Keresés

Warner Home Video

2009. november 3., kedd 9:00
Xpress.hu   csak annyit szeretnék hozzászolni az ön  hozzászólásához, hogy  biztos hogy vanak a vásárlók hozzá állásával  is gondok de  elmondanám az én példámat is  lehet nem vagyok egyedül evvel. Szóval  egy idöben  nagyon  töltöttem le sorozatokat pl?  Sex és NewYork,  xena,  dawson és a haverok  és nem azért töltöttem le mert  nem veszem meg dvd-n  . Azért töltöttem le mert eddig nem jelent meg sajna  bár a sex és NewYorkot már előrendeltem,  de remélem a többi filmet is megfogom venni ha mi hamarabb kiadják dvd-n.  De jártam már ugy is hogy  letöltötem egy filmet a netröl  és annyira tetszett, hogy  megvettem eredetiben  önöktől, Szóval nem biztos hogy a vásárlók  hozzá állásával  van mindig a gond  vagy pedig az illegális letöltésekkel. Megkérdezném öntől  ha  az illegális  letöltésre  rátértem, hogy miért van az   hogy a dvd megjelenése előtt a neten már fent van  dvd-rip ben az adott film? Ez kinek a hibája? a vásárlóé? nem hiszem hiszen nem ö tehet arról hogy fent van a neten a rippelt változat. Persze az ő döntési joga , hogy letöltse  vagy sem.pl? a hannah montana a mozi filmet láttam így  hogy ki sem jött dvd-n és már  fent volt dvd rippben.
Előre is köszönöm.
0
2009. október 31., szombat 21:16
azok is, minden ami klasszikus!!! :D
kérlek, nézz át a kérdések fórumba, ha tudod a választ a kérdésemre, légyszíves add meg!
köszi!
0
2009. október 31., szombat 20:54
Inkább a még ki nem adott Humphrey Bogart-okat kérjük... és a többi ki nem adott film-noirt!!!! :P
0
2009. október 30., péntek 16:41
Brando  MGM-filmje(az arhívum a Warnernél):

Sayonara
0
2009. október 30., péntek 16:39
meg még ha jól tudom Németo-ban megjelent a VÁLTOZÓ ÁLLAPOTOK című Ken Russel film is. Az is jöhetne.
0
2009. október 30., péntek 16:35
A Kabaré jutott még az eszembe.Tudtommal a jogok Warnernél vannak.

Van még néhány magyar feliratos itthon ki nem adott mozi:

Pat és Mike (K. Hepburn,S. Tracy)
Ryan lánya (David Lean rendezés)
Várj,míg sötét lesz! (Audrey Hepburn)
Garp szerint a világ (R.Williams még nem mókamikiként)
0
2009. október 29., csütörtök 17:34
az elsőre én is nagyon, és a többi is jöhet, bár én még annak örülnék, de nagyon ha a régen kiadott klasszikusokat is újra kiadnák...
pl.

Bogart, Davis, Crawford, Curtiz, Cukor, Flynn, Cagney (bár ezek közül jöhetnének azok is amiket eddig nem adtak ki) Brando filmeket.
0
2009. október 29., csütörtök 17:00
Pl.

Lázadás a Bounty-n(Brando)
Klute
Kamaszkorom legszebb nyara
Kóma
Mi történt Baby Jannel?
A Domb
Egy apáca története
0
2009. október 29., csütörtök 16:56
te mikre vágysz?
0
2009. október 29., csütörtök 16:55
Már havi 2 db. klasszikussal nagyon elégedett lennék.Ez nem olyan sok,legfeljebb elmaradna néhány később 99 Ft-ért árult filmes kacat.
0
2009. október 28., szerda 20:09
Egyelőre még nincsenek konkrét tervek, de az első hónapokban biztos, hogy az újdonságokra koncentrálnak. Illúzióba ne ringassátok azért magatokat, mert nem a kiadók cserélődése van jó hatással a klasszikusok megjelenésére, hanem a vásárlók hozzáállásának változása, ez pedig egyáltalán nem abba az irányba mutat, hogy érdemes idehaza egyre több klasszikust megjelentetni. De én leszek a legboldogabb, ha tévedek.
0
2009. október 28., szerda 19:57
egyébként az új kiadó klasszikusok terén miket tervez kiadni idén?
0
2009. október 28., szerda 19:05
az infó a BD-változatra vonatkozott: ez a film DVD-n történő megjelentetése amúgy sem aktuális.
0
2009. október 28., szerda 18:44
bakker, pedig de jó is lenne egy szép kis hazai kiadású dvd-n, én azért drukkolok a Pro-nak....
0
2009. október 28., szerda 17:02
ez utóbbi kapcsán még az FHE-nél mondták, hogy a warner nem tervez magyar vonatkozású lemezt. jó lenne, ha meggondolnák magukat. :(
0
2009. október 28., szerda 16:53
Én meg a 10 lemezes Ben Hurt várom a BD-t felváltó még menőbb formátumban...:)))

De mégsem,megelégednék néhány nívós,klasszikus DVD-vel is.
0
2009. október 28., szerda 11:40
ezt én is várom, meg még jöhetne az OZ meg az ÉSZAK-ÉSZAKNYUGAT is.
0
2009. október 28., szerda 11:33
Az igen...

Gone with the Wind 70th Anniversary Edition - This romantic epic returns to DVD as a 5-Disc set and makes its Blu-ray Disc debut as a 2-Disc set.

Remélem a ProVideo bevállal egy ilyet. (És így lecserélhetem a 2 lemezes magyart és a 4 lemezes angol kiadást egy ilyen csodára...)
0
2009. október 27., kedd 13:55
Tisztelt Kiadó!
  Érdeklödni szeretnék, hogy  nem tervezik -e véletlen az alábbi sorozatok kiadását?

Dawson és a haverok 1-6  évad,  Xena 1-6 évad, Váratlan  Utazás,

Válaszukat előre is köszönöm.
0
2009. október 25., vasárnap 16:39
Lehetséges,ezért írtam a valaki mást is.
Bár a Rebecca lehet,hogy Buena Vista.

Akkor készültek ezek a művek ,mikor Hitchcock Selznick "tulajdonában" volt.A filmeket az RKO(régen nem létezik,filmjei mindenfelé szétszóródtak) forgalmazta.
0
2009. október 25., vasárnap 16:30
A Highlinder hogy jön ide? :P
0
2009. október 25., vasárnap 15:58
"There can be only one..."
0
2009. október 25., vasárnap 12:12
Igazán kiadhatnák már a Lois & Clark utolsó évadját, s akkor teljes lenne a sorozat... meg a Batman Animated Series-t is folytathatnák
0
2009. október 24., szombat 19:17
Ezek kint nem universalnál vannak?
0
2009. október 24., szombat 19:10
Észak-északnyugat Blu-ray se lenne rossz!
0