Most nem mondod komolyan xpress, hogy szereztetek nekem belőle egy példányt. Ezer köszönet érte!!! Már alig várom, hogy átvehessem! Megérte a hosszú várakozás.
0
2009. február 22., vasárnap 18:07
72
Már pár hónapja berendeltem... Igazán jöhetne már belőle, remélem nem lesz bizonytalan.
0
2008. október 29., szerda 10:41
560
Ez még engem is megérintett. Köszi a linket.
0
2008. október 28., kedd 18:43
8977
Jó, hogy felteszel ilyeneket, mert ilyenkor mindig megerősítést kapok afelől, hogy jól döntöttem, amikor nagy pénzeket ráköltöttem a HD-re! :)
0
2008. október 28., kedd 18:38
17243
hej,d e szépen kikupálták a film képét a blu-ray változatra!
0
2008. október 11., szombat 13:24
7271
Bocs, ha volt már:
Az élőhalottak éjszakája 30 mp-ben, nyuszikkal :-)
0
2008. október 10., péntek 20:11
13392
Számomra emellett a másik érdeme, hogy ugyanezt tudom elmondani emberekről, azóta barátokról. :)
0
2008. október 10., péntek 20:10
7151
Bizonyos filmek esetében talán nem is olyan kellemetlen állapot, hogy nem tudunk a létezésükről... :)))
0
2008. október 10., péntek 19:52
4078
A Fango egyik nagy érdeme volt, hogy olyan filmekről szereztem tudomást általa, amikről azt se tudtam hogy léteznek.
0
2008. október 10., péntek 19:47
1256
naja, vége a horroburgernek:(
nem tisztem védeni egyetlen magazint sem, de azért a Fangoriát ért kritikádra refkletálnék pár szóban...a magyar kiadás az első néhány számot leszámítva folyamatos fejlődést mutatott, és azt gondolom, hogy legalább a megjelent számok fele köröket ver az amerikai fangos magazinra...az írások nem voltak ugyan túldimenzionálva, de legalább reális képet kaphatott a horror-rajongó a filmekkel kapcsolatban, nyílván volt egy-két túlzottan szubjektív írás is, de alapvetően orientációs céllal is ajánlható volt a magazin forgatása...az árral kapcsolatban pedig nem akarok sok mindent mondani, de akinek 2-3 havonta ennyit nem ért meg a magazin, és horror-rajongónak vallja magát, az inkább mélyen nézzen magába...nevetséges, hogy 2008-ban ennyi pénzt vki túldimenzionáltnak tart egy gyakorlatilag 90%-ban saját cikkekből álló 60-80 oldalas, színes, jó minőségű magazinért...ja, és még mielőtt vád érne, nem vagyok rokon, egy egyszerű vásárló vagyok, akinek minden szám megvan
0
2008. október 10., péntek 19:05
13392
aakkooss, ellenvélemény mindig van, ezért nagyritkán találkozom ilyesmi véleménnyel (nagyjából kéthavonta egyszer), de ilyen förtelmes és fellengzős tálalásban, mint a tiéd, még kevesebbszer.
Az RNR Média direkt gyártott többezer példányt ezekből a filmekből, nem a padláson maradt készletről van szó.
Gondolom, filmforgalmazással foglalkozol, nem csak oktatod, hogyan kell.
0
2008. október 10., péntek 18:56
13392
Nem emlékszem olyan cikkre az utolsó 17 számból, melyben akadna példa az általad említettekre. Ha az apró széljegyzetekre gondolsz, ahol olykor rajongók fejthették ki kétmondatos véleményüket az adott filmmel kapcsolatban, nos, nem értem, mi vele a probléma, sokan épp ezen közvetlensége miatt szerették a magazint, nem beszélve a cikkírók őszinteségéről - bármikor beszélek a cikkek egykori íróival, ha pont az a film kerül szóba, amit az illető írt, még az sem ritka, hogy azt a szóhasználatot hallom, amit olvashattam.
Nekem ezért is volt fontos, hogy pl. nem egy sokadrangú cinemát olvasok, ahol az dőlt a cikkekből, hogy a forgalmazó nyomta-e a lóvét az újságnak, vagy sem.
Rajongói újság volt, rajongói nyelven, közvetlen hangvétellel. Nem próbált oktatni vagy tudományoskodni, mi értelme lett volna?
0
2008. október 10., péntek 18:38
13392
Olvastad is egyébként, vagy csak belenéztél?
0
2008. október 10., péntek 18:33
17243
nem akarok nagyon belefolyni ebbe a heves vitába, de a magyar fangoria, bár lelkes és zsánerszerető emberek munkája, színvonalában gyakorta alig haladta meg az általános iskolai házi feladat szintjét. a "nekem tetszett, mert jó véres és zseniális" szintű írásokat a fórumon se nagyon tolerálja az ember, nem hogy egy olan magazinban, ami a vége felé már enyhén szólva túldimenzionált áron jelent meg. ettől függetlenül sajnálom, hogy becsukta a kaput, hisz unikum volt a hazai piacon sok-sok értékes (import)cikkel.
gondolom, azt is tudjátok, hogy a darkness étterem is bezárt a nyáron. nincs többé horrorburger. :(
0
2008. október 10., péntek 18:25
13392
A tények:
Időközben az RNR Média Kft. átvette a filmek forgalmazási jogát, ők szórták ki 99.-ért a kiadványokat, nem a Fangoria. A lényeg, hogy már megint jól informáltnak hiszed magad. Csak ismételni tudom magam, ezek az "ipari szemetek" bizony szinte mind elfogytak, úgyhogy fájdalom, mégsem voltak eladhatatlanok.
"Több mint ezer forintot senki se fog adni szép szines irományért" - ha magadból indulsz ki (ami elég valószínű), akkor máris teljesen értelmetlen mindennemű beszélgetésünk.
Kifejezetten örülök egyébként, hogy nincs hozzászólási jogosultságod a fórumhoz, őszintén remélem, hogy ez így is marad.
0
2008. október 7., kedd 12:22
13392
-de +hogy
0
2008. október 7., kedd 12:21
13392
A szégyen pedig az, hogy egy kifejezetten színvonalas magazin a végén már a tökig minimalizált ráfordítással sem lett nyereséges, vagyis nem kelt el megfelelő példányszámban.
De úgyis biztos te tudod jobban, mi hogyan történt, ez általában így szokott lenni a hozzá nem értő, nagypofájú fikázókkal, akik azt sem tudják, miről beszélnek, a lényeg, de véleményük van.
0
2008. október 7., kedd 12:16
13392
Nagytudású aaakossska, ha már fikázásra nyitod kedves kis szádat, legalább azzal legyél tisztában, hogy Az élőhalottak éjszakáját nem a Fangoria, hanem a Cinetel Kft. forgalmazza.
Olyannyira eladhatatlan filmeket forgalmazott a Fangoria egyébként, hogy a Pumpkinhead és a Ház a park szélén c. filmek igen gyorsan elfogytak.
0
2007. május 26., szombat 13:48
1729
az eladó dvd topicban nemrég árultak egyet, nemtom hogy meg van-e még az illetőnek
0
2007. május 26., szombat 5:44
520
Ha valakinek volna eladó Tom Savini-féle remake, jelentkezzen!
gonzago@freemail.hu
0
2007. március 16., péntek 18:01
13392
Pontosan így van - noha ez a klasszikus változat, a fákon lógó hullák, és a nő fejlövéses bosszúja az 1990-ben készült remake-ben látható.
0
2007. március 16., péntek 17:34
507
Szerintem te a 90-es Tom Savini féle remake-re gondolsz, ott emlékszem fákon lógó zombik képére :)
0
2007. március 16., péntek 17:29
2344
HI ALL!Kéne egy kis segitség arrol lenne szó hogy ez e az a film aminek az elején a csaj a temetőbe van és jön egy zombi,amit elöször mesziröl látnak csak és olyan mint egy öregember,aztán a végén meg megöl valami köcsögöt a csaj mert az köcsög volt vkikkel,és a fákon lognak a hullák. mert ezek a képek villodzanak kiskorom egyik kedvenc zombi filmjéböl.Ez lenne az?Vagy ha nem akkor melyik?Please helP!