Sajnos ebben nem tudunk segíteni. Az angol nyelvű borítókat még az InterCom forgalmazta, nem mi. Azért küldd el a címemre a tiedet, hogyha változna a hozzáállásunk, értesíthessünk.
fairytale: Ezek az eredeti szinkronok, azaz az első részé több mint 10 éves. Mindezek ellenére szerintem nem rosszabb, mint bármilyen 10 évvel ezelőtt készült szinkron. Kopiailag azt hiszem, újonnan érkezett mesterszalagokat használtunk.
derceto: Meg nem tudunk túl sokat, annyi azonban biztos, hogy nálunk is megjelenik jövő nyáron DVD-n és videokazettán és kilenc anime történetet fog tartalmazni a Mátrix világából. Ja es mindössze egy lemezes a kiadvány.
sanyi: Ford Fairlane kalandjai - A Fox a jogtulajdonosa, így ennek a megválaszolása inkább az InterComra tartozna. Tudomásom szerint, a Fox nem tervezi. Ponyvaregény: Mokép a jogtulajdonos - gondolom, hamarosan jön. Brian élete - dolgozunk rajta a Columbiaval egyutt.
chapel+Schilling Péter+derceto: Köszönjük a magyarítás miatt kapott dicsérő szavakat. A Warner tokok továbbra is kartonpapírból fognak készülni. Ez olyan előírásféle. Derceto helyesen látja a New Line distinkciót - a New Line filmek mehetnek Amaray tokba.