Keresés

Caesar Film International

2007. augusztus 17., péntek 16:18
Szerintem a legjobb csatorna a Zone Europe. Csak az a gond, hogy a filmkínálat nagy rész nézhetetlen, a szinkron/felirat miatt.
0
2007. augusztus 17., péntek 15:08
Teljesen igazad van! Annyi jó filmez adnak ott, hogy sokszor felvenni sem győzöm őket. (Pl. az elmúlt hetekben volt egy kis sorozat Peter Weir korai ausztrál filmjeiből, stb...). Nálunk ezek eddig még VHS (!) -en sem voltak elérhetők, DVD, HD, BD, CC, XK és a többi jövendő formátumon is jóformán esélytelenek, digipakk meg ezekhez hasonlók pedig még a mese kategóriában sem esnek... Viszon magyarítva megnézhetők-felvehetők a TV-ből! Csak figyelni kell a tv-újságot és sok minden előkerül a többi értelmesebb csatornán is...
0
2007. augusztus 17., péntek 12:05
Mondanám, hogy most meglepődem, de sajnos ez várható volt.
Ugyanezt eljátszották ugyanis a Különleges történetekel is.
0
2007. augusztus 17., péntek 9:06
Üdv mindenkinek!
Végre megérkezett a Battle Royal javított változata!
Az ajánlatom a következő: Szerezzétek be kintről a filmet.
Semmi javulást nem vettem észre a kép minőségén. Az autóbuszos jelentnél még mindíg ott van a színvibrálás, továbbá nagyon sok helyen élettelen és recés a kép. Viszont a lemezhez mellékeltek egy papírlapot amire rárajzolták a szigetet, illetve felírták az osztály névsort is.
Hát ennyit a Ceasar Film International.-ről.
0
2007. augusztus 16., csütörtök 17:42
Ha érdekeset szeretnél nézni, ajánlom az M2 filmválasztékát, fél 9 után nagyon sok jó filmet adnak, esezteln reklámok nélkül. Hasonló még a Duna Tv és olykor a Filmmúzeumnak is sikerül egy-egy jobb darabot előhalásznia.

De "normális" filmek tekintetében az M2 vezet, úgy gondolom.
0
2007. augusztus 16., csütörtök 17:39
Az én tapasztalatom szerint szinte csak az ár dönt meg a filmek száma.Így inkább 10 noname film,mint 3 klasszikus.Sajnos a kereskedelmi tévék teljesen tönkrevágták a filmes kultúrát.Főműsoridőben szinte csak gagyi vackok mennek.Majd utána ilyen mozikat vásárolnak az emberek DVD-n.Az eheti sláger alighanem a Rendőrakadémia 7.lesz.Néha éjszaka megy valami értékesebb dolog.
0
2007. augusztus 16., csütörtök 17:32
Lk aligha lesz,hiszen a Miraxos indiánfilmek(Az Ezüst-tó kincse,Winnetou) oda tartozott volna.Ott is van a hátoldalukon a Kinowelt embléma.
0
2007. augusztus 15., szerda 22:57
Sanszos a dolog=>jaj, hogy ez a film mennyire kellene már!!!! LK, mi lesz már?!?
0
2007. augusztus 15., szerda 22:52
Bármennyire hihetetlen volt! Régi szép idők... :) Vagy még mindig van? :O
0
2007. augusztus 15., szerda 22:50
Volt olyan kiadó is?!? ;-)
0
2007. augusztus 15., szerda 22:22
Ne is mondjátok, kénytelen voltam én is tőlük megvenni a Corelli kapitányt, mivel évek óta szeretném dédelgetni. Kiwi leszek a minőségre! Sztem mondjuk bizonyos V-vel kezdődő kiadót nehéz alulűberelni!
0
2007. augusztus 15., szerda 21:51
És ha én Luis de Funes rajongó vagyok, akkor hagyjam ki a két filmet, amit írtam, mert a csöcs Caesar adta ki? :( és mert a maki Tecso árusítja? Szerintem ez meg a ló másik oldala!
0
2007. augusztus 15., szerda 20:19
Igazad van a valamilyen szinten rétegfilm dologgal kapcsolatban, ámde rengeteg honfitársunk a "De jó a címe és csak 990/599/249/149(!!)/" felkiáltással vesz filmet!

Anno - egyszer már itt is leírtam ezt - itteni, soproni könyvesboltban mellettem egy család a dvdknél. Nem voltak soproniak, valószínű környékbeli kisebb városból vagy faluról jöttek. Papa, mama, két  gyerek. Kizárólag az olcsó dvdk fele mentek, fogalmuk sem volt róla, mi micsoda, és csak a cím döntött abban, kinek mit vettek. Merthogy a család minden tagja kapott egy filmet. Kb 12 év körüli kissrácnak anyuka lelkendezve mutatta, hogy neked ez ( a film címe Csak az a szex) jó lesz, ugye? Felvilágosultan gyereket nevelünk, poénos a cím, jó lett neki... Nagyon elégedettek voltak, vettek nem egész 4000-ből 4 filmet, kapott mindenki.

Ahogy én itt tapasztalom T-betűs multiban is, csakis a cím dönt és az ár, illetve a színészek. És rengeteg nagy színész szerepelt rétegfilmben. És azért azt se feledd el, hogy a Caesar megvett olyan filmeket is, mint a Bridget Jones, a 40 nap, 40 éjszaka, és - ha jól tudom - a Love Actually/Igazáéból szerelem vagy a Johnny English. És ezek már messze nem réteg-, hanem sikerfilmek! Ergo igenis talpon fognak maradni, mit talpon maradnak, haszonnal maradnak talpon. Csak remélni tudom, és tudjuk, hogy az így szerzett haszon elég lesz arra, hogy javuljon a kiadványok minősége és az ügyfélkapcsolat is. Ha így lesz, mindenki nyer, ha nem, jópár film a polcokon marad, az biztos, bár tudod, ha valaki ezeréve vár mondjuk egy -egy Funés filmre, amit a Caesar ad ki és olcsón adja ki, vajon azt mondja-e majd, hogy nem kockáztat, hátha ugyanolyan rossz (ha addig sem változik semmi) vagy azonnal örömittasan teszi a kosarába, mert annyira várt rá, egye meg a fene a hibás transzfert, a rossz hangminőséget, bármit, hiszen olcsó és AZ a film, amire várt.

Aki itt veszthet, jelen állás szerint, az az igényes vevő, aki várva-várt réteg- vagy akár közönségfilmjét, ritkaságát kénytelen így megvenni, mert a jog a Caesar-é és ha kell a film, hát kelljen így, vagy marad küldföld, csakhát nem mindenki tud külföldiül. Hiába van a sok észérv, minden marad így, mert az átlagember a multiban beéri ezzel és, és belőlük van a több.
0
2007. augusztus 15., szerda 18:28
Valahol már írtam,de ezeket a filmeket könyvesboltokban(is) árulhatnák.Sajnos egyszerűen nincsen rétegfilmekre szakosodott üzlet.A multikban a sok értéktelen film között meg eleve szinte láthatatlanok.
0
2007. augusztus 15., szerda 18:13
Valamilyen szinten egyet tudnék érteni a gondolatmenetedel, de szerintem egy átlag magyar nem feltétlenül Caesar kiadványt vásárol. Az ok pedig baromira egyszerű: a kiadványaink túlnyomó része rétegkiadvány. Na már most, mint ilyen elöbb fogják megvenni ugyananyiért Szegál Pisti akciófilmjét, ami egyszerű és a hülye is érti.
0
2007. augusztus 15., szerda 18:11
Teljesen igazad van.Az egészben az a baj,hogy ennek a kiadónak lennének nívós(nem kommersz xyz kategóriájú) filmjei,de mégis ezeket is a gagyik között kell keresni.
A Nap szépe VHS-en még Odeon volt.Mi akadályozta meg őket,hogy DVD-n kiadják?És még sok más filmet mondhatnék.Az európai filmművészet java valahogy a gagyi cégekhez vándorolt az Odeon helyett.
0
2007. augusztus 15., szerda 17:49
Ebben nagyon tévedsz. Az átlagmagyar, aki nem ismeri a kiadókat, semmit nem tud róluk és csak az számít neki, hogy olcsón kapjon dvdt, hogy elmondhassa, hogy neki mennyi dvdje van, az eztán is megfogja venni a Caesaros kiadványokat (is), mert olcsók és mert azok vannak bizonyos áruházak polcain a fő helyre téve.

Menj be egy multiba, nézd meg, hány Caesar filmet árulnak és hogy hol zsizseg a legtöbb ember. Az olcsó filmeknél. Azoknak pedig jelentős hányada Caesar.

Ha pedig mondjuk Mr.Átlagember vesz egy hibás terméket (ha észreveszi egyeltalán, h hibás), akkor maximum - és erre mérget veszek - a multit hibáztatja, megfogadja, hogy ott aztán soha többet nem vesz dvdt, de majd meglát valamit kicsit később és mégis megveszi, de eszébe nem jut a kiadóra adni az utat Hidd el, ez a mai magyar dvd -piac. És addig , amíg ez így van, mindent el lehet adni, csak egy a feltétel, 3 jegyű ára legyen. A többi nem érdekes.
0
2007. augusztus 15., szerda 16:38
Nincs jelentősége, mert lassan épeszű ember nem ad ki pénz Caesar kiadványért.
0
2007. augusztus 15., szerda 11:19
Szerintetek valaha megjelenik:
- Az ördög és a tízparancsolat- Meghal-tok
Valahol Tescoban meg lehet venni?
z
0
2007. augusztus 14., kedd 20:56
Kiadják a La Haine című remekművet!!! Elkú.ják?
0
2007. augusztus 13., hétfő 18:19
Persze, hogy nem. De a Ceasar nem igy gondolja sajnos. Komolyan szerintem lassan több hibás kiadványa van mint jó, ami azért szerintem egy icipicit szánalmas.
0
2007. augusztus 13., hétfő 18:12
Egy 990 Ft-os filmnek sem kellene feltétlenül hibásnak lennie.
0
2007. augusztus 13., hétfő 18:04
Ezt mondjuk megveszik 990-ért, de mondjuk egy felturóbozzott extra Bunuel: A nap szépe c. DVD-t (mondjuk 3-4Ft körül - ami reális lehetne egy színvonalas kiadványért) nem lehetne ma már eladni Magyarországon, hiszen a csomó fapados miatt egy csomóan nem vennék már meg... Erről beszéltem. :(
0
2007. augusztus 13., hétfő 17:53
A Caesar-os Alig G-t pont most hétvégén néztem meg (32" LCD-n), nem tapasztaltam hibát (a rétegváltástól eltekintve, ahol kb. egy másodpercre kimerevedett a kép - dehát ez sajnos nem egyedi).
0
2007. augusztus 13., hétfő 15:46
Hiába rizikosak, ha az emberek veszik igy is. Ha nem így lenne a Ceasar lehuzhatná a rolot.
0