Keresés

Caesar Film International

2009. május 6., szerda 22:27
Ehhez a kérdéshez magam is csatlakoznék...az egyik legjobb Bud Spencer-film!!! Bujtor Istvánnal a szinkron 1000x jobb és ezt most kivételesen nem az elfogultság mondatja velem. Egyébként meg volt nekem egy kalóz-verzióban mindkét szinkronnal (sajna angol vagy olasz hang nélkül), de tovább ajándékoztam annak reményében, hogy pótolható a lemez - sajna a forrás azóta elapadt...:-( Szóval hajrá Caesar!
0
2009. május 6., szerda 18:47
Belmondo, Delon, Funes, Hitchcock, Vér és Love.
most posts by TM
0
2009. május 6., szerda 18:16
T. Caesar film!

A medúza pillantása c. filmet nem tervezitek esetleg?
0
2009. május 6., szerda 17:36
vki leírná, hogy melyik "dobozokról" van szó?
0
2009. május 6., szerda 14:58
Kedves Caesar Film!

Az Aladdint (Bud Spencer-féle) nincs kedvetek kiadni, felújított olasz képpel (ott 1-2 éve jelent meg), és dupla szinkronnal? (De legfőképp az eredetivel).
Vagy olasz filmekkel nem foglalkoztok?

Tervezte eddig is már pár kiadó, de állítólag nem találták a jogokat és nem lett belőle semmi. :(
0
2009. május 6., szerda 11:06
Kedves Caesar film!
Esetleg nem tervezik kiadni a következő Pierre Richard filmeket? :

Az esernyőtrükk
Olajra lépés
Félénk vagyok, de hódítani akarok...

Előre is köszönöm válaszukat!

Üdv!
0
2009. május 6., szerda 1:12
Én meg garantálom, hogy megveszem mindegyik dobozt, s hozzá szeretnék egy kiadói tanusítvánnyal ellátott hibátlan Különleges történeteket. :)
most posts by TM
0
2009. május 6., szerda 0:30
Ha így van, nekem nem jelent gondot megadni a címemet (meg egy dvd-ét)...
0
2009. május 6., szerda 0:11
nem jelentene problémát a postázás.
0
2009. május 5., kedd 21:15
Ebből is látszik, hogy az ember (jelen esetben a kiadó) szívvel ad, nem pedig ésszel. :)
Viszont ha már átgondolatlanságról beszélünk, ez érvényes Xpressre is, amiért egy Caesar által nem jóváhagyott tartalmú köríméllel improvizált. The Russian írta a frankót, hogy kulisszák mögött egyeztessenek a felek a hogyanmikéntről, az érintett vevőknek meg maradjon a hozsánna kétfelé szórása.
most posts by TM
0
2009. május 5., kedd 21:05
Én pedig mindkettőt.
0
2009. május 5., kedd 21:03
Szerintem szép katarzisa lenne a kiadónak az egyesével postázás, s ehhez minden érdekelt vevő biztosan adná a nevét. :))
most posts by TM
0
2009. május 5., kedd 21:03
ha ez csupán egy if... then dolgon múlna, akkor már rég meg lenne csinálva szerintem.
0
2009. május 5., kedd 20:52
Egy szimpatikus ötlet magyarosan hatékony megvalósulása lenne, ha a kiadónak kellene egyenként elpostáznia a filmeket, személyes átvételnél pedig mindenki kénytelen lenne kikalandozni Budaörsre, vagy hová. (Ráadásul beleegyezés nélkül az Xpress nem is adhatja át harmadik félnek a nevet, címet tartalmazó adatokat.)

Egyszerűbb lenne mindegyik megrendelt tételhez egy-egy kupont generálni, ami az adott doboz átvétele után aktiválódna. Utána beváltják, és kész.
Programozásilag talán nem olyan nagy a különbség az IF kupon THEN Boudu=1 és az IF kupon THEN any_Caesar=1 között. És határidőhöz sincs kötve a kivitelezése, hiszen nyilván mindenki megértené, ha a kuponok csak mondjuk, valamikor a nyár folyamán "érkeznének be" raktárra.

Még annyit, hogy én nem kértem az 1 ft-os kedvezményt, viszont ha már felajánlották, akkor elfogadnám. Az eredeti formájában. Mert abból az öt darabból, még 1 ft ellenében is, csak a Belmondo érdekelne - ha nem rendeltem volna meg a díszdoboz keretében.
0
2009. május 5., kedd 19:06
Nincs ebben semmi átgondolatlanság. Én inkább nagyvonalúságot látok benne. Ha a buli nem megy Xpress-szoftverről, akkor kell kérni egy listát Robitól, az talán nem komplikált kérés, s utána az 1 Ft-os témát játssza le maga Caesar egyedül. Ennyi.
most posts by TM
0
2009. május 5., kedd 18:57
Én viszont érdekesnek találom ezt a beszélgetést. Kis betekintő. Utólagosan a témához kapcsolódóan szeretnék hivatkozni a Love Box topik 14-es hozzászólására, amiben felvetettem az aggályaimat egy ilyen jellegű akcióval kapcsolatban. Balázs akkor rossznéven vette a stílust, tán nyers voltam, de egészen halkan mondanám újfent azt, amit akkor, azonnal az akció meghírdetésekor mondtam, sokkal alaposabb előkészítsét és átgondolást igényelt volna az egész a kiadó részéről. Kérlek Balázs, ne vedd ezt ismét támadásnak, nem annak szánom. Tényt állapítottam meg és egyben egyetértésemet fejeztem ki Xpress hozzászólásával.
0
2009. május 5., kedd 18:51
Caesar, nekem is reagálsz?
Érdekel...
0
2009. május 5., kedd 18:48
Sztem meg ezt rendezzétek le magatok között, ne a saját vásárlóitok előtt mert nem tesz jót senkinek....  :)
0
2009. május 5., kedd 18:41
Ez nem a mi hozzáállásunk kérdése. Ti úgy hirdettetek meg egy akciót, hogy ezt nem beszéltük meg előre. A rendszernek a következőket kellene tudnia az általatok beígért változat szerint:

1. Ellenőriznie kell, hogy az illető megrendelte-e az egyik dobozt tavaly.
2. Az illető által rendelt másik Caesar-kiadványnál automatikusan árat kellene módosítania, de úgy, hogy ne rendelhessen egynél több akciós kiadványt dobozonként az illető, a rendelés után ne törölhesse a dobozt (és így 1 forintért venne egy filmet, míg a dobozt nem veszi át).
3. Biztosítania kellene, hogy az ajándék film és a megrendelt doboz csak egyszerre, egy csomagban kerüljön feladásra/átvételre.

Mindezt három különböző doboz és kb. 100 egyéb kiadvány kombinálásával.

Elárulom, hogy a mostani megoldás is rengeteg energiánkba kerül majd, figyelni kell a megjegyzéseket, a rendelések közé varázsolni az ajándék filmeket, stb.

Minden tiszteletem a kiadóé, aki ilyen gesztust tett a vevők felé, minden tiszteletem azoknak a vevőknek, akik egy ajándék lónak nem nézik a fogát, de a lényeg az, hogy ezzel az akcióval mi szívunk, és nem is kicsit, ráadásul mi vagyunk ugye a balfaszok, akiknekilyen a hozzáállásuk.
0
2009. május 5., kedd 17:43
nem tudunk sajnos mit kezdeni az xpress hozzáállásával... azt tudom még felajánlani, hogy amennyiben bemutatjátok a számlát a dobozról nálunk kaptok egy Általatok választott filmet.
elnézést.
0
2009. május 5., kedd 17:35
Hopp, megelőztek...
0
2009. május 5., kedd 17:34
A Caesar Film felajánlása (2008. december):

„Vevőinket szeretnénk kárpótolni. Aki már előrendelte ezen dobozok bármelyikét, és erre a bejegyzésre hivatkozva jelzi az igényének fenntartását az xpress-nél, az választhat a díszdoboza mellé egy BÁRMELYIK EGYLEMEZES DVD-KIADVÁNYUNKAT a kínálatunkból, melyet 1 Ft-ért bocsátunk a rendelkezésére.”

Az Xpress mai leveléből:
„Azoknak a megrendelőknek, akik még a tavalyi év folyamán adtak le nálunk előrendelést a dobozra, a kiadó most lehetőséget biztosít arra, hogy a gyűjtemény mellé jelképes 1 forintos áron egy másik filmet is választhassanak az alábbi listából:

Pauly Shore halott
Ali G Indahouse
A fejvadász
Szabadnak születtek
Bomlott Boudu beköltözik

(A készlet erejéig áll módunkban biztosítani a választás lehetőségét.)”

Megjegyzések:
Minden dobozhoz ugyanaz a lista tartozik.
Az egyik (A fejvadász) benne van a Belmondo-dobozban…
A bármelyik szó súlyos jelentésszűkülésen esett át…
0
2009. május 5., kedd 17:32
Kedves Caesar Film!

Megérkezett az xpresses értesítő, de a benne foglaltak mintha kisé eltérnének attól amit igértetek volna. Erről lett volna szó (tőletek idézem):

Vevőinket szeretnénk kárpótolni. Aki már előrendelte ezen dobozok bármelyikét, és erre a bejegyzésre hivatkozva jelzi az igényének fenntartását az xpress-nél, az választhat a díszdoboza mellé egy bármelyik egylemezes DVD-kiadványunkat a kínálatunkból, melyet 1 Ft-ért bocsátunk a rendelkezésére. Ezen DVD-lemezhez többféle módon is hozzájuthat az illető.

Ezzel szemben a közleménybwen már ez állt!

kiadó most lehetőséget biztosít
arra, hogy a gyűjtemény mellé jelképes 1 forintos áron egy másik filmet
is választhassanak az alábbi listából:

Pauly Shore halott
Ali G Indahouse
A fejvadász
Szabadnak születtek
Bomlott Boudu beköltözik

Most, hogy is van ez megint?
0
2009. május 5., kedd 15:19
Kedves creeper!

Sajnos az extrák ellenére sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a film...
0
2009. május 5., kedd 15:04
Kedves Caesar!
Teljesen jogos, hogy nem cserélitek a feliratos filmeket szinkronosra, az egy másik termék!
Ám mi van azokkal a CSAK FELIRATOS filmekkel, amelyen a dobozon jelezve van magyar szinkron, miközben nincs rajtuk! Azt gondolom az ezek cseréjére való igény megalapozott...
Zoli
0