Keresés

Caesar Film International

2007. szeptember 6., csütörtök 20:53
Szinkron nyista?
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:53
Kösz szépen. A másik kettőt (Égő pajták, Az özvegy) továbbra sem találom. Ezeket látta mostanában valaki?
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:46
Nincs valakinek egy fölös Bp-en?
Lusta vagyok turkálni.
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:35
Jóképű, széles, feliratos.
0
2007. szeptember 6., csütörtök 13:16
Az Ég veled, barátom! speckóit nem jegyezted meg véletlenül? :)))
0
2007. szeptember 6., csütörtök 11:15
És még egy film amit tegnap a Soroksári MM-ben láttam és a Caesarfilm adta ki.Goodbye Emmanuel 70-es évek végi erotikus film az Emmanel széria egyik darabja.Sajnos szinkron ezen sincs csak felirat.
0
2007. szeptember 6., csütörtök 10:57
Írtam már Neked Bolond Pierrot, erzsébet T-ben van Két nap az élet. Vagyis egy hete volt.
0
2007. szeptember 6., csütörtök 10:31
A sokk volt a fogarasi úti T-ben, meg az Isten veled, barátom! c. Delon-film is, a másik kettőt én még nem láttam a saját szememmel...
0
2007. szeptember 5., szerda 18:16
Kiadnak,csak a boltokban nem látható.Nem mindenki tud MM és Tescók között szaladgálni naponta.Hátha éppen feltűnik a keresett film..Legalább lehetne egy üzletük,mint a FF filmnek a Hunnia moziban.
Bízom az Xpress forgalmazásban.Ez persze nem az xpressen múlik.
0
2007. szeptember 5., szerda 16:46
Égő pajták
Az özvegy
A sokk

Ezeket hol lehet megvásárolni?
0
2007. szeptember 5., szerda 16:25
Égő pajták és Az özvegy esetében is eljátszották ugyanezt.
Mondjuk akiknek alapfeltétel a szinkron megléte azzal jól kicsesztek ezáltal.
0
2007. szeptember 5., szerda 16:14
a kiadó ismét megtévesztette vásárlóit.
A sokk című Delon film borítóján 5.1 magyar hang szerepel, a lemezen viszont csak francia van.
no comment
0
2007. szeptember 4., kedd 23:06

Ma jutottam el a fogarasi úti T-be... és 2 Belmondot sikerült megvennem (A fejvadász, Az arany bűvöletében), de ami a legjobban kellett volna a Két nap az élet, az sajnos ott nem volt (vagy én nem találtam meg a behányt lemezek között... :( Ha valaki tud egy bp-i lelőhelyet rá, szóljon!!! .)

Viszont megjelent az első magyar kiadású René Clair film is, a Boszorkányt vettem feleségül és egy Bernard Tavernier film is A bíró és a hóhér címmmel...

Tényleg hihetetlen, hogy miket ki nem adnak...

Lassan már ott tartunk, hogy alig várjuk a következő Caesar-szériát... (hibák ide, hibák oda ők legalább még kiadnak filmeket...)

Igaz az újabban együtt dolgozó Budapest Film - Cinetel kettős is durrant egy nagyot októberben 4 Marco Ferreri (A nagy zabálás, Dillinger halott, Ne nyúlj a fehér nőhöz, A hétköznapi őrület meséi) és 2 Bunuel (Az öldöklő angyal, Viridiana) filmmel... (Mondjuk én Ferrerit nem szeretem, de ez csak magányvélemény... De a Bunuel-filmeket én is nagyon várom!!!)
0
2007. szeptember 4., kedd 20:52
2 film jelent megh tőle. Amire Te gondolsz az a Hoffman.
0
2007. szeptember 4., kedd 17:13
Még csak a fejvadászt néztem meg, de nekem minden dobozon csak magyar felirat volt jelezve!
0
2007. szeptember 4., kedd 14:21
Én úgy emlékszem, hogy a Peter Sellers egy másik film volt, mert a Betörő az albérlőm egyenfejlécén Alec Guiness neve szerepelt.
0
2007. szeptember 4., kedd 12:35
A Peter Sellers-film az a "Betörő az albérlőm" volt (amúgy Alec Guinness is főszereplő benne). Azon is csak felirat van a borító szerint...
De ez viszont külföldön létezik Universal-kiadásban is, szintén felirattal. Ha választanom kéne, én azt rendelném be...
0
2007. szeptember 4., kedd 11:42
Valamint megjelent a Shalako című western Sean Conneryvel, és a Vendome tér asszonya Catherine Deneuve-vel.Megjelent ,még egy Peter Sellers film is csak annak nem jegyeztem meg a címét.Tegnap én belenéztem Az arany bűvöletében címűbe Belmondóval.A képminőség meglehetősen jó, de szinkron nincs rajta csak magyar felirat.A másik Belmondó filmen a kívűlállón elméletileg van szinkron.
0
2007. szeptember 4., kedd 9:18
Magyar felirat van rajtuk, pont tegnap néztem a Fejvadászt. Elég sok apró idegesítő elírás vagy hiba van a feliratban :(
0
2007. szeptember 4., kedd 1:23
A Belmondo-filmek szinkronosak?És felirat esetleg van rajtuk?
A kiadó ismeretében komolyan kérdezem.
0
2007. szeptember 4., kedd 0:45
Én is írtam nekik már e-mailt, vagy 3 hónapja gondolkodnak válaszon
0
2007. szeptember 3., hétfő 19:01
A sokk (Delon, Deneuve) kimaradt a listáról.
0
2007. szeptember 3., hétfő 15:51
Na, ez sem lett egy Caesar-fan topic! Azóta sem reagálnak a mail-emre - amit a Különleges történetek cseréje reményében küldtem.Azért észrevehetnék már magukat! Egyre több vásárlót haragítanak magukkal ezzel a magatartással!
0
2007. szeptember 3., hétfő 15:04
Köszönjük az információt.
0
2007. szeptember 3., hétfő 13:44
Ma írtam ismét a cégnek, és érdeklődtem, hogy vajon üzletpolitikájuk része-e, hogy az igényesebb vásárlóréteg elől elrejtve, Tesco-kosarakba rejtve jelentessen meg filmtörténeti klasszikusokat (elvégre ez is a népnevelés része: 20 deka akciós parizer és gazdaságos szénsavtartalmú kátránylé mellé hátha bevállal valaki egy-egy Hitchcock némafilmet).
Még nem kaptam választ, de hamarosan remélhetőleg eldől, hogy lesznek-e nálunk is a filmjeik, vagy búcsút mondunk Caesar-nak.
Részünkről a kocka el van vetve :)
0