Keresés

Warner Home Video

2002. október 14., hétfő 21:57

GT.! Rosszhir szerintem a Kinowelt örökölte
aztán a Kinoweltöl ki az rejtély.
0
2002. október 14., hétfő 13:37
Köszönöm Hóhér. Ezt nem örökölte senki?
0
2002. október 13., vasárnap 2:06
Kérlek Warner, segíts... Csináljak valamit ezzel a szalaggal, vagy minden kópia ilyen, merthogy régi...vagy mi...? Szóval nem a hanggal van baj, hanem a képpel....
0
2002. október 12., szombat 18:26
GT.
Sajnos a mozi és a videó a Flamex-é volt.
De jó lenne DVD-n jó kis film.
0
2002. október 11., péntek 23:21
haLEE Warner!
Tudsz nekem mondani valamit az Időgépről? Mikorra várható? lesz szinkron? stb! :) Előre is köszönöm a válaszokat! :)
0
2002. október 11., péntek 18:10
Köszi. És vajon kihez tartozik és mikor?
0
2002. október 11., péntek 16:42
Fülledtség a magyar címe.
0
2002. október 10., csütörtök 18:05
Hello WHV!

... még érdeklődnék, a másik David Fincher film után is; a Panic room mikorra várható? Milyen kiadásban?Lesz Suprbites verzió is? Ja, a US-ba második helyen volt az eladási listán a múlthéten:)
köszi
0
2002. október 10., csütörtök 17:06
Hello!
Tudja valaki, hogy a BOUND című (nem tudom mi volt a magyar címe) Wachowski bratyók által készített filmnek a jogai kinél vannak, és lesz-e valaha megjelenés belőle?
0
2002. október 9., szerda 16:05
Hello WHV!

A Seven  New Line produkció... még mindig semmi előrelépés nincs az ügyben?
Korábban azt mondtátok, hogy a régi new line filmek később várhatók... de mikor?
0
2002. szeptember 26., csütörtök 1:17
A Twin Peaks sorozatot a UIP fogja kihozni DVD-n hamarosan.
0
2002. szeptember 20., péntek 10:31
Tényleg igaz, hogy ti adjátok ki a Rózsa nevét, ha igen, mikorra várható?
0
2002. szeptember 20., péntek 6:03
Akkor megkérdezem itt is: kedves Warner: Dark City-ről mit tudtok nekem mondani? :)
0
2002. szeptember 20., péntek 1:09
kedves WHV !
szerepel e terveitek között régebben szinkron nélkül kiadott filmek újra kiadása immár szinkronnal ? ha igen, mikor és mik várhatóak?
köszi!
0
2002. szeptember 19., csütörtök 23:51
Szia Warner, köszi a Ni csak ki beszélre a választ, de én nem a szinkronok minőségét reklamáltam igazán. Ami engem nagyon elkeserített, az a képminőség. Az első részé szinte élvezhetetlen. Homályos, szellemképes, szoval borzasztó. Ez a kópia hibája vagy én fogtam ki egy elrontott szalagot. Az első rész minősége azért is tűnik fel, mert a harmadik rész viszont normális, jó minőség, viszonylag éles képpel.
0
2002. szeptember 18., szerda 20:48
Szia Warner!

Kérdésem a következő: a Monty Python sorozat és a Waczak szálló (Fawlty Towers )mikor fog megjelenni itthon? megjelenik-e egyáltalán?
köszi!
0
2002. szeptember 17., kedd 14:12
Szia Warner !
Nekem a Maffiozók című sorozattal kapcsolatban lenne pár kérdésem:
Olvastam hogy Európában a 3.sorozat Októberben jelenik meg !
Kérdésem az lenne hogy nálunk kb. mikor jelenik meg ?
Lesze e szép díszdoboza a sorozatnak ?

a választ előre is köszi :)
0
2002. szeptember 17., kedd 1:26
Szia Warner!

Az Austin Powers filmeket tervezitek megjelenttetni?

Köszi :)
0
2002. szeptember 11., szerda 19:19
Warner Home Video,

Meg egy kerdes a Jobaratok-rol,bar tudom hogy irtad nem tudsz sokkal tobbet :-)).Csak annyit arulj el (ennyit gondolom mar sejtesz) hogy a teljes sorozatokat tervezitek kiadni (fuggetlenul a felirat ill. szinkrontol) vagy pedig csak olyan Best of-ot mint amilyen a VHS volt?

/tau ba
0
2002. szeptember 9., hétfő 3:51
Köszönjük a válaszokat! Az Animátrix 1 lemezes volta kissé aggasztó, bár még nem ismerem a filmek hosszát. Extra nélkül végül is 150-160 perc még belefér. Mindenesetre jó, hogy itt is megjelenik, főleg, hogy már hozzávetőleges időpont is van. Morimoto rulez!

Egy lentebbi kérdésemet még hagy ismételjem meg, bár ez inkább kívánság lenne. Szóval jó lenne minél több lemez eredeti DTS hanggal. Konkrétan a bővített A gyűrű szövetsége lemezein is elférne, ha már a többi ország kiadásain is rajta lesz. A Fox és az Universal szépen fejlődik ezen a téren, jó lenne, ha a Warner és a Columbia megjelenése között is felbukkanna néha egy-egy. A New Line filmek például rendszeresen DTS hanggal jelennek meg odaát is és Angliában is. Van erre lehetőség, vagy ez is valami előírás? Tervek?
0
2002. szeptember 9., hétfő 0:22
Kedves Warner! Mivel elozo uzenetem tul. keppen megvalaszolatlan maradt, kuldom ujra :-)

"Kedves Warner, engem az érdekelne, hogy mi az oka annak, hogy gyakran aránytalanul nagy az árkülönbség az adott országok között. Gondolok itt pl. a Maffiózók c. sorozatra. Nagyon szeretem ezt a szériát, meg is vettem volna, csak... szériánként 25e-be kerül, ami azért igen húzós. Eddig az első kettő jelent meg, fogalmam sincs, hogy mennyi van még hátra, pláne, hogy egy futó sorozatról van szó. De most jön a lényeg: ha megrendelem mondjuk Ausztráliából, ugyanez a kiadás (tehát magyar feliratos) itt van kb. 9 ezerből.
Más, de szintén sorozat: a Twin Peaks várható vmikor? USA-ban nagyon fasza tálalásban jött ki :-) És Malcolm X, Szarvasvadász, Aljas utcák, Kánikulai délután, Madárijesztő, A komédia királya, Amikor a farok csóválja, Az utolsó szolgálat, Portyán esetleg? Nagymenők újrakiadás (a korábban megjelent finoman szólva sem nevezhető DVD-nek)? huh, ez jó sok volt, tudom, de azért remélem, válaszoltok :-)"
0
2002. szeptember 8., vasárnap 22:00
A Warner Home Video egy pici időre el vol tűnve, mert az illetékes válaszadó, azaz én, szabadságra ment, majd a Gyűrűk Ura 4-lemezes kiadásával volt nagyon elfoglalva, persze láttam, hogy időközben az Xpress.hu is megválaszolt pár kérdést.

Mindenesetre akkor jöjjenek hát a válaszok szépen sorban (ha valamit/valakit kifelejtenék, ne vegye sértésnek, és tegye fel újra kérdését):

Geco+derceto+Dante: Elit alakulat kérdésre gondolom már tudod a választ, mert már itt az Xpress-en előrendelhető. Meglesz a fémdoboz es a magyar felirat is.

Gmiki: Dungeons and Dragons - csak Amerikában volt Warner kiadás. Európában független - tudomásom szerint senki sem vette még meg. Sárkányszív, Csillagkapu - egyik sem a miénk. Reméljük, hogy azért valaki majd megjelenteti őket.

Alonzo Mosely: Jóbarátokról nem tudok semmi többet annál, amit a múltkoriban írtam. Dolgozunk rajta.

Cavemen: A papírtok Warner előírás. Ehhez ragaszkodnak. Amúgy mit értesz azalatt, hogy "rossz kivitelű"?

Louie: Már nem annyira időszerű a Gyűrűk Ura 2-lemezes változatának megjelenésérol beszélni. Az augusztus végi megjelenés azonban igen egyszerű: úgy gondoltuk, hogy értékesítési szempontból jobb ősz elejére tennünk a megjelenési dátumot és a kampányt, mint a nyár derekára.

Magoo: Penge 2. kapcsán már jeleztük kifelé, hogy az 5.1-es magyar szinkron kötelező tartozáka kell hogy legyen. Az viszont majdnem biztos, hogy az amerikai változat 450 percnyi extrája nem kerül rá a mi kiadásunkra. Kiválasztjuk azonban a legjobbakat, és azokat magyarítjuk is. Azt hiszem, így mindenki jobban jár.

Darkman: Sajnos ebben nem tudunk segíteni. Az angol nyelvű borítókat még az InterCom forgalmazta, nem mi. Azért küldd el a címemre a tiedet, hogyha változna a hozzáállásunk, értesíthessünk.

fairytale: Ezek az eredeti szinkronok, azaz az első részé több mint 10 éves. Mindezek ellenére szerintem nem rosszabb, mint bármilyen 10 évvel ezelőtt készült szinkron. Kopiailag azt hiszem, újonnan érkezett mesterszalagokat használtunk.

derceto: Meg nem tudunk túl sokat, annyi azonban biztos, hogy nálunk is megjelenik jövő nyáron DVD-n és videokazettán és kilenc anime történetet fog tartalmazni a Mátrix világából. Ja es mindössze egy lemezes a kiadvány.

sanyi: Ford Fairlane kalandjai - A Fox a jogtulajdonosa, így ennek a megválaszolása inkább az InterComra tartozna. Tudomásom szerint, a Fox nem tervezi. Ponyvaregény: Mokép a jogtulajdonos - gondolom, hamarosan jön. Brian élete - dolgozunk rajta a Columbiaval egyutt.

chapel+Schilling Péter+derceto: Köszönjük a magyarítás miatt kapott dicsérő szavakat. A Warner tokok továbbra is kartonpapírból fognak készülni. Ez olyan előírásféle. Derceto helyesen látja a New Line distinkciót - a New Line filmek mehetnek Amaray tokba.
0
2002. szeptember 5., csütörtök 18:56
Az Ocean's Eleven még papírtokban jelent meg. Egyébként a papírtoknak megvan az az előnye, hogy a fóliázás nem gyűri meg mint a műanyag toknál a borító tartóját. Hátránya, hogy ha egyszer megsérül, akkor annak kapáltak. A gyűrűk ura meg inkább New Line, ahogyan a Columbia filmek sem papírtokosak pedig szintén a Warner forgalmazza őket.
0
2002. szeptember 5., csütörtök 17:15
A gyűrűk ura már műanyag dobozban van.

Üdv Péter
0
2002. szeptember 5., csütörtök 0:25
kedves WHV !
örömmel olvastuk, hogy eljött az az idő, amikor szegény MAGYAR kiadásokra végre fel-fel kerülnek a MAGYAR szinkronok, feliratos extrák, MAGYAR menük, egyszóval MAGYAROSODNAK a MAGYAR megjelenések. HURRÁ HURRÁ HURRÁ !
még ha ilyen kicsire is sikeredett ez a MAGYAR piac, tőbbek között ilyen és ehhez hasonló nagy, mondom NAGY váltásokkal akár meg is emberesedhet az a még gyerekcipőt viselő kis MAGYAR piacbébi.:)
u.i.:a papir tokok egyszer lesznek felnött nagylábú tokok?:)
köszi !
mindent bele !
0