Keresés

Warner Home Video

2007. szeptember 15., szombat 16:15
írj nekik mailt, de inkább telefonálj, vagy kérdezd meg Jamát, ő biztos tud válaszolni.
0
2007. szeptember 15., szombat 16:01
hüpp, hüpp ;-(
0
2007. szeptember 15., szombat 15:57
nálam a remény is meghalt ezügyben, pedig ő szokott az utolsó lenni :)
0
2007. szeptember 15., szombat 15:52
hát ez nagyon szomorú. képzeld, azt írja, rossz a kód v nem ehhez a termékhez való! passz. még nem dobom ki, hátha vmi illetékes is elolvassa :(((
0
2007. szeptember 15., szombat 14:20
anno én is próbálkoztam, de meguntam és kidobtam azt a papírfecnit amin a kód volt. az elején kaptam egy bögrét meg szemüvegtörlő (DVD törlő) kendőt, de utána semmit.
0
2007. szeptember 15., szombat 13:55
azt szeretném kérdezni a T. Kiadótól, h a kerülj szinkronba! klub regisztrálásakor miért nem fogadja el a vadiúj filmemhez kapott kártya kódszámát? szeretnék regisztrálni, és nem megy! kérem szépen, tiszteljenek meg válaszukkal! köszönöm szépen.
0
2007. szeptember 9., vasárnap 21:47
A dvdextra szerint a Fórum Home Entertainment idei júliusi megjelenési tervében szerepelt a Motel első részének bővített speciális verziója.
Lesz ebből valaha valami, vagy csak csúszik?
Köszi a választ előre is.
0
2007. szeptember 7., péntek 20:15
Xpress!!!!
Az FHE álltal kiadott "butitott" filmek nálatok is lesz????
Köszi
0
2007. szeptember 7., péntek 20:10
Már csak az a kérdés, hogy Xpress felveszi-e a kínálatba ezeket?
0
2007. szeptember 7., péntek 20:06
én úgy tudom, hogy a magyar-lengyel hanggal (eredeti hang nélkül) kiadott kiadványokat szándékosan a turkálókosaraknak termeli az FHE. ezekből (valószínűleg) sokkal többet el tudnak adni, mint a nem turkálós dvd-kből, különben nem hiszem, hogy foglalkoznának vele. van rajta szinkron, 990Ft, kosár. de majd Xpress vagy más kijavít, ha tévedek.
0
2007. szeptember 7., péntek 20:01

Akkor nem,ha párhuzamosan kaphatóak a szinkronos és a régi változatok.De errõl sajnos szó sincs.Ugyanez a helyzeta KSZ filmekkel.Annak is így  kell megvennie,akinek elég lenne a felirat és szeretne egy szebb borítót.
0
2007. szeptember 7., péntek 19:49
erről volt szó korábban. nem feltétlen rossz.
0
2007. szeptember 7., péntek 19:43
Ma jártam egy meg nem nevezett Westendbeli műszaki boltban, ahol egy érdekes kiadvánnyal találkoztam, legalábbis a Fórum-tól feltétlenül az:
Megjelent az "Egyenesen át" című film szinkronnal, viszont eredeti hang és felirat nélkül 999 forintos áron! Menü van, jelenetválasztás nincs. Mindenki maga döntse el, hogy ez most jó vagy rossz.
0
2007. szeptember 6., csütörtök 21:36
Aztán az Amaray-tokosok után jöhet a nagymama... :)
0
2007. szeptember 6., csütörtök 21:35
Az én 12 dvd-s Gyűrűk Urámat cserélni kellett, és nem egy lemez miatt. Na az bosszantó volt, főleg, h otthon derült csak ki. Szóval ilyen azért előfordul, de ha a kiadók vásárlók felé való viszonyulása amúgy normális lenne, ez nem lenne akkora gond, hogy érdemes legyen megemlíteni.
0
2007. szeptember 6., csütörtök 21:17
Szerintem nyissunk a témának egy külön topikot ezzel a címmel, ne az FHE fórumát írjuk tele...
0
2007. szeptember 6., csütörtök 21:15
Én mindig letesztelem. Jól megrázom, ha nem koppanik mehet a kosárba, hazáig kibírja. A polcon meg már csak földrengéstől esne ki a lemez, akkor meg az a legkevesebb, mert úgyis a díszdobozokat menteném... :)
0
2007. szeptember 6., csütörtök 20:30
Ja, digipack, akkor nem szóltam. :)
0
2007. szeptember 6., csütörtök 20:24
Nem gondolod, hogy hagyom, hogy összemetéljen egy digipackot? Spontán mozdulat volt, előtte nem is láttam ilyet, hogy maguktól nekiállnak szikézni. Azóta szúrós szemmel nézem, hogy mit csinál a pénztáros, és a lehető leggyorsabban kiveszem a kezéből a filmet. :-)
most posts by TM
0
2007. szeptember 6., csütörtök 19:50
Tényleg? Kicsavartad a kezéből? :)
0
2007. szeptember 6., csütörtök 19:44
A "miért ment tönkre a magyar dvd piac?" sztoriba nem vág bele a karcos lemez, ha reggelig bizonygatod, akkor sem.
Elismerem, hogy ez egy rossz jelenség, de akkor is csak annyi köze van az előzőekhez, mint az áttételes rákhoz a perforált vakbélnek.
most posts by TM
0
2007. szeptember 6., csütörtök 19:16
Azért ez is valamilyen szinten az elgagyisodás témába vág, mert a 28000 Ft-os Alien Legacy díszdoboz, vagy a 8000 Ft-os első kiadású Rettenthetetlen ( ezek voltak az első lemezeim ) idejében még nem beszélhettünk ilyen hibákról, igaz ebbe az árba belefért az igényes csomagoltatás is.
0
2007. szeptember 6., csütörtök 18:53
Az én dvd-met csak egyszer próbálta meg pénztáros kisniccerelni, de csak addig, amíg ki nem csavartam a kezéből. Azóta saját eszközzel járok ilyen helyekre, vagy pedig körömrágás előtt, de nem engedem át másnak a bontást s az ellenőrzést sem, ahogy a cserepéldányt is magam választom ki, hiszen az egy újabb tokmustrát jelent. :-)
most posts by TM
0
2007. szeptember 6., csütörtök 18:48
mindenki ezt tenné :)
0
2007. szeptember 6., csütörtök 18:46
Na ja... csak hol? Próbáld meg elmagyarázni a pénztárosnőnek, aki sniccerrel bontogatja a dvd-tokokat..! :)Istenem, mennyivel egyszerűbb lenne, ha beérném az írottal/ divikszessel...
0