Nem értettem, hogy jön ide az "öreg" motoros... aztán rájöttem, hogy nem az "a" betűsről, a Gáborról szól a történet. Esetleg közeli családtagod az illető? ;-)
Egy régi zsidó "bölcsesség" szerint ha eladsz egy almát úgy, hogy annak az árából nem tudsz megvenni öt másikat, akkor téged arra az almafára kell felkötni... :-O
0
2009. május 13., szerda 18:58
52684
Tolmácsi bácsiról le lehet szállni! Sok hozzá hasonló őrült kellene a filmbizniszbe. Ja, hogy még nem ingyen intézi a rendeléseket? Nahát, ez tényleg hallatlan. Gondolom, hogy a saját terjesztésű, kiadűsú filmjei, meg a csak nála fellelhető ritkaságok mind smafuk. Tényleg, dögöljenek meg a kiskereskedők, s virágozzanak a dombornyomott kártyás nagyokosok.
most posts by TM
0
2009. május 13., szerda 18:11
6925
Nekem sajna kell a magyar felirat(megértem,de az mégsem ugyanaz,mint egy jó fordítás),viszont szinkron nélkül jól megvagyok. A vígjátékoknál is.:)
0
2009. május 12., kedd 20:45
437
Én németül nézem a filmeket. Nekem tetszik. DEUTSCHLAND ÜBER ALLES!!! Mért nem nézed angolul és akkor olcsóbban kijössz. angol hanggal és angol felirattal nagyon gyorsan fel lehet turbozni a nyelvtudásod is. :-)) Ha kijön magyar szinkronnal egy jó vígjáték, azt megveszem, de ha egy laza akciófilmről van szó: Pl: USA Invázió, akkor nekem jó az angol is.
0
2009. május 11., hétfő 17:59
6925
Vagy megrongálódik,vagy még sincsen magyar vonatkozás rajta,vagy a csere sem jön össze. Mindez mások tapasztalatai alapján.Sokaknak volt már sok-sok kényelmetlenségük és elvesztegettek egy csomó időt.Azért baleknak nem érzem magam... Egyébként nem vásárolok éppen gyakran külföldről,hiszem az újabb megjelenéseken már magyar felirat sincsen.Mármint a régi filmeken.
0
2009. május 10., vasárnap 20:05
13392
Szerintem megéri saját magadnak beszerezni, nem csak nyomonkövethető, de olcsóbb is. Faggass ki valakit a közeledben, aki rendszeresen foglalkozik ezzel, és máris nem fogsz tőle idegenkedni.
0
2009. május 10., vasárnap 19:12
69
A saját beszerzésnek semmi buktatója nincsen, szerencsére nem magyar cég küldi, ahol elvárják, hogy te könyörögj nekik. Mindig megérkezik, de ha elvész, akkor jelzed és szó nélkül küldenek egy másikat vagy visszaadják a pénzt 2 napon belül. Ébresztő, az nem Magyarország, ahol az eladó azt hiszi, te vagy érte! Aki drágábban vásárol, az egyszerűen balek.
0
2009. május 10., vasárnap 17:56
6925
A saját beszerzésnek azért vannak egyéb buktatói is.Ha mondjuk esetleg elvész a csomag... Inkább fizetek többet,de biztosra megyek.
0
2009. május 10., vasárnap 11:47
4842
Kedves Caesar film! Esetleg nem tervezik kiadni a következő Pierre Richard filmeket? :
Az esernyőtrükk Olajra lépés Félénk vagyok, de hódítani akarok...
Előre is köszönöm válaszukat!
Üdv!
0
2009. május 10., vasárnap 1:13
437
Nekem felajánlotta, hogy megszerzi a Bosszúvágy 3 amerikai kiadását 4700 ft ért. Na most az amazon amerikai oldaláról postaköltséggel együtt 2400 ft ért szállítják ide egy New Yersey raktárból. :-) Semmi sem kell hozzá, csak egy dombornyomott kártya, amit mindenki tud magának csináltatni. Magyarul, fizessek 2000 ft tal többet, hogy őt támogassam. Ennyire nem vagyok gazdag. :-)
0
2009. május 10., vasárnap 0:45
69
Kedves Caesarka,
a Vágy titokzatos tárgyának várható javított verziója? Most néztem meg, és a közepén mintegy fél órán át ~2 sec-os szinkroncsúszás van.
Köszi.
0
2009. május 10., vasárnap 0:29
4842
Kedves Caesar film! Esetleg nem tervezik kiadni a következő Pierre Richard filmeket? :
Az esernyőtrükk Olajra lépés Félénk vagyok, de hódítani akarok...
Előre is köszönöm válaszukat!
Üdv!
0
2009. május 9., szombat 18:33
69
Ha nem tudod az arányokat és konkrét összegeket, mi alapján állítod, hogy a 3-4-5 ezer Ft reális ár, az 1990 vagy 990 ft meg nem reális?
Ha külföldön veszel egy kávét 6 euroért, én meg tegyük fel 1 euroból kihozom Neked ugyanazt a minőséget, mert nem méregdrága helyen és méregdrága környéken készítem el és szolgálom fel, akkor mi a reális ár? Neki sem kerül sokkal többe a kávé, mint nekem; csupa olyan dolgot kell megfizetned, ami neki semmibe sem kerül, ergo számodra kidobott pénz. Luxus. Én legszívesebben közvetlenül a kiadóktól vennék filmet, ha lehetne, felesleges, hogy a kiskereskedő rátegye a hasznát, nem akarom más zsebét tömni. Sőt, DVD lemez sem kell, adjon egy FTP elérést, és letöltöm, így egy csomót spórolunk. Máris feléből ki lehetne hozni. Csakhát ez senkinek sem érdeke.
0
2009. május 9., szombat 18:07
6925
Ezt egy kiadótól kellene megkérdezned. Én csak a külföldi árakat ismerem és ahhoz képest mi gyakorlatilag ingyen adjuk a lemezeket. Mármint azt a keveset,ami még megjelenik,hiszen a nagy stúdiók nem jótékonysági cégek.. Nemrég szereztem be kintről egy filmet,8000 Ft. volt. A Kulturbarlangban a felébe sem kerül.
0
2009. május 8., péntek 18:31
69
csabaga, kérlek számszerűsítsd, hogy az általad REÁLIS árnak tartott fogyasztói ár hogyan áll össze lemezenként az alábbiak szerint %-ban: 1. jogdíj 2. gyártási és anyagköltség 4. kiadói haszon 5. kiskereskedelmi haszon 5. ÁFA (ez nyilván 20% jelenleg, de a többi 80% hogyan oszlik meg?)
Nagyon kíváncsi lennék erre a néhány adatra.
0
2009. május 8., péntek 18:14
6925
Egy csomó filmet csak ott ill. a segítségével tudtam beszerezni.Most is kapható néhány nálunk forgalomba nem került vagy már joglejáratos mozi. Egy ekkora üzlet értelemszerűen nem tud akciózni(nincsen mosógépe amin behozza az árát),vagyis a reális árakon adja a filmjeit. Több ilyen üzlet kellene!
0
2009. május 7., csütörtök 22:11
437
A kulturbarlangod egy jo nagy lehuzas. Kozel 4000 ft ert arulja a csavo azokat a Bergman filmeket, amik most itt 1990 et kostalnak. Persze mar evek ota mindig azt mondja, hogy ezek az utolso peldanyok. Fellini: Orszaguton-3000 Ft. Egy Cineteles kiadasert????? Kulturbarlang=megelhetesi rablas. Kivancsi vagyok mit csinalna az emberke, ha dolgoznia kene? Nagyon el lenne keseredve. Remelem o is olvassa ezt, akarmilyen neven is fut az Xpressen.
0
2009. május 7., csütörtök 17:02
4078
Ez igaz, az egy remek hely, de sajnos még a pestiek se nagyon tudják, hogy van ilyen. Én meg nem pesti vagyok tehát nekem be kell érnem a környékkel. Ha nem akarok rendelni, mert mondjuk csak 1 DVD film kell, akkor vagy elmegyek tescoba, alexandrába, lírába. Máshol nem árulnak nagyon DVD-ket vidéken.
0
2009. május 7., csütörtök 15:09
96
köszi, ez megnyugtató
0
2009. május 7., csütörtök 14:46
1604
Nem, hiszen a Kultúrbarlangban pl. a megjelenés óta mindig is kapható volt! :)
0
2009. május 7., csütörtök 13:33
4078
Egyébként tényleg nagyon jó kiadvány:)
0
2009. május 7., csütörtök 13:29
4078
A Peeping Tom nagy film. Az eladása kapcsán felmerülő csalódottságot sajnálom, de az igazság az, hogy a nem netes boltokban én még nem láttam sehol se a kiadványt. Nem láttam se Alexandra se Tesco se líra se más olyan boltokban, ahol DVD-ket is árulnak. Így aki nem neten vásárolgat, az csak véletlen botlik bele?
0
2009. május 7., csütörtök 13:23
377
polpeter,
garantálni nem tudjuk, de értelemszerűen a mi érdekünk is az, h mindig hozzájuss a termékeinkhez. :)
0
2009. május 7., csütörtök 12:57
1256
köszi!
0
2009. május 7., csütörtök 12:53
96
T. Kiadó! Mint írtátok a Belmondo-doboz topikjában, valószínű lesz még másik doboz is , ha ezek jól fogynak. Ez szuper, de ha most nem veszem meg a nem dobozban kiadott filmeket (Kívülálló, A nagy vakáció stb.) és nem lesz doboz valami miatt, akkor tudjátok garantálni, hogy be fogom tudni szerezni a filmeket akkor is? Mivel csak egyszer szeretném megvenni a filmeket, lehetőleg dobozban Remélem érthető a kérdés köszi a választ