Keresés

Caesar Film International

2009. augusztus 28., péntek 14:33
"...én 3 példányt vettem a KÜLÖNLEGES TÖRTÉNETEK-ből"

Én csak kettőt:) Mindenestre, ha egyszer kijön a második Delon doboz (abban állítólag benne lesz ez a film is) akkor már én is elmondhatom ezt magamról:)
0
2009. augusztus 27., csütörtök 18:28
Hogyne fogytak volna, hiszen csak én 3 példányt vettem a KÜLÖNLEGES TÖRTÉNETEK-ből! :)))
0
2009. augusztus 27., csütörtök 18:14
Úgy tudom,elfogytak a filmjeik.
0
2009. augusztus 27., csütörtök 16:17
Idénre semmi új megjelenésük nincsen, csak a szinkronos újrák. És állítólag addig nem is lesz új filmjük, amíg az eddigiekből nem termelnek kellő profitot. Ezért adják ki őket újra és újra különböző verziókban...
0
2009. augusztus 13., csütörtök 22:52
Meg is jelent, ha jól emlékszem Louis de Funestől A nagy vakáció és Alain Delontól a Christine szinkronos verziója. Csak az xpress.hu szokás szerint lemaradt róluk.
0
2009. augusztus 13., csütörtök 19:17
Megszűnt a kiadó vagy mi van már? Semmi megjelenés, és a fórumon se reagálnak semmire:( Tudom nyár van de mintha igértek volna pár megjelenést mostanra is...
0
2009. július 22., szerda 19:08
Nem lett volna gond a Caesar felajánlásával, ha előtte velünk is egyeztette volna, mert akkor elmondhattuk volna, hogy technikailag eléggé macera megoldani egy ilyen akció automatizálását. Nem lehetetlen, de nincs rá kapacitásunk.
De egyébként igazad van, csak én próbáltam a jóindulatot és a jó szándékot nézni a kiadó felajánlásában, ami kétségkívül megvolt.
0
2009. július 22., szerda 18:46
Köszönöm, de ez meg a részemről nem lenne korrekt, így természetesen nem élek vele.

Nem akkor lennék elégedett, ha erőszakoskodással extra kedvezményeket tudnék kicsiholni, hanem akkor, ha az üzleti életben mindenki ahhoz tartaná magát, ami ígért. Sajnos előbb jelenik meg nálunk az X-akták, mint hogy ez bekövetkezne...

Ettől függetlenül köszönöm a felajánlást.
0
2009. július 22., szerda 18:21
Írd meg, melyik Caesar-filmet szeretnéd, és mi elküldjük neked a saját kontónkra.
0
2009. július 22., szerda 18:09
A kiadó egyáltalán nem volt korrekt.

"5 különböző filmet is eljuttatott hozzánk, amelyekből lehetett választani" Ezt a kiadó képviselője tagadta, élesen kritizálta az Xpresst, és újabb felajánlást tett. Ezt nem tartotta be, sőt összevissza hazudozik.

Még valami: ez nem ajándék, hanem marketingfogás, amit a százszor átvert vásárlóik kiengesztelésére találtak ki. Az, hogy végül nem teljesítették, dühítő, tisztességtelen és erősen kontraproduktiv. Ezt független a termék árától.

Az Xpress hozzáállását sem értem: hónapokig, több topokban szerepelt a felajánlás, mikor aktuális lett, nyílt színen vitatkoztatok a kiadóval, most meg úgy tesztek, mintha mindig világos, korrekt ügyről lett volna szó, csak egy potyaleső vásárló okvetetlenkedne...

De ha már az árról van szó. Több millió forintot hagytam ezen a piacon, az Xpressnél is, szóval, ha egyszer teljesen jogosan reklamálok, akkor nem fogadom el, hogy érv helyett kioktassanak az ajándék ló fogáról és újból a magyar piacot emlegessék.

Ha a kiadó azt teljesíti, amit ígért, az korrekt.

0
2009. július 22., szerda 17:22
A 1233-ban ez megtörtént.
0
2009. július 22., szerda 17:13
Lásd a rosszban a jót. A szándék mindenképp díjazandó.
0
2009. július 22., szerda 17:11
Az akciót 2008 decemberében hírdette meg a kiadó. Jah, hogy akkor Karácsony volt...:)

Nem akarok én itt kereszteshadjáratot folytatni a Caesar ellen, a zoommal nagyon korrektek, az általam megvett kiadványaik rendben vannak, én csak ennek az egy akciónak a lebonyolításával nem tudok kibékülni.

Az a baj, amit te is említettél, hogy a korábban amúgyis megtépázott hírnévnek nagyon  nem tett jót ez a marketinges- és kommunikációs fiaskó. Sokkal többet ártott, mint használt.
0
2009. július 22., szerda 17:09
Mindenképpen kalapemelés Caesarék akciója miatt, az ötlet nagyon jó volt, csak hát a kivitelezés gépezetébe került egy sivatagnyi homok.
0
2009. július 22., szerda 17:06
Nekem jó, mert nem vagyok érintett, így nem vagyok elfogult semerre. Csupán csak bogozni segítettem. A kiadó képviselője itt BÁRMILYEN filmet ajánlott fel, miközben egy ötös lista állt rendelkezésre, emiatt volt disszonancia. Na meg a vevők is már akkora urak lettek az utóbbi időben, hogy sokszor a dölyfösségük az eget veri, pláne itt voltak nyeregben, ahol "helyzetben" diagnosztizálták önmagukat. Gondolom a ritkább kommunikáció amiatt is van, hogy a válság és a nyári uborkaszezon egyszerre csapta pofán a kiadót.
most posts by TM
0
2009. július 22., szerda 17:01
Engem személy szerint nem érintett az akció, de egyet kell, hogy értsek azokkal, akik nem tudnak ennek az "akciónak" örülni. Túl sok volt körülötte a huzavona, anno Caesar nem 5 általuk kiajánlott filmről beszélt, hanem szabadon választható kiadványokról, és arról sem volt szó, hogy fél év sem lesz elég az akció elbonyolításához.

De, örülni kell. A gesztusnak. Mert szerintem ezesetben csak annak lehet. Ha nem lett volna mellette nem egy és nem két hosszas párbeszéd a mikéntről, a mikorról és a hogyanról, ha az eredeti kondíciókat tartotta volna a kiadó és ha ezt sikerült volna rendesen kommunikálni, akkor magának az akciónak is lehetne örülni.

Az efféle akció gesztus, kedvesség, nem pedig bosszúság kellene, hogy legyen. Abban pedig nem értek veled egyet, hogy csak mert jó áron kiadtak pár igényesebb kiadványt, azért már mindent el kell nekik nézni. Vagy én vagyok túl szigorú?
0
2009. július 22., szerda 16:37
Szerintem a kiadó korrekt volt. 5 különböző filmet is eljuttatott hozzánk, amelyekből lehetett választani. Ehhez alakítottuk át a rendszerünket úgy, hogy félig manuálisan ugyan (tehát plussz munkával), de tudtuk kezelni a kéréseket. Azt gondolom, hogy aszándékot kell nézni. Elvégre egy ajándékról volt szó, amit ráadásul nem is egy méregdrága termék mellé ajánlottak fel kárpótlásul. Szerintem ezt a gesztust kellene értékelnünk, főleg ezen a magyar piacon.
Könyörgöm: 5 lemezes, digipak-kiadványokat adtak annyiért, amennyibe három éve egy bomba áras akciós feliratos film került, még egy ajándék filmet is hozzádobtak, és ez sem jó?
0
2009. július 22., szerda 16:22
Én bárhonnan is nézem, nem tudom úgy látni, hogy az akció sikertelensége nem a kiadó hibája. Hiszen az utolsó körben a kiadó ajánlotta fel a lemezek postázását, /ha nem is kellő határozottsággal/ ez lehetett volna a balul elsült akció utolsó felvonása, ha ezt az ígéretet teljesítették volna vagy ha legalább - és itt már ugyanazt mondom, amit te a második bekezdésben - elmondták volna itt a nagyérdeműnek, hogy mi a jelenlegi helyzet.
0
2009. július 22., szerda 15:47
Ami nem derül ki egyértelműen, az az, hogy ki találta ki azt az 5 címre szűkített listát. A Caesarnal nem tudta a jobb kéz, hogy mit csinál a bal (hihető), vagy pedig Xpress csapott a hasára. Így vagy úgy de emiatt IS akadt el a dolog.
De észrevehető az is, hogy az újkori "imázsjavító" kommunikáció is abbamaradt, s ez nemcsak ebben a félbemaradt kompenzációs akcióban hátrány, hanem a cég egészének megítélésében is aggályos, mivel az induláskor történt bakik miatt mindmáig sokkal több negatívum él a vevők emlékében, amit a fellángolós időszakban történt készségességgel, aktivitással lehet(ne) ellensúlyozni.
most posts by TM
0
2009. július 22., szerda 15:40
Végigfutottam én is az előző kétszázvalahány hozzászólást, aminek a felében két őrült futott ámokot, így azokat is kerülgetni kellett.
Végül sikerült kigyűjteni a lényeget, és ez az
1066
1069
1076 v. 1077
1079
1080
hozzászólásokban van.
Illetve van még egy, az 1090-es, amiben Caesar Film arról biztosít, hogy ha kapna egy Xpresses listát (gondolom csak saját célra, hogy elejét vegye annak, hogy olyanok is bepróbálkozzanak ingyenfilmet kérni, akkik az adott időintervallumban mégsem rendeltek) akkor vállalja, hogy saját erőből levezényli ezt az egészet.
Itt a fórumon ennyi történt a témában, semmi több.
most posts by TM
0
2009. július 22., szerda 14:38
Most volt alkalmam végigolvasni a hosszas levelezést, és azt gondolom - és most az emlékeimre hagyatkozom, így elnézést, ha bármiben kicsit tévednék -, hogy ez csakis Caesar ügye, miután korábban a kiadó egyértelműen kiosztotta Xpresst, amiért nem képes az akciót kezelni - tegyük hozzá, arról az akcióról van szó, amit önhatalmúlag, mindenféle egyeztetés nélkül hirdetett meg -, és nagylelkűen felajánlotta, hogy ha már a bolt képtelen - innentől cinikusra váltok - vevőbarát módon eljárni, akkor majd ők megoldják, postáznak, átadnak, kiküldenek, mit tudom én, mit tesznek. És lám, semmi nem történt.

Az akció meghirdetésekor élesen - és igen, éles szavakkal-bíráltam a kiadó itt fórumozó képiselőjét, amiért koncepciótaln akciót hírdetett meg - azt hiszem, a beszélgetés főként a LoveBox/Pakk topikban zajlott -, tételesen felsoroltam neki az esetleges buktatókat - nem tanultam én marketinget vele ellentétben, csak józanul gondolkodtam -, amire inkább sértődés volt a reakció és nem együttműködési készség. És íme, ki tudja mennyi idő múltán még mindig az általam akkor írottak az igazak, a kiadó pedig mélyen hallgat. Ez nem Xpress-ügye, ez a kiadó elbaltázott marketinges lépése, amit képtelen mostmár kezelni.

Azt hiszem, jobb, ha elfelejted a felajánlást.
0
2009. július 22., szerda 3:55
Megmondom őszintén, hogy örülnék az Xpress hozzászólásának is....
0
2009. július 22., szerda 0:34
Nem is annyira a Te állításodat akartam kétségbe vonni, csak azért voltam kevésbé határozott, mert a sztori végére jöhet egy hozzászóló, aki bárkiből, bármiből képes úgy mártírt csinálni, hogy mindenki hipnotikus állapotba kerül és beveszi a maszlagot, és én meg ott állok az ellenvéleményemmel immár egyedül, mint egy...
0
2009. július 22., szerda 0:19
Hidd el, igaz.
0
2009. július 22., szerda 0:13
Mondjuk ha mindez igaz, az eset nem lenne egyedi, hisz láttunk itt már kiadót pofátlanul hazudni.
0