Keresés

Caesar Film International

2007. november 13., kedd 19:34
Megvettem én is a Shaunt, azért örülök, hogy 990 Ft-os kategóriában nem teljesen fapados. Némi gratula azért jár érte, bár a felirat az extrákról még mindig hiányzik. Amerikaiak beszédét megértem simán, az angolok nehezebbek.
0
2007. november 13., kedd 18:13
A Caesar Film által kiadott Haláli hullák hajnala a borítón feltüntetettől eltérő, 1:2.35-ös képaránnyal jelent meg, nem mellesleg tűéles, szép minőséggű képpel.

Extrák:

- így készült (kb. 7 perc)
- a film saját előzetesei
- Coldplay interjú (kb. 4 perc)
- kimaradt jelenetek (kb. 10 perc)
- további jelenetek - audiokommentárral (14 jelenet)
- Egy forgatási nap - videonapló (kb. 10 perc)
- A forgatás szünetében (kb. 11 perc)
- Látványtrükkök (kb. 2 perc)
- Sminktesztek (kb. 2 perc)
- Tv-spot
- Fotógaléria
- Honlapajánló (a kiadóé)

Az extrák egyikéhez sem választható semmilyen nyelvű felirat.
0
2007. november 13., kedd 14:30
:)
0
2007. november 13., kedd 14:30
Ne haragudj, azt nem.
0
2007. november 13., kedd 13:31
Beírnád azt is, milyen extrák vannak rajta, ill. kaptak-e feliratot?
Köszi
0
2007. november 13., kedd 11:59
THX!
0
2007. november 13., kedd 11:41
Köszi. Ez hihetetlen! Nyilván nem Godard miatt adták ki hanem, a Depardieu miatt... Mint a Tristanan is a Franco Nero és Catherine Deneuve neve virít és nem a Bunuel-é...
De a fő, hogy kiadták! Vannak még csodák!
De ezt aztán tuti ráfizetés lesz Tescoban árusítani... hacsak nem nyulnak félre a Depardieu rajongók!
0
2007. november 13., kedd 11:37
Ha nem jön valaki hamarabb, délután megnézem Nektek.
0
2007. november 13., kedd 11:32
Ez engem is érdekelne (hogy vajon tényleg csonkított-e a Shaun képe)...
0
2007. november 13., kedd 11:27
utóbbival nem találkozot még senki lejátszóban is? nem hinném, hogy új képarányú transzfert készíttettek, és a világon mindenhol csak 2.35:1es verzió létezik a filmből dvdn. a Caesarnál meg a tartalom leképezése a borítóra általában nem szokott sikerülni:)
0
2007. november 13., kedd 11:20
Én még láttam kettőt:

Haunted (Aidan Quinn, Kate Beckinsale) - csak felirat
Haláli hullák hajnala - szinkron és felirat, sok extra, viszont 1.78-as képarány
0
2007. november 13., kedd 10:37
Még pár új mejelenés, ami érdeklődésre tarthat számot
Halál a Níluson (Peter Ustinov) ; Sztrogoff Mihály; Sebhelyesarcú Drakula (Christopher Lee, bár a cím lehet nem pont ugyanez de ez rémlik); Jégkeblek (Alain Delon); Valaki az ajtó mögött (C. Bronson - korában Europa records megjelntette csonkitott képarányal és undoritó képminőséggel, de ez most eredeti képarányú)

0
2007. november 13., kedd 10:25
Igen, Godard. Kösz a Hitch-címeket!
most posts by TM
0
2007. november 13., kedd 9:40
Nem csak ezt a Hitchcockot adta ki a Caesar Film, vagyis már 7 filmjét hozta ki:
A farmer feleségeA tizenhetes számú házBoszorkánykonyhaA csalásA gyilkosA szorítóA Man-szigeti ember
+ egyéb filmek:
Ellenségem holtteste / BelmondoA javíthatatlan / BelmondoFelmondtam, jöjjön vissza! / FunesTristana / BunuelKödös utak / CarnéBalszerencsémre! / Godard (??? - mivel nem láttam még nem tudom az ő filmjét adták-e ki ilyen címmel - láttam már valaki???)
0
2007. november 6., kedd 0:07
Foreign Correspondent a helyes cím.
most posts by TM
0
2007. november 6., kedd 0:02
Ha még nem lett volna:

újabb Hitchcock filmet adott ki a legjobb magyar cég - Boszorkánykonyha (Foreign Correspodent)
A csalás, A gyilkos, A szorító és A Man-szigeti ember után ez már ötödik a sorban.
most posts by TM
0
2007. november 5., hétfő 23:53
Új megjelenés:
Javíthatatlan (Belmondo)
0
2007. november 3., szombat 22:40
Gratulálok a kiadónak ehez a rohadt jó üzletpolitikához. Ilyen filmeket megint igy kiadni...
Azért aki vett ezekből és meg is nézte már őket, az mondhatna ezt azt, ha nem nagy kérés. pl. kép, hang, felírat legalább rendben van? Jó aláírom nem sok az áruk, de ennyiért is utálok hibás kiadásokat vásárlgatni és a Caesar azért szokott problémás kiadványokat kihozni, azért ezt ne feledjük el.
0
2007. november 3., szombat 17:38
Tegnap gyűjtöttem be a Tecsóban a Scars of Dracula c. klasszikust, Christopher Lee-vel a főszerepben, ill. Fritz Langtól a You Only Live Once-t. A szokásos fapados kiadások. Szégyen ezeket így kiadni... :-(((
0
2007. november 3., szombat 17:01
Szintén ettől a "kiadótól":Lenni vagy nem lenni(Az 1942-s változat Carole Lombarddal.)Ez a mozi minden bizonnyal gond nélkül élvezhető eredeti hang+magyar felirat változatban a klasszikusok rajongóinak..
Az Ahová lépek ott fű nem terem c. Pierre Richard filmnek viszont nem jósolok nagy sikert a szinkron hiánya miatt.Hiába,a szinkron is pénze kerül...
0
2007. november 2., péntek 19:41

Ma találtam egy igazi klasszikust a Caesar Film kiadványai között! Marcel Carné Ködös utak című filmjét vettem meg ma délután 950 Ft-ért. A kiadás a szokásos: a hang francia 2.0 és más semmi, felirat magyar és más semmi!
Extra: ajánló, TV-spot és képgaléria.
Ugyancsak a kiadó kiadásában láttam a Calcium kölyök című filmet is.
0
2007. október 17., szerda 9:59
a CFI nagyot mondott az elején: nem tudom, emlékeztek-e még a soklemezes battle royale díszdobozra, amit beígértek, amiből aztán nem lett semmi, sőt, amit megjelentettek, az maga volt a médium megerőszakolása - javított változat azóta sem jött (ami megjelent, az csupán új borítóval rendelkezik, a kiadvány minősége ugyanolyan pocsék). a cornerfilm is nagyot ígért, de azt hiszem, azt maradéktalanul teljesítette, s remélhetőleg, ez a jövőben megjelenő kiadványaival is így lesz.
0
2007. október 17., szerda 9:53
Nem volt olyan kiadó, melyek termékeire nemhogy pénzt, de polchelyet sem vagyok hajlandó áldozni... mostanáig.
0
2007. október 17., szerda 0:19
Egyetértek!
0
2007. október 17., szerda 0:08
Szégyen amit ez a kiadó művel ezekel a remek filmekel!!!!!
0