Keresés

Warner Home Video

2009. szeptember 4., péntek 22:25
Még pletykább. :D

No, de amint valami konkrét dolgot tudok, amit több felől is megerősítenek hivatalos forrásból, azonnal megosztom veletek. :)
0
2009. szeptember 4., péntek 22:23
Tomiboy, ugyanezt a hírt Jama már jóval elöbb megírta a dvdextrán, mint Bujdosó Borika az origo-n...
0
2009. szeptember 4., péntek 21:59
STERN GÁBOR SZERINT KÜLFÖLDI FORGALMAZÓ A VALÓSZÍNŰ.

origo

Címkék:DVD-forgalmazás,DVD,Fórum Home Entertainment,Warner Bros.
Eltűnnek a Warner filmjei a tékák polcairól
Bujdosó Bori2009. 08. 28., 15:57Utolsó módosítás: 2009. 08. 31., 19:58Címkék:DVD-forgalmazás, DVD, Fórum Home Entertainment, Warner Bros.eszközök:
A Fórum Home Entertainment nem forgalmazza tovább a Warner Bros. filmjeit, ezért a közeljövőben biztosan nem érkeznek meg hozzánk a Warner DVD-kiadványai; a korábbi tervekkel szemben nem kapjuk meg például szeptemberben Seth Rogen Observe and Report (A szerv lett volna a magyar címe) című vígjátékát és Zac Efron rajongói is szomorkodhatnak, mert a Megint 17 sem jön ki most DVD-n.

Seth Rogen az Observe and Report-ban

A Fórum sajtóközleményében mindössze annyi információ található, hogy "a Warner Bros. szeptember 1-jétől nem hosszabbítja meg a Fórum Home Entertainmenttel (FHE) kötött együttműködési szerződését, így az FHE szeptembertől már nem forgalmaz Warner Bros. DVD és Blu-ray kiadványokat. A kiadó továbbra is folytatja az olyan nagynevű stúdiók filmjeinek forgalmazását, mint a Sony Pictures és az SPI.", illetve, hogy "a Warner Bros. újabb DVD és Blu-ray kiadványai minden bizonnyal egy ideig nem lesznek elérhetőek a magyar piacon, míg a Warner filmek új kiadója el nem kezdi működését."

Megkerestük Stern Gábort, a Fórum Home Entertainment ügyvezető igazgatóját, aki elmondta, hogy számukra is meglepő volt, hogy a Warner nem hosszabbította meg szerződésüket, mert őket is az utolsó pillanatban tájékoztatták erről. Sternnek nincsen tudomása arról, hogy melyik cég a Warner új magyarországi partnere, de mivel jól ismeri a hazai piacot, feltételezi, hogy ha egyáltalán létezik az új partner, akkor egy külföldi cégről van szó.

A Warner Bros. ügyben illetékes munkatársát egyelőre nem sikerült elérnünk.

0
2009. szeptember 4., péntek 15:03
Így van. A lényeg, hogy legyen, aki kiadja a jobbnál jobb filmeket, szebbnél szebb kiadásban..szerintem.:) És legyen, aki megveszi őket.
0
2009. szeptember 4., péntek 12:58
szerintem felesleges találgatni, úgyis ki fog derülni hamarosan.
0
2009. szeptember 4., péntek 12:46
Még esetleg az InterCom és a Select rúghat labdába,vagy mégis marad az FHE.

A többi törpe forgalmazónak nem sok esélye van......

Vagy lehet,hogy megint saját irodát nyitnak nálunk,esetleg a környező országoknak együtt lesz egy közös Warner irodájuk............????????

...........
0
2009. szeptember 4., péntek 9:30
ugly bettys szintű pletyka ;) :)?
0
2009. szeptember 4., péntek 2:47
Azt én is szeretném hallani... :-)
0
2009. szeptember 4., péntek 1:33
Privátban megosztod velem, Mesterem? :)))
0
2009. szeptember 4., péntek 0:34
Na és mi az a pletyka? :)
0
2009. szeptember 4., péntek 0:28
Egyelőre pletyka szinten hallottam ezt-azt, de még mindig bizonytalan a dolog...:(
0
2009. szeptember 4., péntek 0:26
:)
Jaja, ez engem is érdekelne.
0
2009. szeptember 4., péntek 0:01
Hanem? ;-)
0
2009. szeptember 3., csütörtök 23:55
Nem ez lesz.
0
2009. szeptember 3., csütörtök 22:43
http://www.origo.hu/filmklub/blog/interju/exkluziv/20090825-uj-filmforgalmazo-magyarorszagon-palace-pictures-ferj-es-feleseg-district.html

Lehet,hogy ez a cég lesz a Warner filmek terjesztője...

0
2009. szeptember 3., csütörtök 18:12
Névnapomra lesz időzítve, úgyhogy amint a nagymama megtisztel látogatásával:), már rendelem is őket.
0
2009. szeptember 3., csütörtök 15:33
Én már megrendeltem!
0
2009. szeptember 2., szerda 23:31
A Mesterről jut eszembe:Ciccnyog, megvetted már a Blaze-t?:)
0
2009. szeptember 2., szerda 20:07
Ez  Stephen King nem?
0
2009. szeptember 2., szerda 18:28
Majdnem.:)
0
2009. szeptember 2., szerda 18:23
haha most nézem hogy nem.
Neki is volt valami hasonló!
0
2009. szeptember 2., szerda 18:23
Ez Esterházy?
0
2009. szeptember 2., szerda 18:08
"A könyveknek súlyuk, anyaguk van, jó érzés kézben tartani őket. Semmi másnak nincs olyan finom illata, mint az új könyvnek, főleg ha az ember beleszimatol a gerincébe, amin még érződik a ragasztó kissé savanykás szaga. Ehhez csak a régi könyvek csípős szaga fogható. A régi könyv szaga a történelmet idézi fel, az új könyv látványa pedig még mindig a jövőt vetíti elém."
0
2009. szeptember 2., szerda 17:59
Engem nem fogsz a hagyományos zsíros-pacnis könyveimről lebeszélni.:)
0
2009. szeptember 2., szerda 17:54
Csak érdekesség gyanánt: az angol fordítása 560 ezer szavas, körül-belül 3,1 millió karakter. Persze szóközök nélkül értendő. 160 karakteres smssel számolva.. ez röpke 19375 smst jelent, persze hap pontosan számolunk és szóközöket is számoljuk akkor sokkal több :) 30Ft-os smsekkel ez olyan 581 ezer forint. Persze csúcsidőn kívül :) Fogadjunk, hogy többre számítottál..
0