Keresés

Budapest Film

2007. március 2., péntek 22:36
8990,de benne van a cikkben a dvdextrán
0
2007. március 2., péntek 22:30
Most olvastam, hogy lassan jon az elso blu-ray film, nem tudja vki, hogy milyen aron lesz ez? (furesz3)
0
2007. március 2., péntek 14:52
ok értem, köszi az infót
talán majd a fantasyfilm kiadja valamikor, vagy maga a mokép a dvd-sorozatában.
0
2007. március 2., péntek 13:20
A Budapest Stúdió a Filmgyár egyik stúdiója volt, a Filmgyár, mint forgalmazót, a Moképet gazdagította, aminek semmi köze a Budapest Filmstúdióhoz.
A BuFi pedig  -mint ahogy a Mokép is- óvatos duhaj a kiadások terén. Még biztos sikerfilmekkel is tartoznak, nemhogy a "Forró vizet a kopaszra!" filmmel, ami a mozikban csak közepes siker volt.
Sajnos Bacsó Péter vagy Kállai Ferenc neve nem sokat nyom a latba...
0
2007. március 2., péntek 0:13
ha jól tudom a Forró vizet a kopaszra! c. Bacsó Péter film Budapest Stúdiós volt ezt nem tudná esetleg megjelentetni a Budapest Film?
0
2007. február 19., hétfő 13:58
Vajon így az "ál-trailerek"-ről is lemaradunk? :-(
0
2007. február 19., hétfő 13:35
Innen is gratula, hogy a forgalmazó szétszedve mutatja be a Grindhouse-t a mozikban! A Planet Terror-t áprilisban, a Death Proof-ot májusban. Hogy száradna le a töke annak, aki ezt kitalálta...
0
2007. február 18., vasárnap 13:38
Köszi! Úgy legyen!
0
2007. február 18., vasárnap 13:35
Állítólag április...
0
2007. február 18., vasárnap 13:34
Torrente 3 ?????????????????????????????????????????????
0
2007. február 18., vasárnap 11:59
Nekem a következő Almodóvar filmek vannak meg DVD-n:

1. Beszélj hozzá!
2. Volver
3. Rossz nevelés
4. Mindent anyámról
5. Eleven hús
6. Mit vétettem, hogy ezt érdemlem?
7. Szenvedélyek labirintusa
8. A vágy törvénye
9. Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén
10. Áldott mélységek

Ami még hiányzik az Almodóvar-gyűjteményemből és még mindig nem jelent meg kis hazánkban:

1. Titkom virága
2. Kika
3. Tűsarok
4. Matador
5. Luci, Bom és a többiek
6. Kötözz meg!

Várható, hogy valamikor ezek a filmek is megjelennek?
0
2007. február 18., vasárnap 11:53
Méghozzá spanyol felirattal fűszerezve!!!!
Miért van az, hogy itthon elfelejtkeznek a spanyolul tanulókról?
Kedves Budapest Film, eddig egyetlen egy Almodóvar filmet sem sikerült spanyol felirattal megjelentetni. Van rá mód, hogy a jövőben az extrák mellett spanyol felirat is legyen a filmeken?
0
2007. február 18., vasárnap 11:51
Sziasztok,

csatlakozom az előttem szólókhoz (mármint az Almodóvar filmekkel kapcsolatban).
Szeretnék már végre egy Almodóvar Diszdoboz 3. feliratú gyűjteményt a kezemben tartani!!!!!!!! Mikor lesz rá módom kedves Budapest Film?

0
2007. február 18., vasárnap 10:40
egyenlöre nem lesz
0
2007. február 18., vasárnap 1:14
A meghökkentő mesék c. sorozatból mikor lesz második évad?
0
2007. február 7., szerda 10:41
sokat filóztam a díszdobozon, de. de. 6000+ forintot akkor, ha a Mindent anyámról 990... nos a díszdobozban lévő filmek nem éppen mai darabok. de könyörgöm, hadd legyek már sznob, extrákat akarok rá. egyik könyvesboltban találtam egy almodóvar könyvet 2000 forintért, kisebb volt, mint egy dvd, tokkal :D nézegettem, nézegettem, majd úgy gondoltam, hogy az interjúk, amik benne voltak, megtalálom az interneten is, majd legfeljebb lefordítom.

almodóvar filmeket akarok, de jobb kiadásban, akkor talán ennyiért is!
volver-t én is megrendeltem, mellé egy bizonytalant is, nem tudom, mikor kapom majd meg, de már készítem az abszintes poharam, kanalam és üvegem :)
0
2007. február 7., szerda 9:38
Kellett kemény fél év, hogy a kiadó elkezdje akcióba rakni a New Line filmeket. Egy hipermárketben máris 1990-ért vesztegetik a Damb és Damber-t meg a Don Juan DeMarco-t. Gondolom még egy fél év és a 990-es turkálókba kerülnek.
0
2007. február 7., szerda 8:05
Szerintem az m1, m2-ről az a nézet, hogy már csak "lecsúszott" filmeket játszanak, így még a reklámból is antireklám lesz.
Pedig nagyon gyakran csak éjfélig kell kibírni, általában akkortájt mindig becsúszik egy-egy műkincs. Louis Malle sorozat, Almodovár filmek stb., sorolhatnám.
Almodovár ügyében meg szörnyű, ami nálunk folyik. A "Mindent anyámról" szinte megjelenése után 900.-ra értékelődött, a "Rossz nevelés" is kapható 900-ért, mindekettő szilikonos fapados kiadásban, a "Volver"-t még csak most kapom, a "Beszélj hozzá" meg talán azért úszta meg eddig, mert bizonytalan a beszerzése. Nagyon szomorú.
0
2007. február 6., kedd 19:04
Almodóvar filmekkel én is így vagyok. Aki nem ismerte őket, nem épp elég nagy "reklám", hogy az m1 v. m2 rendszeresen adott le tőle filmeket?
Újabb díszdoboz is jöhetne, amibe azért van egy Rossz nevelés például...
0
2007. február 6., kedd 18:46
Kedves Holu!

Az Anyátlanok című filmet márciusban fogjuk megjelentetni. A dátum még nem ismert pontosan, de közel 40 percnyi extra is lesz a DVD-n a film mellett!

Odeon
0
2007. február 6., kedd 17:59
Üdv!

vmikor tavaly arról volt szó az Anyátlanok az idén, év elején fog megjelenni.
erről lehet tudni már vmit?
0
2007. február 2., péntek 16:24
BuFi!
Van valami akadálya annak, hogy olyan filmeket, melyeknek tiszta a tulajdonjoga, már az összeállításával sem kell bíbelődni, utánagyártsanak ( pl.: Beszélj hozzá -Almodovár-tól), illetve kiadjanak olyat, ami a megjelenés napján kipucolná a raktárakat (mint pl.: Ripacsok) ?! Vagy nagyon gáz a gyors, kockázatmentes haszon?!
Tényleg: emelje fel az íróasztalát, aki úgy érzi, hogy ért is hozzá!
Na, ugye...
0
2007. február 1., csütörtök 16:20
Kedves Budapest Film!

Farkasfalka, Életerő, Támadók a Marsról, Halálbarlang című filmek kiadását tervezitek vagy ne is számítsak ezekre?
0
2007. január 31., szerda 18:57
Kedves Budapest Film!

Remélem a Palin-sorozat folytatódik, nagyon örülnék neki!
Egy barátom Angliában épp ezzel a kis dobozzal szemezget:
0
2007. január 31., szerda 1:28
szerintem nem ők döntik el, hogy két részben adják-e le.
0