Keresés

Caesar Film International

2007. szeptember 3., hétfő 13:39
Így vagy úgy, de a CFI mindent elkövet, hogy állandóan forogjon a neve. Valószínűleg a folyamatos csuklás akadályozza meg őket a normális működésben...
most posts by TM
0
2007. szeptember 3., hétfő 13:31
Az eddigi tendenciák alapján vajmi kevés esély van rá...
0
2007. szeptember 3., hétfő 12:35
És például a Belmondo-k közül eljut majd valami online boltokba is /Xpress/?
0
2007. szeptember 3., hétfő 12:17
Új Caesar Filmek, amelyek "titokban" megjelentek:
A fejvadász (Belmondo)A kívülálló (Belmondo)Két nap az élet (Belmondo)Az arany bűvöletében (Belmondo)Nicsak ki tetovál! (Funes)Ég veled, barátom! (Delon)Égő pajta (Delon)Az özvegy (Delon)Az alvilág királya (Gabin)A szorító (Hitchcock, néma)A Man-szigeti ember (Hitchcock, néma)
Minden filmet kiad ez a kiadó??? :))) Mi marad a többinek??? :S
0
2007. augusztus 30., csütörtök 16:59
Ezek is a T-ben kaphatóak???
0
2007. augusztus 30., csütörtök 13:58
Inkább szereztem Anyának az InterComos Bridget Jones-ból használtan, drágábban egy példányt, amikor azt láttam, hogy a Caesaros kiadás felé nyúl.
0
2007. augusztus 30., csütörtök 13:39
Kár ezért a cégért, mert az induláskor úgy tűnt, hogy ritkaságokkal, rétegfilmekkel tűzdelt ínyenckínálattal lépnek színre, ami ugyan realizálódott is, de meglehetősen erős kontrasztként masszívan odaszartak a szépen megrakott asztal közepére, s úgy tűnik, most már csak próbálkozás sincs, hogy levakarják onnan. Így aztán az emberek érthető módon a még fogyasztható daraboktól is undorodva fordulnak el.
most posts by TM
0
2007. augusztus 30., csütörtök 13:07
szóval ha jól értem, a javított kiadás annyit tesz, hogy kapott egy új borítót + egy papírlapot a régi változat?
0
2007. augusztus 30., csütörtök 13:02
A Caesar Film kiadott két Belmondo filmet:

A fejvadász
A kívülálló

Tudnátok véleményt írni a filmekről vagy a lemezekről?
0
2007. augusztus 23., csütörtök 15:14
A Caesar Film International néhányszor már hozzászólt a témához, de KIZÁRÓLAG hazugságokat tettek közzé.
Az elérhetőségek élnek, de egyetlen levélre sem válaszolnák. Korábban viszonoztak néhány e-mailt, a változatosság kedvéért valótlanságokat állítottak/ígértek bennük.
Joxerrel egyetértek abban, hogy az Xpressnek bizony már rég illett volna nyilatkozni a Caesar Film ügyében.
0
2007. augusztus 23., csütörtök 14:41
Nyilván felesleges lenne nekik írni, csak érdekelt a dolog. De ha már ott voltam, megnéztem a "Küldetésünk" címszó alatt mi rejlik. Ime:

A Caesar Film International küldetésének tekinti, hogy vevőit, nézőit igényesen szórakoztatva vívja ki elismerésüket. Fontos célunk, hogy minden olyan országban, ahol jelen van leányvállalatunk, erősítsük a filmek legális piacát, felvegyük a harcot a filmes kalózkodás ellen, erősítsük a helyi társadalom hamisítással szembeni fellépését.

Missziónk, hogy a blockbusterek profithozadékából jelentős összegeket forgassunk vissza igényes művészfilmek, és a helyi produkciók finanszírozásába. A Caesar Film International elsőrangúan fontosnak tekinti, hogy filmjei életútjának elejétől a végéig a lehető legkörültekintőbben gondoskodjunk az alkotás minél szélesebb körben történő megismertetéséről.

Teszem hozz, hogy a Caesar nem minden kiadványa problémás, nekem is van Caesar -filmem, minden rendben van vele. Csakhát, nem zörög a haraszt...
0
2007. augusztus 23., csütörtök 14:32
Az Xpress hozzáállása is érdekes, hiszen nem egy, nem két panasz volt a kiadó filmjeire, és nem tettek semmit a kiadványaik esetleges kínálatból való felfüggesztésére, míg az IPH kiadó hasonló árban futó kiadványait nem árulják, pedig azokkal fele ennyi gond nincs, ráadásul több régi filmet jelentetnek meg, és olyan szinkronos kiadványaik is vannak, amelyek régebben csak feliratos változatban voltak kaphatóak.
0
2007. augusztus 23., csütörtök 14:17
A panaszfal oldalról ma reggel hallottam a rádióban, és nekem is rögtön a Caesar Film ugrott be elsőként. Vajon miért???  
Az elérhetőségeiket itt megtalálod:
http://www.caesarfilm.eu/elerhetosegek.phtml?lang=hu
Már csak arra lennék kíváncsi, ha itt a fórumon nem reagálnak semmire, és az oldalukat sem frissítik, akkor ezek az elérhetőségek élnek-e még?
0
2007. augusztus 23., csütörtök 13:08
Caesar film soha nem fog hozzászólni a témához?
Nélkülük ez olyan hatalmas panaszáradatnak tűnik, megoldások nélkül. (Jó, van megoldás, ne vegyünk Caesaros filmet) De nem úgy volna illendő, hogy reagálnak a vádakra?

Egyébként, én mint naiv ügyfél elérhetem őket valahol, ha akarom? (Ügyfélszolgálat, stb?) Nem mintha akarnám, csak ha már egyszer fogalmazódik a panasz a Fogyasztóvédelem felé, ez is érdekes észrevétel lehet.

Nem tudom, hallottátok-e amúgy, hogy a www.panaszfal.hu oldalon (fogyasztóvédelmi fórum) bárki tehet panaszt cégnévvel egy adott cégre, a moderátor (Siklósi Máté) nagyon korrektül válaszol (egyelőre bírja tartani a garantáltan 30 órán belül válaszolunk dolgot, és nagyon sok hasznos infóval lát el mindenkit. Talán ez is egy esély lehet, ha másra nem, hát nyilvánosságot szerezni az ügynek. Nem emlékszem, ki írta korábban, hogy megkeresi a fogyasztóvédőket és kivel beszélgettem erről, hát ime, egy újabb lehetőség!)
0
2007. augusztus 23., csütörtök 12:51
Pedig ugyanaz a baja mint az Égő pajtáknak. Egészen más specifikáció szerepel a boritón, mint ami a lemezen van.
0
2007. augusztus 23., csütörtök 12:51
Pedig ugyanaz a baja mint az Égő pajtáknak. Egészen más specifikáció szerepel a boritón, mint ami a lemezen van.
0
2007. augusztus 23., csütörtök 0:57
Én is úgy vállaltam be a Vörös kör-t, hogy tutira vettem, elírás a felirat hiánya, idehaza meg jött a hidegzuhany: felirat nyista. Rögtön lepasszoltam faternak, őt nem zavarja a felirat hiánya.
Meg a menüjében 5.1 francia és magyar hang van írva, holott a francia hang 1.0 mono (a magyar az 5.1, de csak technikailag, mivel nem hinném, hogy egy ősrégi szinkront fel tudnak húzni rendes 5.1-re, meg állítólag hibás is).
Részemről én is kerülöm a kiadó filmjeit...
0
2007. augusztus 23., csütörtök 0:48
Az özvegyet az egyik barátom már látta és nem talált a DVD-ben hibát.
0
2007. augusztus 23., csütörtök 0:34
1. Égő pajták (Delon)
2. Az özvegy (Delon
3. Claude Chabroltól egy pár éves film, amine nem ugrik be a címe (talán Kosszoruslány?)
4. Kolostor (John Malkovich)
5. Hugh Grantől is kapható valami régebbi dolog

A vicc megfogadtam soha többet nem veszek ettől a nyomorék kiadótol semmit, de a két Delon filmet beválaltam. Még egyiket se néztem végig, de azért már most találtam hibát:( Az égő pajták borítoja 5.1-es angol (!!!)  és magyar hangot ír + magyar felíratot. A jó hír, hogy nincs angol van viszont eredeti francia hangsáv. A rossz hír viszont, hogy sehol egy rohadt szinkron (speciel ez engem nem izgat, mert eredeti hangot szeretem felíratal ha az ugy megoldható, de ez akkor is igen igen kibasszás megint pár vásárlóval)
0
2007. augusztus 23., csütörtök 0:21
Konkrétan miket?
0
2007. augusztus 22., szerda 23:36
Akit érdekel kedvenc kiadónk megint kiadott pár új filmet. Kár, hogy megint olyanokat amik egyáltalán nem tűnek rossz címeknek:(
0
2007. augusztus 18., szombat 19:21
Pont ezért írtam úgy, ahogy írtam. Még véletlen sem vetítenének le egy olyan filmet kicsit korábban...
0
2007. augusztus 18., szombat 17:29
A Képírók meg természetesen éjszaka van és videója sincs mindenkinek.Közben meg sokan a BR lemezekről és plazmáról úgy beszélnek,mint valami hétköznapi dologról.Volt idő ugye,mikor a főműsoridőben a legnívósabb alkotásokat vetítették.
0
2007. augusztus 17., péntek 19:35
No igen, ez elég szomorú. Így lehet még könnyebben magyarázni azt, amit korábban a magyar dvd-piacról beszéltünk. Mert rengeteg helyre csak a kereskedelmi adók (földi sugárzású adók) jutnak el, ezzel elvéve rengeteg embertől a lehetőséget, hogy igényesebb alkotásokat is megnézzenek (vannak ilyenek a földi sugárzású kereskedelmi csatornákon is, más kérdés, mikor, lásd Képírók sorozat a TV2-n), így viszont egyenesen következik, hogy a média erős ízlésformáló hatása nagyban kihat arra, milyen filmeket is keresnek és vásárolnak az emberek.

(Nemrég jöttem haza T-betűsből, a minimum-rekord 149 ft... maholnap ingyen lesznek a filmművészet "gyöngyszemei"....)
0
2007. augusztus 17., péntek 18:03
Sajnos vannak olyan rokonaim és ismerőseim,akiknek csak egy darab régi szobaantennájuk van.Még a kábel tévés alapcsomagot sem tudják megfizetni.Ezzel meg ugye hiába keresik az M2-t a Dunát vagy a Filmmúzeumot.Sőt a Filmmúzeumot a Fibernetes vidékeken kábelen is hiába keresem.
0