Nagyon cinkes dolgokat hallottam erről a bandáról egy haveromtól aki a filmes szakmában dolgozik. Állítólag igen link banda! Mondjuk ez itt is kiderült.
0
2007. március 19., hétfő 18:46
6925
Nincs olyan nekik.
0
2007. március 19., hétfő 18:10
493
ez miért itt van és nem a kiadói fórumban?
0
2007. március 19., hétfő 17:57
30
KEDVAS CAESAR! MIÉRT NEM HAZUDTOK VÉGRE VALAMIT?? VOLT KÉRDÉS BŐVEN!!!
0
2007. március 12., hétfő 13:24
1604
Persze-persze, már el is felejtettem.
0
2007. március 10., szombat 17:30
1550
Miről beszélsz, nemrég jelent meg a BR I-II:)
0
2007. március 10., szombat 15:06
1604
Ennek a kiadónak már sohasem jelennek meg az "új" filmjei???
Az ördög és a tízparancsolat (Alain Delon - Louis de Funés - Fernandel) Meghal-tok (Louis de Funés) 2 apának mennyi a fele? (Jean-Paul Belmondo - Alain Delon) Veszélyes súlycsoport (Jean-Paul Belmondo)
0
2007. március 5., hétfő 17:39
30
A KIADÓ PERSZE HALLGAT MINT SZ.. A FŰBEN!!! GERINCTELEN LINK BANDA! SOHA TÖBBET TŐLÜK SEMMIT!!!!!!!!
0
2007. március 3., szombat 19:05
1550
"Én is nagyon kiakadtam ezen a kiadványon, általában nem a kiadókat nézem"
Pedig néha nem árt nézni azt se sajnos:( Pl. ha egy FF Film, IPH, Vertex és hasonló kaliberű kiadótol kell nekem egy film mindig kétszer is meggondolom, hogy tényleg szükségem van-e rá, mert nem egyszer igen problémás termékeik vannak.
0
2007. március 3., szombat 18:46
8905
Én is nagyon kiakadtam ezen a kiadványon, általában nem a kiadókat nézem, hanem a filmet, és ha kell a film, megveszem, de ezek után ettől a kiadótól nem fogok semmit venni. Csak nagyon sajnálom, mert nagyon szeretem ezt a filmet, különösen a Toby Dammit epizódot.
0
2007. március 3., szombat 15:08
1045
...elsülledek....hülye Y !
0
2007. március 3., szombat 15:07
1045
Ilyen értelemben ezer béna kiadót szeretnék. Egyszer még elsülledek szégyenemben, hogy a Bergman-jaim és a két legszebb Fellini-m monóban vannak meg. De eztán másképp lesz! Keresem Chaplin-től a Nagyvárosi fények-et, 5.1-es digipackban. Nehogy már megkukuljon nekem, vazze! Néma ez, vagy szégyellős? Nem azért fizettem, hogy szégyellős legyen, vazze! :-)
0
2007. március 3., szombat 13:59
16458
miért erőltetik az 5.1-et? egyszerű a válasz, nézz csak szét a filmek adatlapján: mono? miért mono? fúúúúj! sztereó? 2007-ben? fúúúúj! béna kiadó! kenje a hajára! fúúúj
ezért
0
2007. március 3., szombat 11:46
30
Kedves CFI! Meddig akar hallgatni?
0
2007. március 1., csütörtök 19:12
30
Még valamit nem értek ezeknél a régi filmeknél. Mi a redváért eröltetik az ál 5.1-et? Ezek nem effekt fimek, nem kell, hogy zúgjon a surround! Amennyit ők kevernek rajta, azt az én gagyi musikcenterem is szétkódol! Ja ezt is értem már! Hogy rá írhassák a borítóra! Szintén egy becsapás, szintén a megalománia, szintén a CIKI! Állítólag Romániában is vannak Caesarék! Oda kéne menni (vagy ott maradni)!
0
2007. március 1., csütörtök 19:03
30
El is hiszem! Gondolom dömpingbe nyomtni akarták a filmeket, hogy ott legyenek a "csúcson", csak ez nem sikerült. Sokat akar a szarka.... Meg milyen cég az, aki nem nézi meg mit ad ki????? Ja! Olyan aki nem ért hozzá...
0
2007. március 1., csütörtök 18:59
52684
Tudod mi az igazán ciki? Hogy állítólag a kiadó dolgozói az Xpresst olvasva szereztek tudomást a hibáról! S ez nem vicc! :-)
most posts by TM
0
2007. március 1., csütörtök 18:55
30
Azt gondolom, hogy akik a DVD-t csinálták (különös történet) annyit értenek a programozáshoz mint mi itt egy páran! Szerintem a "minnél olcsóbb megoldás" miatt készült ott, ahol, és valószinűleg azért az olcsóbb nagyváradi szinkron van rajta. De ez a tegnapi mellébeszélés (hazugság?) most többe kerül a kiadónak: olcsót akartak és a becsületükbe került! Most biztos valami jó válaszon gondolkodnak. Magam részéről lemondtam a megrendeléseimet a kiadó filmjeiről. Tegyen mindenki belátása szerint...
0
2007. február 28., szerda 18:00
1550
Kedves CFI!
Az ördög és a tízparancsolat még megjelenik ebben az évben? Lassan ugyanis másfél hónapja tolódik folyamatosan a megjelenése.
0
2007. február 28., szerda 17:22
170
Eridnek teljesen igaza van.
A másik ami érdekelne, hogy a Főnök szoknyában hogy-hogy nem került fel az Xpress adatbázisába, mert egy internetes könyvesboltban már raktáron van megjegyzés van mellette. Tehát megjelent.
0
2007. február 28., szerda 17:08
76
A Különleges történetek című filmmel kapcsolatban már más fórumokon is feltettem ezt a kérdést, ezért a biztos válasz érdekében itt is megkérdezném, mivel a következőket tapasztaltam: DVD SHRINK nevű programmal megnyitva a lemezt a számítógépen, a beolvasás után egy rejtett UNREFERENCED MATERIAL VTS 1 file jelenik meg, amelyben az összes , egyébként normál dvd-zés esetén nem látható jelenet megtalálható, természetesen magyar szinkronnal és felirattal ! Tehát a hiányzó rész megvan ! Erre vajon mi a magyarázat ???!!!
0
2007. február 28., szerda 16:25
2601
Gondoltam miután a forgalmazó már többször osztott meg hasznos információkat az adatlapokon, nem ártana ha lenne egy saját fóruma. Speciel nekem lenne is egy-két kérdésem bizonyos filmek esetleges megjelenéséről. Például, hogy több Delon-film után nem tervezik-e néhány Belmondo klasszikus kiadását? Engem főleg Az ellenségem holtteste, az Egy kínai kalandjai Kínában és az Ászok Ásza érdekelne. Emellett a napokban jutott az eszembe, hogy milyen jó lenne, ha kiadnák Vittorio Gassmantól a Belphagor a pokolból-t.