Keresés

Warner Home Video

2007. szeptember 19., szerda 22:47
gratulálok a Warnernek. de tényleg. a Full House 4. évadja 1 db tokban van (bye-bye boxset), igen, 1 tokban van a 4 lemez, ausztrál változat. a magyar kiadás (1-3 évad) etalon ehhez képest. tehát úgy látszik ők is ezt érdemlik.
0
2007. szeptember 18., kedd 20:31
nézd, ha ész nélkül készített piaci mutatókat veszünk alapul, akkor a 2.0 jogos. megjelenik 5.1es szinkronnal? kutyának sem kell. megjelenik 2.0ás (eléggé határeset minőségű) szinkronnal? viszik, mint a cukrot! vagy leszedik az 5.1et házilag, és rárakják a vhs hangját, oszt azzal nézik.

ebből statisztika alapján az jön le, hogy nagyon igénytelen a piac, 2.0 bőőőven jó nekik. ugye itt most az "eredetiszinkronlegyen minősége meg minden más kit érdekel" dologra gondolok. de olyan filmekből is, amiknek tényleg nagyon rossz szinkronja volt.

ezek után én nem csodálkozom a 2.0ás hangon... ha a másik kiadásnál bőven jó volt a recsegős mono is, úgyse értékelnék a különbséget. mert a szinkron ennyit számít. hát akkor az újra is rakjunk 2.0át, úgyis csak azt nézik, hogy ott a hatalmas szinkronizált kiadás matrica. lenne ez mono is, ha a dvdnek hálaégnek a stereo hang lenne a minimális specifikációja (ezért feltehetjük, hogy a mono alapot a szinkronnak külön el kéne készíteni újabb filmeknél a Warnernek).

ez eléggé kisarkított ábrázolásmód, de kiadói szempontból fedi a helyzetet. mérgelődhetünk, de amíg azt látja a kiadó, hogy legyen szinkron bármilyen katasztrófa minőségben, addig részükről felesleges térbe keverni a hangot.

a megoldás az újabb filmeknél a szinkron elfelejtése. aztán akkor talán kapunk újból multilang/multisub kiadásokat, tehát ha itthon nincs, külföldről is lazán be lehet szerezni. meg esetleg bejönnek olyan filmek is, amiket itthon nem jelentetnének meg (mert maroknyi embert érdekel), de a nemzetközire ráférnénk. hallgatva az átlagos magyar szinkron mastert, nincs vesztenivalónk (nekem is azért van 5.1 a lakásban, hogy túlhangosított és elrontott dinamikájú stereot nézzek rajta... ja nem). egy jól sikerült "klasszikus szinkron" után is második-harmadikra már meg lehet szeretni az eredeti hangot (nekem sikerült áttérni németről magyarra, majd eredeti nyelvekre... olyan filmeknél is, aminek jó német szinkronja volt és nagyon sokszor láttam őket).
0
2007. szeptember 18., kedd 19:20
hűha. ez megint rossz irány. erről a filmről egyébként Jama nyilatkozott lentebb, ez a speckó FHE-től független. én is sajnálom, hogy butítottat kapunk, de ez van.
0
2007. szeptember 18., kedd 18:46
ja, tényleg! ezt elfelejtettem!  :)
ez lesz az FHE mottója: "Örülj, hogy elkezdjük kiadni (lásd: sorozatok) és örülj hogy van! A minőség mindegy,de vedd a mi terméleinket!"
0
2007. szeptember 18., kedd 18:38
:) tudod, erre van egy kulcsmondat: örülj, hogy jön.
0
2007. szeptember 18., kedd 18:31
2.0-ás sztereó szinkron?! gratulálok! engem nem az extrák hiánya érdekel,hanem a magyar hangsáv gagyisága!
0
2007. szeptember 18., kedd 18:30
remélem az utolsó kérdésed poén volt tényleg!?  :)
0
2007. szeptember 18., kedd 15:14
Az kerül fel a lemezre, ami rendelkezésre áll. Ami nincs, azt nem tudják feltenni.
0
2007. szeptember 18., kedd 15:12
Tudtommal csak csúszik. Talán november.
0
2007. szeptember 18., kedd 14:11
köszi a választ. Hát ez kár
Talán rajta leszün a BluRayes verzión ?:D
0
2007. szeptember 18., kedd 12:56
...vagy egy olyan országban...
0
2007. szeptember 18., kedd 12:42
ez pl. ablo-film. aranyáron mérik a speckókat és az extrákat, meg aztán a lord of war nem is volt túl nagy siker, meg aztán nem tudom, mit vártok egy olyan korban, ahol a háromlemezes digipakos shawshank árát is sokalják.
0
2007. szeptember 18., kedd 12:37
Vagy inkább a Warner ennyit látott érdemesnek a 2-es régióra nézve, hiába kért az FHE bármit is.
0
2007. szeptember 18., kedd 12:10
A Fegyvernepper magyar kiadását nagyon elszúrták (kép ,hang ,bónuszlemez hiánya). FHE csak így tovább az dühítő kiadások felé.
0
2007. szeptember 18., kedd 10:46
valószinüleg csak jövöév elején.  :(
0
2007. szeptember 18., kedd 2:23
Kés/Alatt 4. évad mikor lesz? Tudtok valamit? Mindig ősszel szokott megjelenni.
0
2007. szeptember 18., kedd 1:43
ne a fórumot szídd, hanem az ABLO-t. ők szállítják így a lemezt.
0
2007. szeptember 17., hétfő 23:50
az a fura, h az uccsó két szinkronos dvd közül a cserkészben nem volt, a viharzónában meg igen. és az oldal is létezik, ki is töltöm az űrlapot... de nem kísérletezem tovább.
0
2007. szeptember 17., hétfő 23:46
Tudnám minek vannak az FHE-nél az Ablo jogok ha nem képesek egy normális kiadásra. Ebben a hónapban (október) 2 nagyon jó filmnek a kiadását is elszúrták! Gratulálok!!!!
0
2007. szeptember 17., hétfő 17:19
a legjobb tudomásom szerint ez reges dolog a WHVM-gal együtt meg is szünt!!!!
0
2007. szeptember 15., szombat 17:33
köszi, vape, neked is! :)
0
2007. szeptember 15., szombat 17:24
ő szokott válaszolni.
0
2007. szeptember 15., szombat 17:13
köszi, írtam neki, talán válaszol :)
0
2007. szeptember 15., szombat 17:05
ő tutira mond valami biztatót: mail címe: Kérdések topik, 19843-as hozzászólásban. vagy írj a Kérdések topikba, hátha...
0
2007. szeptember 15., szombat 16:41
mailt írnék, de nem találtam semmi címet :( Jama talán felkukkant ide, nem? szokott...
0