Keresés

Warner Home Video

2007. április 2., hétfő 14:05
Xpress!!!!!
Nem lehetne ezt a majmot végérvényesen kitiltani a fórum oldalairól, eddig csak hasznavehetetlen, értékelhetetlen, hozzászolásai, hírdetései, voltak
0
2007. április 2., hétfő 13:52
Nem rád vagyok kíváncsi, hanem aki jártas a témában.
0
2007. április 2., hétfő 13:42
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. április 2., hétfő 13:22
Ezek a filmek megjelennek idővel a Kerülj szinkronba! sorozatban? :

Kincsvadászok, Ördögűző, Kampókéz, Kegyetlen játékok, Kék lagúna, A kaktusz virága.

0
2007. április 2., hétfő 8:53
Dömi, megint egyetértek veled ;) :)
0
2007. április 2., hétfő 8:53
egyetértek. a FHE rengeteget hibázik. egy kis kiadónál ez kevésbé ciki, mint egy nagy kiadónál... hibás borítók, fordítási és tartalmi hibák stb. nem mondom, hogy én nem hibázom, mert aki dolgozik, az hibázik... na de ennyit?
0
2007. április 2., hétfő 2:32
Ja, és még valami:
Kevesebb pénzből, kevesebb idő alatt kevesebb hibát lehet elkövetni. :-)
0
2007. április 2., hétfő 2:30
Úgy őszintén, a megalakulásuk óta olvasta már közülök valaki ezt a fórumot?
Elvileg a kiadói fórumnak az lenne a célja, hogy a kiadók válaszolnak a kérdésekre. Ennek alapján ezt a topikot be kellene zárni, mert itt a kiadó képviseletében senki nem válaszol. Néhányan csepegtetnek innen-onnan szedegetett információkat, de az FHE-től senki nem ereszkedik le addig, hogy a pórnéppel párbeszédbe elegyedjen.
A Warner idején még néha megfordult itt tőlük valaki, de azóta senki.
Ezért érzik úgy a fórumozók, hogy az FHE-t nem érdeklik a vásárlói igények, panaszok, kizárólag csak a profit. És ebben van is némi igazság, ezt Te sem tagadhatod.
0
2007. április 2., hétfő 0:08
jaja, ez így van, de hidd el, ennek ők sem örülnek, s valszeg mindez azért van, mert kevesebb pénzből, kevesebb emberrel, kevesebb idő alatt kell dolgozniuk. nem hinném, hogy trehányabbak lettek: legalábbis én nem tapasztaltam a velük folytatott munkakapcsolatban ilyesmit.
0
2007. április 1., vasárnap 23:59
én nem akarok veled vitatkozni,de mostanában kicsit túl sok az FHE-nél "egy-egy baki",nem gondolod?
0
2007. április 1., vasárnap 23:57
azért egy 2.0-ás hangba még senki sem halt bele (főleg, hogy jelen esetben egy mozifilmnél sokkal szerényebb keveréssel bíró tévésorozatról van szó). én is a tökéletesség híve vagyok, de egy-egy baki még nálam is becsúszhat, néha úgy, hogy már nem tudok korrigálni rajta. azt azonban még ilyenkor is nehezen tolerálom, hogy néhányan a fejemet akarják ezért venni, mintha megöltem volna valakit. :)
0
2007. április 1., vasárnap 23:50
utalok itt arra a közismert viccre az adminisztratív hibával kapcsolatban:
-Doktor úr! Maga már biztosan nagyon fáradt. Túl van egy amputáción, egy vakbélműtéten és egy epeműtéten...
-Valóban, Marika, elég fárasztó ez a mai nap.
-... csak az a baj, hogy beteget felejtett el cserélni..
0
2007. április 1., vasárnap 23:48
Van egy jó ötletem, amiből tudom hogy semmi nem lesz.

A dallas harmadik évada most jelenik meg, kiadhatná úgy a Fórum, hogy hozzácsomagolnak egy Slipcase-t az első évadnak, hogy annyira ne üssenek már el egymástól.

Persze, halott ötlet, de nem lenne rossz..
0
2007. április 1., vasárnap 23:47
hát nemtom... én úgy vagyok ezzel, hogy amit csinálok, tökéletesen akarom csinálni, sz*rt nem adok ki a kezemből... de lehet, hogy én vagyok a hülye. azért remélem egy DVD-n a kiadás előtt 1-2 héttel egy sima borító csere nem telik hónapokba...
csak a szokásos példa: ha az orvosok is így dolgoznának... lehet, hogy a lakosság felének nem lenne lába.
0
2007. április 1., vasárnap 23:13
ez csak egy szimpla adminisztrációs hiba. mikor a borítót fordítottam, a kapott speckó szerint is 5.1-es hang szerepelt a lemezeken: a forgalmazó jóhiszeműen járt el, mikor ezt tűntette fel. csak akkor derült ki, hogy 2.0-ás hang van a lemezeken, mikor már elindult a sorozatgyártás (lemezé, borítóé egyaránt). persze, megtehette volna, hogy bevonja a lemezeket a piacról, hogy költséget nem kímélve újra nyomassa és kicserélje valamennyi borítót, na de már így is leget késett a kiadvány, nem gondoljátok?

s erről a késésről sem a kiadó tehet, csak megsúgom.
0
2007. április 1., vasárnap 23:05
maximálisan igazad van
0
2007. április 1., vasárnap 23:05
az extra lemezt felejtsd el.  :(
0
2007. április 1., vasárnap 23:04
Nem az árával van a bajom, mert ha arról van szó megveszem :) Például most is várom a Prison Break-et, dehát valamikor ősszel jön... ha jól sejtem olyan 7590.- lesz az árfolyama... természetesen slimtokokban 7 (6+1 extra) lemezen 2.0-ás magyar és 5.1-es angol hanggal + magyar felirattal. Ennyi pénzért ilyen kiadással elégedett lennék... (ha sorozat, inkább slimtok, mint digipack)
0
2007. április 1., vasárnap 23:01
Szerintem marhára igaza van... pénzért cserébe azt hiszem alapvető elvárás, hogy ne legyen átverve a vásárló. Ha 2.0, akkor 2.0 legyen ráírva. És aljas dolog ennyit elkérni úgy, hogy átvernek...
0
2007. április 1., vasárnap 22:56
én ugy tudom tervben vann mindegyik Segal film,tehát várhatóak. hogy mikor azt ne kérdezd.
azt ugyan én se értem ugye hogy ők beharangozták hogy másfél-két év alatt fogják ezeket a kb. 200 filmet kiadni,de már lassan lejár ez az idő de még 50 film se jelent meg,söt mitöbb egyre jobban csúsztatják a megjelenések dátumat. érthetetlen.
0
2007. április 1., vasárnap 22:31
ez komoly. már 5.780 ft is sok egy teljes tévésorozatért. :) kurva aljas dolog, hogy egyáltalán megjelent.
0
2007. április 1., vasárnap 22:29
Csak nehogy azokaz is új szinkronnal adják ki, ha kiadják. (Pl. Steven Seagal - Józsa Imre:) )
0
2007. április 1., vasárnap 21:56
Dömdödöm!

nem tudsz valamit a régi steven seagal filmek szinkronos, vágatlan megjelenéseiről? (pl. nico, törvényre törve, ölve vagy halva stb)
0
2007. április 1., vasárnap 21:50
Tisztelt kiadó!
Nemrég kaptam ajándékba A Félelem kórháza című kiadványuk mindkét részét.
A problémám az, hogy a magyar hang csak 2.0-ban van a lemezen, a borítón pedig 5.1 szerepel. Van erre valami elfogadható magyarázatuk, mert az Xpress honlapján 2*2890 forint ba kerül, és ez egy kicsit sok azért, hogy így át legyek vágva, még akkor is ha mindkét kiadvány 2 lemezt tartalmaz.
Továbbá nem értem, hogyha külföldön kitudták adni egyben a 4 lemezt akkor itt miért kellett szétszedni? Miért nem lehet megbecsülni a magyar vásárlókat?Miért kell ilyen ocsmány eszközökhöz nyúlniuk, ha el akarnak adni egy filmet?Miért nem lehet átvenni egy az egyben a külföldi kiadást és csak a borítón lévő szöveget magyarítani?
0
2007. március 27., kedd 21:16
Ez van, ízlések és pofonok...

Mondjuk újra kéne néznem, eléggé megfáradt állapotban láttam utoljára... :)))
0