Keresés

Szabadság, szerelem (2 DVD)

2007. március 13., kedd 20:43
Hali!
Ma sikerült beszereznem a kiadványt... Akinek megvan légyszi segítsetek! Amikor oroszul beszélnek a filmben az alapból feliratozva van. A helyzet az, hogy nekem szélesvásznú TV-m van, és NEM LÁTSZIK A FELIRAT ALUL!!!! ezt én nem értem, az első sorból látszik egy nagyon kicsi rész... Ez nálatok is így van?
Előre is köszi a választ!
0
2007. március 13., kedd 13:55
Sajnos lecsúsztam róla... Egy kicsit hülyén volt szervezve, mert nem a megjelenés napján, hanem a megjelenés után 1-2 héttel kellett volna szervezni a dedikációt!
0
2007. március 13., kedd 13:54
Én már megszoktam, hogy az IC-s kiadványokkal baj van (karcos, lenyomatos lemez). Amikor nem az xpress-nél veszek filmet, csak akkor veszek IC-set, ha 3 napon belül tuti vissza fogom tudni vinni... :P Az esetem többségében, sajnos, mindig vissza is kell vinnem őket! :(((((

De azt még mindig nem értem, hogy 2007-ben csomagolhatják a filmeket emberek!!!! A gépi csomagolás sokkal kevesebbe kerülne, és veszteség se lenne annyi, mint amennyi most...
0
2007. március 13., kedd 13:41
Ezúton üdvözlöm az intercomos csomagoló emberkét, mindkét korong ki volt esve a helyéről...

azért van ott középen az a kis pöcök és a lemezen a lyuk, hogy össze lehessen illeszteni...

Kapja már össze magát a kiadó; amúgy gyönyörű a kivitelezés; ugye, hogy lehet olcsón szép Digipak kiadványt kiadni...
0
2007. március 7., szerda 18:25

2007. március 8-án megjelenik a múlt év legsikeresebb filmje, a SZABADSÁG, SZERELEM  2 lemezes DVD-n.

A megjelenés kapcsán DVD dedikálások lesznek az alkotók részvételével három budapesti helyszínen.

Az időpontok és a résztvevők az alábbiak:

2007. MÁRCIUS 8. (CSÜTÖRTÖK)
17:30 -  19:00
WESTEND CITY CENTER (Nyugati tér)
MEDIA MARKT ÁRUHÁZ
Várható dedikálók: FENYŐ IVÁN, KOLOVRATNIK KRISZTIÁN és GODA KRISZTINA

2007. MÁRCIUS 8. (CSÜTÖRTÖK)
18:00  - 19:30
ÁRKÁD ÜZLETHÁZ (Örs vezér tér)
MEDIA MARKT ÁRUHÁZ
Várható Dedikálók: DOBÓ KATA, SZÁVAI VIKTÓRIA, HUSZÁR ZSOLT

2007. MÁRCIUS 9. (PÉNTEK)
18:00  - 19:30
CORA FÓT
Várható Dedikálók: FENYŐ IVÁN, GESZTESI KÁROLY, SZÁVAI VIKTÓRIA

A szervezők várnak mindenkit szeretettel!
0