Most volt alkalmam végigolvasni a hosszas levelezést, és azt gondolom - és most az emlékeimre hagyatkozom, így elnézést, ha bármiben kicsit tévednék -, hogy ez csakis Caesar ügye, miután korábban a kiadó egyértelműen kiosztotta Xpresst, amiért nem képes az akciót kezelni - tegyük hozzá, arról az akcióról van szó, amit önhatalmúlag, mindenféle egyeztetés nélkül hirdetett meg -, és nagylelkűen felajánlotta, hogy ha már a bolt képtelen - innentől cinikusra váltok - vevőbarát módon eljárni, akkor majd ők megoldják, postáznak, átadnak, kiküldenek, mit tudom én, mit tesznek. És lám, semmi nem történt.
Az akció meghirdetésekor élesen - és igen, éles szavakkal-bíráltam a kiadó itt fórumozó képiselőjét, amiért koncepciótaln akciót hírdetett meg - azt hiszem, a beszélgetés főként a LoveBox/Pakk topikban zajlott -, tételesen felsoroltam neki az esetleges buktatókat - nem tanultam én marketinget vele ellentétben, csak józanul gondolkodtam -, amire inkább sértődés volt a reakció és nem együttműködési készség. És íme, ki tudja mennyi idő múltán még mindig az általam akkor írottak az igazak, a kiadó pedig mélyen hallgat. Ez nem Xpress-ügye, ez a kiadó elbaltázott marketinges lépése, amit képtelen mostmár kezelni.
Azt hiszem, jobb, ha elfelejted a felajánlást.